היי

nikkush

New member
היי

רק רציתי להגיד שהאלבום הכי מדהים בכל הזמנים הוא של הפינקפלויד וקוראים לו THE WALL יש להם עוד אלבומים טובים הראשון גם יפה גם את אנימלס ודארק סייד גם מדל ווויש דיי יפים אבל אין על החומה ביי

היי

רק רציתי להגיד שיש משהו בדברייך וברוך הבא! לא בטוח אם הוא הכי טוב אבל הוא עומד ביחד עם הפייפר ודארק סייד לפחות ביי ולהתראות

N A C E

New member
שלום

אני גם די חדש פה אבל אני מסכים איתך למרות שדרק סייד הוא ממש יפה אבל אל טעם וריח אין להתווכח. קניתי את דארק סייד וויש יו.

SUSNAV 2

New member
החומה דיסק נהדר אבל הוא לא....

הוא לא מגיע לקרסוליים של דארק סייד או אנימלז

TAZ!

New member
בוא לא נגזים.

הוא אולי פחות טוב אבל לקרסוליים הוא מגיע.

nikkush

New member
חה חה

בדיחה טובה.. אולי אנימלס מגרד את הקרסוליים.. דארק סייד איי שם למטה מסונוור מהאור.. חח בכל אופן, אלבומים ממש ממש מקסימים.. כמעט כמו החומה

The Walrus

New member
למרות ההתנשאות בתגובה,

oneman2

New member
יי!

שרשור "אני אוהב את זה" "לא זה יותר טוב" "גם זה טוב אבל זה הראשון יותר טוב"!!

The Walrus

New member
היי ומאוד לא מסכים...

אצלי החומה חמישי או שישי בדירוג (תלוי אם מחשיבים את פומפיי): 1. דארק סייד 2. פומפיי (אם נחשב) 3. פייפר 4. וויש 5. מדל 6. החומה אבל עניין של טעם... החומה אלבום בינוני לטעמי.

RoieL

New member
ייייייייייייייייאאאאא עכשיו תורי!!

1. DSOTM 2. WYWH 3. AHM 4. THE WALL 5. MEDDLE 6. אנימלס 7. ASUS 8. פייפר [כן כן, רק כאן] 9. אמהגאמה [בגלל החי. את התקליט אולפן אני לא סובל] 10. DIVISION BELL את האלבום שנשאר אני לא מכיר כ"כ טוב. [אני יודע שזה מפתיע אבל זה הטעם המוזיקלי שלי]

RoieL

New member
נצל"ש שכחתי לספר

אבל ברוב טיפשותם ב- VH1 החליטו שמה שהדיג'יי המסריח ההוא עשה ל- ABITW זה קאבר לפינק פלויד ועוד מיקמו אותו במקום ראשון במצעד קאוורים.

oneman2

New member
והם גם בחרו בהופעה של מיוז

למקום השני במצעד ההופעות הגדולות, כשכל מה שהם עשו היה לעמוד במקום ולנגן תוך כדי שהאורות מסביבם מתחלפים. וואו.

nikkush

New member
יטוב, הסיבה היא..

כי הוא פשוט יותר טוב.. יותר יפה.. יותר מושלם.. , בעצם בתכונות האלה הוא דיי משותף לשאר האלבומים שציינתי ומעט מעליהם, אבל יש תכונה אחת שהיא: בעוצמתיות, בכל הכוח, כל הכניסות הייחודיות של הלהקה שבאות לידי ביטוי ביצירה הזאת, הוא מעל כולם.. דארק סייד דיי טריפי אבל אין מספיק קטעי מחץ כמו שיש בחומה, אנימלס מדהים, אבל קצרצר והקטע האמצעי נורא נורא חמוד(וזהו), וויש יו וור גם יפייפה, אבל קצרצר ולא מספק בכל השירים במשהו שקרוב לקרייזי דאימונד.., פולס מדהים, אבל כמה קטעים לא רציניים, אחד מהם גם מתוח למדי בעיני.., פייפר חזקקק, אבל אותו אני כבר לא משווה, הוא מדהים וענק ענק ענק אבל זה סוג אחר כבר, פסיכודליות כייפית מקורית כלכך טובה, אבל אין לסגנון הזה את האפיון של להוביל, לעמוד בראש, להוליך את הרשימה.. לא כמו החומה.. הוא פשוט יוצא דופן..

oneman2

New member
בדארק סייד אין קטעי מחץ?

הסולו הפתאומי והמרגש בטיים? הצרחות שבוקעות משום מקום בגרייט גיג? משפט המחץ באקליפס?

FunkyMonk

New member
החומה יש פחות או יותר

"משפט מחץ" אחד, שחוזר על עצמו כל הזמן.

למעלה