היי...

sivan 831

New member
היי...

הפורום הזה באמת מעולה... ואגב הפורום,שאלה:מתי יהיו גלריות לכל שחקני הסרט הראשון של נרניה,"האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? האם בהמשך יהיו גלריות לכל סרטי נרניה שיהיו ? האם שחקני "נרניה"("האריה,המכשפה וארון הבגדים") מתכננים לבוא אלינו ? ואם כן,מתי ? 1.מתי יהיה מידע על הסרט הבא של "נרניה","הנסיך כספיאן" ? איזה סרט של "נרניה" יצלמו אחרי "הנסיך כספיאן ? האם ידוע מתי יצלמו אותו ? 2. האם היו סרט/סדרה מצויר/ת על "נרניה" ? איפה הסרט/סדרה הללו שודרו ? הם הסרט/הסדרה היו על כל ספרי "נרניה" או על אחד מהם ? ואם כן,אילו ? מה שמו/ה של הסרט/סדרה ללו ומאיזו שנה הוא/יא ? והאם הסרט/סדרה הזה/ו על "נרניה" ייצא/תצא בדי וי די מתורגם לעברית ואם כן,מתי ? תודה רבה...

ToryMaster

New member
יהיו גלריות לכל מי שתבקשו

וקשור לנרניה, כמובן
התכוונת האם הם מתכננים לבוא לארץ? אין לי משוג אבל אני בספק רב, למה להם לבוא? יש בקישורי הפורום לינק שמכיל קצת מידע על כספיאן, אבל מוקדם מדי לדעת פרטים מדויקים. אחרי כספיאן מגיע "המסע בדורך השחר", זה הכל כתוב במאמר על סדר הקריאה, אגב. על "המסע בדורך השחר" עוד אין אף פרט, אני מניחה שגם המפיקים לא יודעים. על השאלה השניה אני לא יודעת לענות לך, מצטערת

sivan 831

New member
תודה לך על תשובתך...

אם לא ידועה לך תשובה לשאלתי השנייה,אז למי בפורום יש תשובה על השאלה השנייה ששאלתי ? ואשמח מאוד גם לפירוט על התשובות שענית לי... תודה לך...

Fairywitch

New member
אהבתי את ה"קשור לנרניה"../images/Emo6.gif

שלא תצוץ פה פתאום דרישה לגלריית קיאנו ריבס...
(לא שזה רע
אבל בכ"ז...)

מאשה 105

New member
לא צולמה סדרה של נרניה../images/Emo95.gif

יכ ק"ס לואחס ביקש שלא יהפכו את הספרים לסדרת טלוויזיה.

sivan 831

New member
אבל היתה סדרה של "נרניה" או כמה...

סרטים של "נרניה",אליהם התכוונתי... ועוד שאלה: מתי ייצא אצלנו הדי וי די של "האריה,המכשפה וארון הבגדים"(הסרט הראשון של "נרניה") ? ומה יהו התוספות של הדי וי די של "נרניה" הראשון ? תודה...

ToryMaster

New member
כמו שיודעים דברים אחרים

יש אנשים שמחפשים את המידע הזה

ToryMaster

New member
כי אולי זה נאמר.

כמו שבהרבה מקומות ועל הרבה דברים זה מפורט.

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gifשתי עבודות הוגשו.

המאמץ השתלם. עוד אחת וזהו

למעלה