היי

נועלה 123

New member
../images/Emo11.gif

טוב לדעת שאני לא האילגט איחידא פו. [תנסו לפענח לבד..]

חסבי

New member
XDDDD

נואה -קוטבים ככה לנסוט לפאנך לווד ועם המאאגניב הזה, זה היה בציניות למה הצופיפניקים התקועים כל היום מחוץ לבית שלי ואומרים בלי הפסקה איזה מאאאאאאאגניב אתה אוי אני ניהיה מושפע :O

נועלה 123

New member
אממ אה.

חח אני תקועה כל היום בבית אין לי כוח לצאת לשומקום.. לא שיש מה לעשות בקיבוץ המעפן הזה.

ADCMAN

New member
שמתי לב שאתה מתלהב עליי יותר מדי

מזלך שהיה מאוחר מדי לענות שמע לי קופיקו, שב בשקט ותפסיק לתפוס תתחת, כי בתכל'ס, מה שאתה אומר שווה לתחת

אני בת, חתיכת קוקסינל נושך כריות...

1. קופיקו אחותך. 2. הדבר היחיד שאני תופסת זה את הכריות שאח שלי זורק עליי. 3. מה שאני אומרת שווה לציפורן שלי ולברז באמבטיה. תודה.

ADCMAN

New member
"קוקסינל נושך כריות"

טוב, נתחיל מי זה שאני לא קוקסינל ואני לא הומו, ואם לך יש בעיות עם הומואים וקוקסינלים אני מקווה שתמותי ביסורים ושאלף אתיופים יאנסו את הגופה המכוערת שלך ולבסוף ישרפו אותך ויזרקו את האפר שלך בשטח הטוטריאלי של תימן. 1. אחותי היא לא קופיקו, גם לא את, את משהו אחר(פרטים במשך) 2. את עושה המון רוח בשביל ילדה, לא מעניין אותי הסיפור עם אחיך, "לכי תעשה סלטה" 3.את פריקית. הנה תמונה שלך! תמונה דווקא יפה

ADCMAN

New member
היי, מה הקשר אחד העלובים?

אני בסך הכל מעלה תמונות שלה, זה לא משהו מעליב או משהו

בעעע

1. אין לי שום בעיות עם הומואים וקוקסינלים הם דווקא די נחמדים, אבל הכוונה הייתה להדגיש את העובדה שאתה נושך כריות. 2. אני אמות כתוצאה מאינפקציה של כל הסיכות שאני תוקעת בעצמי ומבחינתי זהו מוות בשיבה טובה (אחרי הכל, בסוף כולם ימותו מזיהום אוויר או משהו כזה) 3. איך אני בדיוק אגיע לאתיופיה? 4. הגופה שלי לא מכוערת. היא גופה. 5. אני לא סוסה. אני מדוזה אינדונזית. תודה.

BlueBeIl

New member
לתקוע סיכות זה לא מאגניב

זה דוקר
הומואים לא נחמדים, הם פשוט אנשים חלקם נחמדים חלקם לא

נועלה 123

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את צודקת. ויש אנשים

שפשוט לא קולטים את זה. וחבל.

למעלה