היי...

sivan 831

New member
היי...

האם יש אתרים טובים,אמינים ומעודכנים (באנגלית,אבל לא חייב..) של "נרניה"(הסרטים והספרים ואם כן,תוכלו לשים קישורים אליהם ? תודה לכם...

בטח, ברור, כמובן.

www.narniaworld.com/ www.narniaweb.com/ ויש עוד אחד בצרפתית

sivan 831

New member
תודה על הקישורים....

ומתי 2 הקישורים שמופיעים בהודעה הקודמת(אחת או 2 קודמת/ות) יהיו בקישורים של הפורום ? ותודה...

sivan 831

New member
תודה לך....

אבל הקישורים לא עובדים...הם מכניסים לתפוז במקום לאתרים של "נרניה"...

sivan 831

New member
היי לך...

תודה שתיקנת אחד משני האתררים,אבל האתר שתיקנת הוא לא על הספרים והסרטים של "נרניה" אלא על להקה ששמה כנראה "נרניה" ואילו האתר השני(שכנראה בו כתוב על ספרי וסרטי נרניה) עדיין לא מופיע ובמקומו מופיע תפוז...

sivan 831

New member
היי....

תוכלי בבקשה לתקן את האתר שלא עובד שבו כתוב על ספרי וסרטי נרניה ? תודה לך...

ToryMaster

New member
אמרתי

אם הייתי יודעת מה הכתובת הנכונה, הייתי מתקנת. אבל אין לי משוג מה הבעיה.

sivan 831

New member
תודה לך...

שניסית לעזור...אם תצליחי בכל זאת,זה יהיה מעולה... והפורום הזה באמת מעולה... ואגב הפורום,שאלה:מתי יהיו גלריות לכל שחקני הסרט הראשון של נרניה,"האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? האם בהמשך יהיו גלריות לכל סרטי נרניה שיהיו ? האם שחקני "נרניה"("האריה,המכשפה וארון הבגדים") מתכננים לבוא אלינו ? ואם כן,מתי ? תודה לך...

sivan 831

New member
ועוד 2 שאלות על "נרניה" ששכחתי:

1.מתי יהיה מידע על הסרט הבא של "נרניה","הנסיך כספיאן" ? איזה סרט של "נרניה" יצלמו אחרי "הנסיך כספיאן ? האם ידוע מתי יצלמו אותו ? 2. האם היו סרט/סדרה מצויר/ת על "נרניה" ? איפה הסרט/סדרה הללו שודרו ? הם הסרט/הסדרה היו על כל ספרי "נרניה" או על אחד מהם ? ואם כן,אילו ? מה שמו/ה של הסרט/סדרה ללו ומאיזו שנה הוא/יא ? והאם הסרט/סדרה הזה/ו על "נרניה" ייצא/תצא בדי וי די מתורגם לעברית ואם כן,מתי ? תודה רבה לך...

sivan 831

New member
מקפיצה...

אפשר בבקשה תשובות לשאלותיי שב-2 הודעותיי הקודמות ? תודה...

Oradea

New member
../images/Emo207.gif חדשה..

טוב... אולי פה, אבל אני כבר מאוהבת בספרים של לואיס למעלה מעשור. בתור מישהי שמכורה למילה הכתובה (כן, כן), לואיס הוא אחד הסופרים היותר אהובים עליי. אני אפרת, בת 20 מהשומרון (וואה, זה מרגיש מוזר - אני מרגישה את עצמי נורא זקנה... עד עכשיו לא כתבתי הודעת היכרות עם המספר 20 בתוכה... נו, טוב..) ואני לא יודעת מה עוד לכתוב... אמממ... מדברים פה על הספרים, נכון? זה לא עוד פורום שכולם חוטפים התקפים בגלל העיניים של השחקנית שמשחקת את סוזן בסרט, או בגלל השחקנים האחרים או משהו כזה, נכון? עוד לא ראיתי את הסרט (זה בתכנון) אבל לדעתי זה קצת מוגזם... קצת מזכיר את ההיסטריה של טרילוגיית סרטי "שר הטבעות" רק עם המון ילדים בני 9 שבטוחים שהספרים נכתבו על הסרט... (אני שומעת באוזני רוחי זעקות שבר של המוני ילדים שהרגע ניפצתי להם את המיתוס. כמה חבל. בעצם... לא ממש) מה שמזכיר לי... איזה סופרים אתם אוהבים מלבד לואיס? אני אוהבת את טולקין, רולינג, קונן דויל, דיאנה ווין ג'ונס, דאגלאס אדאמס, הקטור מאלו, מיכאל אנדה, אורסון סקוט קארד, גי''מס הריוט, אדית נסביט, הנריק סנקביץ' ובטח יש עוד המון ששכחתי...

אני לא אוהבת סופרים,

אני אוהבת את הספרים שלהם.. זתומר'ת, אני לא אוהבת סופר לפי ספר או סידרה אחת שהוא כתב ולפי זה, הסופר היחיד שאני אוהבת כי אהבתי את כל הספרים שלו שקראתי, הוא מיכאל אנדהP: (ומן הסתם אני אוהבת גם את כל הספרים שבגללם התפרסמו הסופרים שכתבת.. P: )

ToryMaster

New member
אמן!

חוץ מפאולו קואלו, שאני פשוט אוהבת את הפילוסופיה שלו ויודעת שספרים שלו ימצאו חן בעיני.

A r i s t o

New member
פאולו קואלו

טוב קראתי את כל הספרים שלו אבל לטעמי הוא יותר מידי מנסה להיות "אופנתי" ו"טרנדי" במובן הספרותי כמובן בכל ההתפלספויות על חיפוש עצמי וכו' שחוזרות על עצמן בכל הספרים. הפייבוריט שלי הוא רומאן גארי (עפיפונים, כל החיים לפניו, הבטחה עם שחר usw)

למעלה