היי..

היי..

קודם כל אני אציג את עצמי.. קוראים לי שיר והגעתי לבלקפילד מאביב וגם כתבתי קצת בפורום של אביב ממשתמש אחר. (אם כבר נפתחנו אז אני גם קוראת סמויה כאן
). אני לומדת גיטרה בבית ספר למוזיקה שנקרא "ארטיק" ביהוד. במסגרת הבית ספר יש סדנאות של תיאוריה(פיתוח שמיעה, עיבוד וכאלה) ופעם בחודש מביאים איזשהו אמן שיעביר סדנא על המוזיקה שלו ועל עצמו... בקיצור, ביום רביעי ב19:00 סטיבן בא להעביר סדנא! הסדנאות הם בעיקרון לתלמידי הבית-ספר אבל אורחים יכולים לשלם 50 שקל ולהגיע גם. יש מישהו מאיזור המרכז שמעוניין להגיע? =)

Musedol

New member
ביהוד?! ולמה לשוהם הוא לא בא?!

ממזר! אולי אגיע, אם יהיה לי כוח לסנג'ר את אחד החברים שנוהגים
תודה על ההודעה וכאלה , וברוכה הבאה :)

היא שכחה לציין כמה פרטים שוליים

שאנחנו מאורסים והיא אחד הדברים המתוקים בעולם וכאלה.. בסדר קורה..

handlessman

New member
אוקי אחרי שעיכלתי...

תקשיבו זה הזדמנות שלא באה כל פעם... ת'אמת אני מת ללכת אבל אם היה לי עם מי...!! אני לא רוצה להיות שם בודד ולא קשור בין כל הארטיקים...

תקשיב אם זאת רק הבעיה

אז תבוא ותשים זין... סטיבן אשכרה בא לכאן..\ אתה לא רוצה להגיד לעצמך אח"כ "לא באתי לראות את סטיבן החתיך רק בגלל שלא היה לי נעים" נכון? =)

handlessman

New member
תהיי בטוחה...

שאני לא אגיד "לא באתי לראות את סטיבן החתיך רק בגלל שלא היה לי נעים" חחח

חחחח נו טוב לא תגיד את זה

אבל כן תגיד משפט אחר שהמסר שלו יהיה להרוג את עצמך על זה שלא באת.. אז לא כדאי למנוע את זה ולבוא?

וואלה? מגניב לאללה

חצוף, אם הוא חזר לישראל, שיעשו עוד איזו הופעה קטנה
תגידי לו שיבקר בפורום!

LightbuIb sun

New member
:|

אם אמת בדבר, אנא תצלמי קצת או משהו........ כי כמו שסטיבן אומר, אם הוא היה עושה כזה דבר באנגליה למשל- היה טירוף גדול

TRANCE ADDICT

New member
יש מצב לקנות כרטיס בכניסה?

כי אני גר ממש קרוב (אור יהודה) ויש מצב שאני יקפוץ :)

אין לי מושג

אני בכל מקרה הודעתי שאני מגיעה במזכירות אבל בטח יהיה אפשר גם להיכנס סתם.. אולי זה יהיה תלוי בכמה אנשים יגיעו לא יודעת.. כדאי לנסות לדעתי =)

סדנת מפגש אומן עם סטיבן ווילסון

חברים - חדשות הכי מעודכנות שיש - הערב - יום רביעי - בשעה 19:00 - מתקיימת סדנת אומן עם סטיבן ווילסון - ב"ארטיק מרכז לאומנויות" שזה מקום מגניב ברמות - יש שם גם פאב מגניב לאללה - צלצלו תראו אם נשארו בכלל מקומות לסדנה - הטלפון שלהם - 036326679 צלצלו - כי יש סיכוי למקום - העניין כולו נשלח לי לSMS רק שלשום

פרטים מעודכנים

יש עוד מקום לסדנא של סטיבן ווילסון - חבר שלי הזמין הרגע - השעה_19:00 _ הכתובת - שבזי 14 יהוד - שם המקום_ ארטיק מרכז לאומנויות - - טלפון - 03-6326679 וכן קראתי למטה זה מקום מגניב ברמות - יש שם כל הזמן סדנאות - אני הייתי בסדנאות עם שלום חנוך, דודו טסה, ועוד איזה מתופף מטורף מניו יורק ששכחתי את השם שלו אבל הבן אדם היה תותח!!!!!

Synthesia

New member
מי הולך???

אני ממש רוצה אבל לא יודעת אם אני יוכלה.... מי שהולך שיספר מה היה ותמונות והכל!!! פליייזזז

היה כיףףףףף

בהתחלה הוא דיבר על זה שכל תרבות המוזיקה בעולם השתנתה.. היום כבר לא קונים ויוצרים אלבומים אלא שירים ספציפיים ויודעים לאיזה מטרות השירים ילכו(רינגטונים להיטים וכאלה...) הוא שאל גם למי יש אייפוד או אמפי3 וכמעט כולם הצביעו ואז שאל למי אין והוא ומעט אנשים הצביעו אז הוא אמר שהוא לא אוהב את זה ולא הבנתי בדיוק למה.. נראה לי גם בקשר לשירים משהו=) בקשר לשינוי שתרבות המוזיקה עוברת.. הוא אמר שעכשיו אפשר לראות שכמעט כולם יכולים לשיר(דוגמנים, שחקנים) וסיפר על התוכנה הזו שיש(אני לא זוכרת את השם) שאם מישהו שר ומזייף בזמן ההקלטות היא ישר מעבירה אותו לשיר בסולם הנכון.. אבל אפשר להשתמש בה רק בהקלטות ולא בהופעות ובגלל זה הם לא זמרים של הופעות.. בסוף הוא אמר שאביב בוודאות לא משתמש בה.. =) אמממ מה עוד? שאלו אותו מה הוא חושב על אביב ואחרי חשיבה ארוכה הוא אמר שהוא חושב שהוא משוגע במובן החיובי של המילה וגם שאלו על הקטע שמתרגמים שירים של אביב מעברית לאנגלית, וסטיבן הרי לא יודע עברית.. אז איך זה הולך? הוא ענה שהביאו לו תרגום גס של השיר באנגלית ואביב הסביר לו מה הקטע והאווירה בשיר וביחד הם תרגמו. שאלו אותו אם פורקיופיין טרי יבואו להופיע גם בארץ אז הוא אמר שבגלל המצב בארץ זה קצת בעייתי וחלק מהלהקה לא רוצים. שאלו גם באיזה ארץ יש את הקהל המועדף עליו אז הוא אמר שזה קשה לענות כי אפילו במדינה אחת יש ערים שונות עם קהלים שונים.. והוא נתן דוגמא שאפילו פה בישראל אי אפשר להשוות בין ת"א לירושלים למרות שזה מרחק של 3\4 שעה נסיעה. הוא ניגן כמה קטעים של פורקיופיין טרי וגם בלקפילד.. היה קטע שביקשו שינגן את הלו והוא אמר שהוא לא זוכר את האקורדים אז הוא ניסה למצוא אותם לפי שמיעה וקצת מהקהל ניסו לעזור אבל זה לא הלך אז הוא התקשר לאביב ושאל אותו מה האקורדים.. זה היה מצחיק לאללה.. =) בסוף הוא היה נחמד לכולם, חילק חתימות, הצטלם וחתם על גיטרות.. קיצר, היה ממש ממש טוב! צילמתי מלא מלא תמונות וגם סרטונים מגניבים עם שירים וגם את הקטע שהוא התקשר לאביב אבל עוד לא העלתי למחשב ואני מחר נוסעת לטיול אז זה יהיה רק עוד כמה ימים.. מקווה שתסלחו.. יש למה לחכות

למעלה