ברור ילדה מאוד נחמדה עולה לי"ב לא?
D DrKasperrrr New member 28/7/03 #47 ברור ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif ילדה מאוד נחמדה עולה לי"ב לא?
א אור הנצח New member 29/7/03 #64 יאפ...../images/Emo13.gif כן היא ממש חמודה... יש גם אחת, דותן.. מותק
ש שרווווופה על הצל New member 27/7/03 #17 היי אני מור מראשון ואני דיי אוהבת שירים של מוניקה סקס אבל אני לא מכירה כל כך הרבה שירים אז מישהו יכול לרשום לי את השמות של השירים שלהם? או שמות של דיסקים או משו כזה??
היי אני מור מראשון ואני דיי אוהבת שירים של מוניקה סקס אבל אני לא מכירה כל כך הרבה שירים אז מישהו יכול לרשום לי את השמות של השירים שלהם? או שמות של דיסקים או משו כזה??
D DrKasperrrr New member 27/7/03 #23 מערב? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif איזה שכונה??????????????
D DrKasperrrr New member 28/7/03 #32 מערב ראשון האיזור הכי טוב בראשון! (סליחה אנשי המרכז שפה.) תפרטו יותר מאיפה במערב אתה שעזבת ואת שהצטרפת?
מערב ראשון האיזור הכי טוב בראשון! (סליחה אנשי המרכז שפה.) תפרטו יותר מאיפה במערב אתה שעזבת ואת שהצטרפת?
ר רותמיקה New member 29/7/03 #58 היא בנוער העובד והלומד../images/Emo29.gif גם רוני.. אני מכירה את כל הראשונים שבנוע"ל..
T tiptip4u New member 30/7/03 #65 באת הכי טובה אני ימית בת 14 מהמזרח האיזור הכי גרוע בראשון (סליחה אנשי המזרח פה)
D DrKasperrrr New member 1/8/03 #69 למה סליחה? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif אני די בטוח שגם הם חושבים ככה.