היי =]

היי =]

מממ אני חדשה פה...אני ליז בת 15 מראשון מעריצה את באסטד כבר שנה ומקווה להנות כאן =]

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה..

היי ליז.. זאת שחר מהיידפארק תהני לך פה.. וכרגיל.. את יכולה להפנות שאלות אלי.. אני אשמח לעזור!!

../images/Emo39.gif היי ליז, וולקאם וולקאם../images/Emo8.gif

אני גלי בת 15...ואני בטוחה שתהני פה

fight star

New member
הללוווו!!!!

היי אני דניאל מכוכב יאיר (בקרוב ראשון...) תגידי, את עולה ל י'? יש לך מושג לאיזה תיכון? כי יכול להיות שניהיה קרובות...הממפ.. חחחח טוב, anyway ברוכה הבאה ותהני!

=]

חחח כן אני עולה ל-י' לגימנסיה הריאלית ותודה בנות ותודה שחר אותך אני מכירה חחח =]

fight star

New member
אוויי...

הייתי אמורה ללכת לשם אבל בסוף לא הסתדר בגלל בעיות של אנשים מטומטמים! חחחח.. לא משנה...איפה את גרה במערב? (ראשון)

כנסי fightstar

אוףףף היינו יכולות להכיר אם היית הולכת לגימנסיה!! וכן אני גרה במערב...הישן... שכונת דרובין (חחח אנחנו קוראים לזה ככה) בעיקרון זה קרוב לשכונת רמז ואני גרה קרוב מאוד לשקם ולקניון רוטשילד

fight star

New member
היי... אולי נכיר בכל מקרה

מי יודע...האמת שחוץ מחתני פרס נובל ונאות אשלים אין לי מושג בראשון..חחחחח אני אגור בנאות אשלים ואני הולכת ל...מקיף ה' נראה לי מכירה מישהו שיהיה שם?

חחחח

פרס נובל ונאות אשלים זה שכונות חדשות יחסית בגלל זה כולם עוברים לגול שם...והרופא שלי בנאות אשלים חחח אבל זאת שכונה של טחוניםםםם

fight star

New member
טחונה!?

טחונה לעתיד אולי...חחחחח אז מה שלום הרופא שלך באמת? סתתםם..

אהם אהם

אני גרה באשלים... למה את הולכת למקיף ה'?? יש לך את מקיף ט'... בצפר בעעע אבל יותר קרוב... ליז את גרה קרוב!!! ואפעם עד עכשיו לא ידעתי את זה :/!!!

fight star

New member
באמת? איזה כיתה את עולה.?

כי אמרתי.. הטיפשים שם בלבלו לי את השכל ועשו בעיות ובסוף נרשמתי למהקיף ה... מקיף ט' זה החדש באשלים?(סורי על הבורות אין לי שמץ בנושא ראשון... אני מביצפר פרטי-לא עוזר לתדמית ה"טחונה" אני יודעת..)

fight star

New member
אההה..

את מתכוונת לרחוב? כי אני לא זוכרת...אני אגיד לך אחר כך שאני אדע

M o T e K 16

New member
שלום =)

ליז זאת חן.. מהיידפארק ומהאייסיקיו חח =) וגמני מראשון! כבר אמרתי שיש מלא אנשים מראשון!!!

fight star

New member
וואלה?

איזה בית ספר את?
עשו טובה כל מי שמראשון... תגידו איזה ביצפר אתם..! פליזז.. גם ככה אני לא מכירה נפש חיה שם...

13 u S t 3 D

New member
ליזזזזזזזזזזזזזזזזזה

זאת קלר [[= את מכירה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה