היי,

mm130

New member
היי,

אני מחפש משחקי מילים קצרים, נחמדים, רצוי בעלי כפל משמעות- שיכולים להשתלב עם תמונה. משהו בסגנון החולצות של "תמנון". תודה,

אסופית02

New member
דו משמעות

1. יש כמה סרטונים שאולי יתאימו (אני פשוט לא מצליחה לצפות בהם). 2. דו משמעות בפרסומות ישנות. 3.ביטויי דו-משמעות הומוריסטיים שניתן לצייר (מתוך: "zoo ארץ zoo?, הוצאת דומינו, 1982): *תרמיל צד- תרמיל אוחז ברובה. *ימים נוראים- שלושת הימים: ים המלח, ים הכנרת וים התיכון. *מר נפש- איש גדל גוף עוטה סרט (כמו של מלכות יופי) שעליו כתוב "מר נפש". *חליפת מכתבים- ג'קט עשוי ממעטפות מכתבים. *משולשים חופפים- שני משולשים עם סימון הזוויות כשקודקודיהם מכוסים קצף של שמפו.. *טביעת עין- עין אדם טובעת בים. 4. לא בדיוק מה שביקשת, אבל תמיד מצחיק מחדש.. דו משמעות שמתבסס על שמיעה (בסגנון אלי ומריאנו).

אסופית02

New member
נצל"ש: עזרה טכנית לצפייה בסרטונים

מישו יכול לגלות לי למה אני לא מצליחה לצפות בהם בנגן הווידאו שלי?

or99

New member
נסי להוריד את...

real player. גם אני לא מצליח לצפות, והוא מודיע לי שצריך להוריד גרסה חדשה. אבל אין לי זמן עכשיו להתקין אז לא בדקתי.

or99

New member
זה קובץ של...

real player. אבל משום מה הוא דורש דווקא את הגרסה החדשה.

עוד סיבה ל"לינוקס" ../images/Emo13.gif

בדקתי את הקובץ עם RealPlayer. אך למרות שהוא אמור להציגו, "לא נכנס הרוורס". במערכות מיקרוסופט יש לכל סוג קובץ תוכנה משלו. אך מכיוון שאני משתמש בלינוקס, הפעלתי חיש מהר את תוכנת ה- MPLAYER, האמורה להציג את כל סוגי הקבצים. ואכן, מיד ראיתי את הקובץ. והנה עוד סיבה מדוע "לינוקס". אין צורך בהרבה תוכנות, מספיקה אחת...

הללו את ה' ? ../images/Emo13.gif

מספיק לומר "ברוך ה' הצלחתי!" לא צריך להגזים בשירי הלל

lordgino

New member
אח... שיר מדהים

בכלל, מי שלא מכיר את לאונרד כהן, אז *דחוף דחוף דחוף* להתחיל לקרוא שירים שלו.

אסופית02

New member
נצל"ש נצל"ש: ממליצה להתקין

google toolbar תוכדי ההתקנה של ה-real player הוצעה האפשרות ואישרתי, ובאמת מדובר בתוכנה יעילה וידידותית: חוסמת פופאפס ומאפשרת חיפוש ללא פתיחת חלון נוסף.

Yuvalenko

New member
הערות חשובות!!!! ../images/Emo26.gif

1. כל TOOLBAR כולל זה של גוגל, אינו מומלץ בכלל להתקנה על המחשב. הוא אמנם מבטיח כל מיני אטרקציות כגון חסימת פופ-אפס (או בעברית שלי "קיפצנים"
) וכן חיפושים מרתקים. כל זה ניתן להשיג ללא כל התקנה מיוחדת של תוכנות אלה. גירסת העדכון של SP2 בוינדוס אקס-פי עושה בדיוק את זה. כמו כן תוכנות יעילות אחרות חוסמות פופ-אפס כאלה או אחרים לפי דרישה. חיפושים? בשביל זה יש מנועי חיפוש אפקטיביים פי אלף. הסיבה שאני אומר לך את כל זה, היא שTOOLBARS הם דרך לעקוב אחרי פעולותיך במחשב, וחלקן אף מאיטות את המחשב ומזיקות לו בדרכים אלו או אחרות. רצוי שלא להתקין שום טול-בר שכזה. גם לא מאתר אמין כמו גוגל. 2. קבצי rm. הם אכן מנוגנים בריל פלייר, אך לי אין תוכנת ריל פלייר ואני עדיין מסוגל לצפות בהם. זאת מכיוון שהתקנתי מדיה פלייר קלאסיק בגירסה שתומכת בקבצי REAL והתקנתי אותה מהקאזה-לייט החדש. מומלץ לכל דורש, אגב.

למעלה