היי,

lordgino

New member
רגע רגע, בו נבדיל

בין ה Google Toolber לבין ה Google Desktop. הראשון הינו תוכנה בלתי מזיקה בעליל ואף מועילה. במקום להיכנס לאתר גוגל ולקליד את החיפוש שם, אתה יכול לחפש מייד וגם יש לך בונוס - חסימת פופ-אפים. השני הינה תוכנה לחיפוש בתוך המחשב האישי. מדובר בחיפוש מקיף ביותר בתוך המחשב האישי, הרבה יותר חזק מכל חיפוש אחר שהכרנו (חבר שלי לעבודה הגדיר זאת כ "גוגל על החיים שלי"). הבעיה איתו שהוא מחפש גם בתוך דואר וקבצים אישיים ואז אם מישהו אחר ניגש למחשב שלך הוא בעצם יכול לקרוא לך מיילים, שזה לא נעים. וסתם דרך אגב: קאזה לייט זה האמא של תוכנות הSpyware .

אסופית02

New member
יש גרסאות של קאזה שהסירו מהן

מרעין בישין שכאלו.. לא בטוחה לגביי הלייט.

Yuvalenko

New member
הסברים :

קאזה לייט הוא אכן תוכנה פרוצה מכל עבר, כיוון שבהגדרתו הוא תופס המון פורטים וניתן למעשה לגלוש היישר למחשב שלך דרך הקאזה. אך אני מדבר לא על הקאזה עצמה, שאגב, בגירסתה ה"קלילה" (LITE) היא מאוד בטוחה יחסית ונוחה לשימוש, אני מדבר על התוספות שמגיעות עם זה. תוספות שתתפלאו לשמוע עוזרות ומועילות מאוד. אחת מהתוספות האלה הינה המדיה פלייר קלאסיק. זו התקנה נפרדת לחלוטין מהתוכנה של הקאזה, ולכן אין סיכון בכך. המדיה פלייר קלאסיק בגירסתו הנ"ל קורא קבצי rm. ולכן ניתן להשתמש בו לצפות בקטעי ריל מדיה. לגבי ToolBar של גוגל - איני משמיץ אותו, ואינני אומר שאסור להתקינו. אך רק לידיעתכם, דבר ידוע הוא שכל טולבר שהוא, ואני מתכוון לכל אחד שקיים, בכלל, הוא גם דרך לקבל אינפורמציה מהמחשב שלך לשרת של הטולבר. גם אם מדובר בסך הכל במידע על מספר החיפושים שביצעת, או סוג החיפושים שלך, לצורך "מחקר" כפי שזה נקרא... אני אומר זאת מניסיון לגבי מאות סוגי TOOLBARS - רצוי וכדאי לעבוד בלעדיהם, כי כל מידע או פעולה שרוצים לבצע איתו, ניתן לבצע גם בלעדיו על נקלה. נ.ב. - כל האמור לעיל נובע מניסיוני האישי בלבד, ואינו דעת מומחה או בעל מקצוע. כמו כן, אין זה מקומי לקבוע עמדות תקפות לגבי חברת גוגל, או לאשר/לשלול את הימצאות Spyware באותו Toolbar . שכל אחד יעשה את הטוב בעיניו.

למעלה