לדליה ../images/Emo24.gif
תודה מכל ה
על כל ההשקעה... כתבת על "נשמות טובות" אני בטוחה שהאנשים האלה נמצאים איפה שהוא, אני בטוחה שיש כאלה, אבל חוץ מבאינטרנט, נורא קשה למצוא מישהו/י שיהיה פשוט טוב. למשל במקום שאני משרתת בו, יש עוד 5 בנות חוץ ממני, והם לגמרי לגמרי שונות, הם כל הזמן מדברות על השיער שלהם, ואיזה צבע הם יצבעו אותו הפעם, על בגדים, על בנים, וזהו, אין להןתחומי עניין אחרים, הן שטחיות להחריד!!! וככה היו גם רוב הבנות במכללה לבנות שבה הייתי. וכל מקום שאני נמצאת בו, אני לא מוצאת את עצמי, אני מתנהגת כאילו הכל בסדר, מסתדרת עם כולם, אבל קשה לי להשתלב, כי זה פשוט קשה מדי. נשמות טובות????? למה ככל שאני חושבת על זה נראה לי שהם די נכחדו מעולם המציאות, אנשים מפחדים להושיט יד, הם לא רוצים שיהיו תלותיים בהם או שהם יהיו אחראים למשהו... או אני לא יודעת מה... אני יודעת שאני בסך הכל רוצה חיבוק, קצת יחס, קצת אנושיות, כנראה שזה יותר מדי לבקש כי עוד לא קבלתי את זה, חוץ ממעטים, שגם הם עשו את זה לא כי הם כאלה נשמות טובות. אבל זה בסדר כי ממזמן החלטתי, שאני צריכה לעשות מה שאני רוצה לעשות, ולא לצפות לשום דבר מהסביבה, לא שיעריכו, לא שיגידו תודה, בטח שלא יאהבו או שירצו להתקרב אלי בצורה כלשהי, אני כבר איבדתי את האמון באנשים תמיד כשהייתי פוגשת מישהו/י חדש/ה הייתי מתנהגת אליו הכי נחמד שאפשר, מנסה לראות אם יש עוד תקווה למצוא סתם מישהו נחמד ומעניין וכל פעם התאכזבתי מחדש, פשוט כל פעם ואני לא מבקשת הרבה, ממש ממש לא הרבה את תתפלאי וגם את זה לא נתנו לי אף אחד מה עוד אפשר לצפות? אהבה אני לא מאמינה שתהיה לי אני פשוט אחיה, יום אחרי יום אגרור את עצמי ממקום למקום מחיוך מאולץ לעוד חיוך מאולץ מבכי קורע לב לכאילו אדישות שהכל בסדר אצלי יום אחרי יום אני אגרור את הרגליים שלי מהשירות-לאומי ללימודים ולבית וכמה כדורים יכולים לפטור אותי מהעולם הזה אבל אמרו לי שההורים שלי ישברו שהנשמה שלי תתענה ותעבור אלף גלגולים ושהמשפחה שלי לא תעמוד בכאב אז אני חיה, אבל אני לא........... ועוד אני צריכה להרגיש כפוית טובה שכזאת כלפי ה´, שאני בריאה ואני רוצה למות, שיש אנשים חולים והם מאושרים, נשואים, וטוב להם. כנראה שיש סיבה שאני עדיין פה, אבל....................... אין לי כח יותר אני מצטערת אני מרגישה נורא שפתאום כל הפורום כזה בא לעזרתי אני שונאת את עצמי מה אני יעשה?????????
PEACHY
תודה מכל ה
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo53.gif)