אבל אני מכוערת>.>
P PakoLina New member 23/5/05 #26 נאמ.. מנסה לשלוח תמונה..../images/Emo187.gif אוקיי. כן, אני יודעת, זו לא תמונה הכי נורמאלית, אבל הכי נורמאלית שיש על המחשב.. ואני יודעת, אני לא ממש יפה
נאמ.. מנסה לשלוח תמונה..../images/Emo187.gif אוקיי. כן, אני יודעת, זו לא תמונה הכי נורמאלית, אבל הכי נורמאלית שיש על המחשב.. ואני יודעת, אני לא ממש יפה
P PakoLina New member 23/5/05 #28 אני על פיל../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif בתאילנד.. עזבנו 5 ימים לפני הצונאמי
F Fay Wood New member 23/5/05 #37 נעם כוסעעעע!!! |סגידעע| ../images/Emo168.gif נעם תעשי לי ילד!!! >.> אוקי, אז אולי לא... חחח 5 ימים לפני הצונאמי?! אמאא... נעם שלי כוסית.. חחח
נעם כוסעעעע!!! |סגידעע| ../images/Emo168.gif נעם תעשי לי ילד!!! >.> אוקי, אז אולי לא... חחח 5 ימים לפני הצונאמי?! אמאא... נעם שלי כוסית.. חחח
K Kiku New member 23/5/05 #38 באמת אפשר? ../images/Emo12.gif יצר הסאדיסטיות פורץ החוצה עכשיו תסבלו! זה הכי טוב שיש... אני חושבת...
B Bakura New member 24/5/05 #79 איזה חמודה את ^.^ וגם יפה~! תגידו, אתן באמת חושבות שנסבול מכמה כוסיות ששמות תמונות שלהם פה?... >_>;