היי

Yossarian22

New member
היי

טוב אני די חדש בקטע הזה אני אוהב לשמוע את פינק פלויד (קניתי את דארק סייד די מזמן ולא הפסקתי להקשיב לזה) וחשבתי אם מישהו יוכל להמליץ לי על אלבומים שלהם שהם פחות-או-יותר חובה בבית. כן אני יודע, איש איש וטעמו, אבל עדיין... אה ויהיה סבבה אם גם תמליצו מעבר לפינק פלויד (כן אני יודע שזה הפורום שלהם..) ככה 2-3 אלבומים שחובב רוק חייב שיהיה לו בבית. אגב, שאלה דפוקה: הביטלס נחשב רוק או פופ? תודה.

holo

New member
שלום

ברוך הבא אלבומים חובה של פינק פלויד הייתי אומר: wish you were here, the wall ו-meddele (לא יודע עם ממש חובה, אבל מומלץ). מעבר לפינק פלויד אני לא ממש יודע, תלוי מה אוהב..תשאל בפורום אגדות רוק, לשם זה יותר מתאים(חוץ מזה שכל שבוע פה יש המלצות על דיסקים) הביטלס הם להקת רוק, ומן הסתם גם פופ, המוזיקה של הייתה פופולרית בכל העולם..

NIR Y

New member
היי ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אממ החומה, וויש יו, אנימלס, ומדל בכלל המלצות אישיות שלי:ביטלס-סרג'ינט פפר, דיפ פרפל-משין הד, דורס-אל.אי וומן, דייר סטרייטס-לאב אובר גולד.... יש עוד כול כך הרבה...

One Echoe

New member
שלום :)

אלבומי חובה: Wish You Were Here Meddle 2 אלבומי חובה לכל חובב רוק:(לטעמי כמובן) King Crimoson-In The Court Of The Crimson King Porcupine Tree-Lightbulb sun ביטלס:רוק קלאסי.

melancholy man

New member
תשובה פשוטה לשאלה האחרונה

הביטלס, כמו רוב הרוק בעולם, זה פופ רוק, כלומר רוק שהוא חלק מתרבות הפופ.

Division bell

אם שמים בצד את כל הטענות השחוקות על כך שהאלבום הוא לא באמת פינק פלויד ושבלי ווטרס זה לא אותו דבר,מדובר באלבום שאי אפשר שלא להתאהב בו אם אתה שומע פינק פלויד בפעם הראשונה. לתת מושג אמיתי על הלהקה זה לא נותן אבל מבחינה מוזיקלית הוא מדהים אני אישית התחברתי דרך האלבום הזה ללהקה

flowerboy69

New member
זו גם דעתי

זה אלבום נפלא עם קטעים מרגשים וקסם שתמיד אפיין את הלהקה

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifבהחלט.

חוץ מזה, מה רע באלבום נוסטלגיה?

melancholy man

New member
לא מסכים

אני כבר לא חושב (כפי שחשבתי פעם) שזה לא באמת אלבום של פ"פ, גילמור עבד מאוד בשביל שזה כמו אלבום של פ"פ, מה שכן, אני חושב שזה אלבום ריק, יש בו את הסאונד והתחושה של פ"פ, שזה דבר חשוב, אבל הוא ריק מתוכן, גם בטקסטים וגם במוסיקה, פשוט ריק. אין לו את המאמץ האומנותי שאפיין את אלבומי הלהקה הקודמים, אין בו את התפישה של האלבום כיצירה אחת ובעיקר יש בו תחושה קלילה שמתאימה לשנות השמונים ולא מתאימה ללהקה כמו פינק פלויד, למי שלא שמע אף אלבום של פינק פלויד, האלבום הזה יכול לתת תחושה מוטעית לגבי מה שהם עשו. שלא לדבר על זה שבעצם (גם בלי השוואה לכלום) הוא פשוט לא מעניין.

Shakty

New member
100% - זה נשמע כאילו להקת COVER

עשתה את האלבום הזה - אותם אלמנטים של הפלויד - רק בלי שאר רוח וחדשנות.

flowerboy69

New member
לא מבין משהו

מי שטוען שהוא אוהב את גילמור או את האחרים-איך יכול לא לאהוב את זה?לי נראה ממה שקראתי פה שהרבה אנשים תקועים במין תמונה כזו של להקה פסיכודלית משנות השישים אפופת עשן וסמים וקשה להם לראות מעבר לזה. אני אוהב את פינק מכל הזמנים והתקופות ומתרגש מהשיר אסטרונומי דומיין ממש כמו שמרגש אותי השיר lost for words שאני מאוד אוהב.ובעיני השיר high hopes נמצא במקום שני בשירים הכי טובים שלהם אחרי השיר קומפורטבלי נאמב וההמשך שלו-פיינט קאט(השיר לא הדיסק)

דווקא לא מסכימה

התאור אולי מתאים ל-Momentary Lapse of Reasonאבל לא ל-DB. זה אולי לא אחד מהטובים באלבומי הפלויד - אני מסכימה שזה אחד הפחות טובים שלהם - אבל הוא לא אלבום “ריק”. מה שחסר בו, לטעמי, זה ה-edgeשווטרס נתן ללהקה, התחושה של הליכה על הקצה, של הסתכנות. בעצם, זה מה שבארט הביא ללהקה, עוד מראשיתה. DB, לעומת זאת, הוא יותר אלבום “סיכום” של הקריירה שלהם, של מבט לאחור. וזה לגיטימי לגמרי. השיר High Hopesשהוזכר כאן, מדבר בדיוק על זה: על נסיון )של גילמור( להביט אחורה ולנתח מה קרה, מה השתבש, מה הלך לאיבוד. זהו שיר מרגש, ולטעמי אחד הטובים שיצרו.

One Echoe

New member
בהחלט.

הדוויז'ן באל זה בהחלט מן אלבום שסוגר את הקריירה של הפלויד.(לפחות נכון לעכשיו, אני מקווה) זה אלבום נוסטלגיה...וזו הרוח שהוא משרה. מה שחסר בו הוא בהחלט מן...מנהיגות שאין לגילמור. מבחינה מוזיקלית האלבום אחד המדהימים של הפלויד... הוא לא יורד מהערך של וויש יו ושל דארק סייד. לדעתי. יש בו קטעים מוזיקלים ענקיים ומדהימים. והשירה בו מדהימה. הלחנים מדהימים. המילים פחות...והרעיון המרכזי פחות. כי מה לעשות.גילמור הוא לא ווטארס, והוא לא סיד בארט. וזה מה שחסר באלבום. אבל זה אלבום נוסטלגיה...והוא עדיין מדהים

flowerboy69

New member
דווקא הרעיון רלוונטי מתמיד

יחסים בין אנשים קשרים ורגשות...

flowerboy69

New member
לא משווה.אלא המשך.

החומה מדבר על קשיים של אדם בתוך עצמו ודיויזן על הקשרים של האדם עם העולם מסביב

למעלה