היי..

lilachosh18

New member
היי..

אני קוראת מידי פעם את מה שהולך פה ואני תמיד בוחרת שלא להגיב.. רציתי להגיד לכם שעכשיו אחרי שההתנתקות כבר הייתה (לצערנו) אין מה לעשות אנחנו חייבים לאחות את השברים ולהמשיך הלאה... וזה לא יעזור אם נמשיך לריב או לכעוס על אנשים שפינו, נכון יש בנו כעס על החיילים אבל אנחנו צריכים להיות הגיוניים, ולהבין שהחיילים הם לא אלה שאשמים.. וגם אם כל החילים היימניים היו מסרבים פקודה..בכל אופן היה מי שיעשה ת'פינוי. במקום לריב עדיף להתפלל שבע"ה יום אחד עזה תחזור להיות שלנו! אמן! שיהיה לכולכם רק טוב.

eretzisroel

New member
אולי את יכולה לסלוח אבל ההוא בשמים

לא סולח למי שמחלל שם שמים ברבים. אם ארגון אנטישמי כמו האו"ם משבח את הדיקטטור השמן על הפשעים שהוא ביצע נגד העם היהודי אין חילול שם שמים יותר מזה. מה נלין על האנטישמים בעולם אחרי שכוחות הבטחון הישראלים בעצמם תוקפים יהודים, מחריבים בתי כנסת ומחללים קברים של יהודים שנרצחו על קידוש השם?

ההוא שבשמיים יסלח גם יסלח

מאיפה אתה יודע למי ההוא שבשמיים יסלח ולמי לא??? אתה בקשר טוב איתו שאתה יודע מה הוא חושב ומה הוא רוצה??? זה שההתנתקות התבצעה - זה אומר שזה היה רצונו, לא? אז אולי הוא לא יסלח לכל אותם אנשים שניסו להתנגד לרצונו ולחלל את שמו. אני דווקא חושב שלכל אותם מתנחלים הוא לא יסלח!

eretzisroel

New member
אני יודע רק מה שאלהים אמר בתורה

במדבר לג,נה: ואם לא תורישו את ישבי הארץ מפניכם והיה אשר תותירו מהם לשכים בעיניכם ולצנינם בצדיכם וצררו אתכם על הארץ אשר אתם ישבים בה יש עוד הזהרות. זה שההתנתקות התבצעה לא אומר שמותר לעשות זאת. נשאיר לבורא עולם את האמצעים. רצונו של בורא עולם שכל בן אדם ימות איזה יום. זה לא מתיר לך להתנדב להרוג אותו.

silverhawk

New member
ובכל זאת בני יוסף ירדו מן הארץ

למצרים, ובהמשך גם יוסף עצמו. אל לך לקחת מנדט על כוונותיו של אלוקים.

Lאחד

New member
ודאי התכוונת לבני יעקב...

וזה לא היה בגלל שזה מה שהיה ראוי לעשות - זה היה עונש של גלות אם זה מה שאתה מאחל לנו אחרי כל כך הרבה זמן בגלות - לחזור לשם... נו, תעשה לי טובה - בלעדי!

silverhawk

New member
אכן, טעות שלי.

ונכון, זה באמת היה עונש, אך המעשה עדיין היה חלק מן התוכנית האלוהית. אני לא מאחל לאף אחד לרדת לשנות גלות במצרים או בכל מקום אחר, אני רק יוצא כנגד ההתיימרות לקחת בעלות על אלוהים.

Lאחד

New member
אגב, הבקיאות שלך בנושאים אלו

לא מותירה מקום לספק...

silverhawk

New member
אני שמח ../images/Emo13.gif

מורותי השונות לתנ"ך במהלך 12 שנות החינוך הדתי שעברתי ישמחו לשמוע זאת גם הן. ואגב, הזכורה לך הסיבה לחורבן בית שני? הייתי חושב על כל בעת כתיבת הודעות השיטנה הבאות כנגד השמאל.

Lאחד

New member
מאד מעניין...

שנאת חינם זה לא ממני. כששונאים אותי ומכפשים את שמי כל כך הרבה מן הראוי שאתעב את המשמיצים והשונאים! יש גם עניין של "הלוא משנאיך השם אשנא ובתקוטטיך אתקוטט"... ותגיד למורה שלך שאתה צריך כמה שעורים פרטיים (או שגם היא ברמת החינוך של רוב המורים שיש במדינה)

silverhawk

New member
תגובה

"אני מאחל לך שכשיגרשו אותך מהבית שלך יעשו את זה גם כן ב"רגישות" ובנחישות, אהממ וגם תקבלי את כל המחמאות שחולקו לנו על ידי התקשורת, הרמטכ"ל והמשטרה וגם שתחטפי את כל המכות שאנחנו חטפנו בנחישות וב"רגישות"..." זוהי לא נראית לך כשנאת חינם? דעתך נרשמה, אשקול את העניין.

eretzisroel

New member
זה לא נראה לי שנאת חינם אלא תגובה

מאופקת של אחד שגורש מביתו ונזרק לרחוב---------------> העונש הראוי למגרשים: במלחמה הבאה שבטוח תבוא אם הערבים לא יפסיקו את הטרור, אותם המגרשים יצטרכו לשחרר את עזה מהאויב ולבנות שם בתים חדשים עבור המגורשים.

eretzisroel

New member
עברנו את זה כבר 3 פעמים וחזרנו.

גם אז היו מוקשים. צה"ל היה בעזה ב 1949 . הבריטים לחצו חזק מאוד לעזוב. חזרנו ב 1956 והאמריקאים יחד עם הסובייטים לחצו לעזוב. קבלנו הצעה שאי אפשר היה לסרב לה. חזרנו שוב ב 1967 . עכשיו אנחנו בורחים מכמה רוצחים בלי שום לחץ. פעם הבא שום מוקש לא יעזור נגד זה ------------------>

Lאחד

New member
ראשית, זה לא חינם - היא גירשה!

ואם נדייק זו אפילו לא שנאה. מעבר לכך שאם היית קורא הלאה היית רואה שאני לא הייתי מסכים לעשות זאת לבית שלה (למרות הפשע שהיא ביצעה)...

lilachosh18

New member
אני חושבת

שכל דבר שהוא עושה הוא לשם מטרה כלשהי.. אם הוא עשה את ההתנתקות הזאת אז יש לה סיבה מיוחדת. ואנחנו לא יכולים לשפוט למי הוא יסלח ולמי לא..

את מאחלת לנו עוד מלחמה?

כי זה מה שמשתמע מההודעה שלך!! כידוע לך, רצועת עזה נכבשה במלחמה. בשביל לחזור לשם נצטרך עוד מלחמה. זה משהו שהחמאס בד"כ מיחלים לו - עכשיו מסתבר שיש גם ישראלים שמיחלים למלחמה - נו טוב... אתם יכולים לכרות איתם ברית אחים לאידאה

למעלה