היי...

Oradea

New member
קיבלתי...

גמני לא... זה יצא ככה שיש ספרים שאני אוהבת שנכתבו על ידי סופר אחד... היית מעדיפה שאני אפרט את כל הספרים שלהם? זו הייתה יכולה להיות רשימה ארוכה מאד... חוצמזה שאני לא מכירה את הסופרים האלה באופן אישי... אני פשוט אוהבת את החומר שלהם.

לא קראת אותם? ../images/Emo12.gif

Veruca Salt= ריקה פפריקה?
Mike Teavee= מיקי טלא?
אני יודעת שהתרגום מיועד לילדים קטנים, אבל המתרגם הזה ממש גרוע- עם כל הכבוד.

אולי בגלל התרגום

לא כלכך אהבתי אותם. למרות שלא מתתי על הכתיבה.. זה יותר מדי כזה.. הממ, אני לא יודעת להסביר. אולי אם הייתי קוראת אותם (צ'רלי והשוקולדה, צ'רלי ומעופפלית הזכוכית, מטילדה) בגיל קטן יותר הייתי נהנית יותר. אבל למרות שלא הכי אהבתי את הספר, שנאתי את מה שעשו לו בסרט (צ'רלי והשוקולדה) הרסו הכל!

Fairywitch

New member
בד"כ אני אוהבת ספרים, אבל יש גם כמה

סופרים
קודם כל רולינג
וגם: הרלן קובן, דן בראון (אם כי הוא הידרדר מספר לספר...), דניאל סטיל כשבא לי קיטש מזעזע, טרי פראצ'ט.

A r i s t o

New member
קראת את הספר החדש

של דן בראון "מבצר דיגיטלי"? איך הוא? את צופן דה וינצי אהבתי וגם את נקודת ההונאה, מלאכים ושדים היה פחות טוב לטעמי. הסגנון שלו נורא מרגיז בכך שהתבנית בכל הספרים נורא מקובעת (מישהו מת בהתחלה... ודווקא זה שפחות חשדנו בו הוא הנוול בסוף - למשל בנקודת ההונאה היה לי כבר כ"כ ברור מי הרוצח שזה עיצבן)

Fairywitch

New member
"נקודת ההונאה" היה ספר גרוע ודי

משעמם. "מבצר דיגיטלי"- גם עליו אפשר לוותר.

daniding

New member
הקוד של מבצר דיגיטלי

מישהו יודע מה הפיצוח של הקוד שמופיע בסוף הספר מבצר דיגיטלי ?! תכתבו לי בבקשה ל [email protected] תודה

ToryMaster

New member
בחייך

הרלן קובן לא עצבן אותך עם ההתדרדרות שלו אבל דן בראון כן? אצלי זה היה בדיוק להיפך
. אגב, אירסטו. זה לא נכון לשפוט את מלאכים ושדים על פי זה שהוא באותה תבנית כמו האחרים, פשוט בגלל שהוא הראשון. אגב, את נקודת הונאה אהבתי הרבה יותר מאשר את כל שלושת האחרים. מבצר דיגיטלי באמת היה מעצבן, אבל צריך לתת לו ח"ח על זה שכמעט כל הספר התרחש באותו חדר.

Fairywitch

New member
קובן לא הידרדר../images/Emo2.gif

לדעתי, כמובן. "דיו חיווק" השלישי שהוא כתב, היה יותר טוב מכולם. את החדש "אל תגלה" עוד לא קראתי.

ToryMaster

New member
גם אני לא

אני לא בטוחה שאקרא, דיו חיוור שיעמם אותי כבר אחרי הנעלמים והזדמנות אחרונה. הבעיה היחידה היא שיש מעט מאוד ספרים שווים בז'אנר הזה. פוף.

Fairywitch

New member
לא קראתי אותם ברצף.

כמה חודשים טובים בין כל אחד מהם, ואולי בגלל זה נהניתי כ"כ.

ToryMaster

New member
כנ"ל ../images/Emo3.gif

עם ההפרשים, לא דווקא ההנאה. באיזה מהספרים שלו רייצ'ל הזאת חושבת ארבע פעמים בעמוד שללכת מכות במציאות זה לא כמו בסרטים?

ToryMaster

New member
נראה לי שזה ב"הזדמנות אחרונה"

שבעיני הוא הספר הכי טוב שלו. אל תבינו לא נכון, אני נהנית מהספרים האלו, אבל בפרק אחד היא מתחכמת איתי ארבע פעמים באותו ניסוח כמעט, כמה אפשר?

למעלה