לסבית בהחלט יותר הגיוני..חחחח
S sapirush1 New member 23/11/05 #41 כן ../images/Emo3.gif למרות שגרארד וברט הפחידו אותי בהתחלה אבל ברט פחות מפחיד חחח
E EnchantedS New member 23/11/05 #44 את לא היחידה חח אבל לא ראיתי אותו ליותר מ10 שניות, אז אני לא דוגמא
H helenas New member 22/11/05 #25 תשבות למרות שכבר ענו ג'ר לא דומה לברט. ברט הרבה יותר יפה. הם לא קרובים, אבל הם היו חברים והקשר ביניהם נותק, כנראה בגלל מריבה.
תשבות למרות שכבר ענו ג'ר לא דומה לברט. ברט הרבה יותר יפה. הם לא קרובים, אבל הם היו חברים והקשר ביניהם נותק, כנראה בגלל מריבה.
P PunKurt New member 22/11/05 #33 מישו בבקשהה בבקשה! יכול לשים תמונות של ברט שרואים אותו טוב ולהגיד לי באיזה תאריך הוא נולד ואת השיר הכי טוב של דה יוזד? חח אם זה יותר מידי אז לא חשוב תודה רבה מראש
מישו בבקשהה בבקשה! יכול לשים תמונות של ברט שרואים אותו טוב ולהגיד לי באיזה תאריך הוא נולד ואת השיר הכי טוב של דה יוזד? חח אם זה יותר מידי אז לא חשוב תודה רבה מראש
G GalushGalush New member 22/11/05 #36 ../images/Emo79.gifאע יש קומונה? ../images/Emo13.gif יש גם פורום בהייד... תבואו :] ותמונה מדהימה של ברט חמוד.
../images/Emo79.gifאע יש קומונה? ../images/Emo13.gif יש גם פורום בהייד... תבואו :] ותמונה מדהימה של ברט חמוד.