היי =]

Hypnotise

New member
היי ליז...

מצטערת שלא אמרתי שלום לפני פשוט הייתי עסוקה עם בגרות...

M o T e K 16

New member
אני לומדת במקיף ה

וקראתי שגם את תהיי שם =) לאיזה כיתה את עולה?

fight star

New member
וואיי... איזה מגניב

אני ל י'. לאיזה את? אני מכירה שם מישהי שעולה ליב' אולי את מכירה אותה...

M o T e K 16

New member
אני עולה ל-יא

איזה מגמה תהיי? אני לא ממש מכירים שעולים ל-יב אבל תגידי איך קוראים לה

fight star

New member
אההמפפפפ...

אני שונאת לכתוב בלמעלה...חחח זה מעצבן אותי (מטורפת) תקשורת או משהו... איזה מגמה את? קוראים לה רלה

M o T e K 16

New member
חחחחחח

אני גם תקשורת! בואנה יש לך מזל... לי היו 2 מורות לתקשורת.. אל תשאלי ואחת מהן כזאת בלונדינית מטומטמת!!! גאדדדדדדדד והשניה ממש מעולה!!! ויש לך מזל חחח כי הבלונדינית לא תהיה שנה הבאה כי היא יוצאת לחופשת לידה.. לא תצטרכי לסבול אותה! היא גם לימדה עיתונאות.. מעניין מי ילמד אותכם..חחח והמורה לוידאו ממש חמוד!!!

fight star

New member
וואייי איזה מגניבבבב

זה מגמה מעניינת? כי לא ממש התחשק לי ללכת לאיזה מגמת ביו-בלהבלה...חחחח טוב, לפחות הבלונדה הפקצה לא תהיה..חיחיחיח...מורה לוידיאו? אההה.. איזה מגניב בבית ספר אצלי היו רק מורות והמעט שהיו מורים היו הומואים(ברצינות)בני שמונים. נראה לי הם הקימו שם קהילה

M o T e K 16

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מגמה מעניינת אני אוהבת אותה :) חחחחחחחחח והמורה לוידאו גם זקנצ'יק כזה חחח אבל הוא חמודדדדדדדדד אצלנו היו איתו 3 שעות אחרונות והוא אמר שמי שרוצה יכול ללכת הביתה בלי להגיד לו והוא לא יעשה כלום אבל אף אחד לא רוצה ללכת כי זה השיעור הכי כיפי שיש!!! את מסתובבת בביצפר עם מצלמה ועושה מה שבא לך חחחחחח והוא נכותן ל-כ-ו-ל-ם 100!!! והוא קורא לכולם צ'ופצ'יקים.. חח את תביני כשתהיי שם

fight star

New member
אוווו איזה מאמממייי~!!!!

נשמע אחלה להסתובב לך ברחבי ביצפר עם מצלמה!!! (אני ארגיש כמו עיתונאית...) אני מקווה שאני אהיה איתו! (בואנה, איך גלשנו מנושא הפורום...חחחח)

למעלה