היה מדהים !!!
הוא שאל אם מישהו רוצה שהוא ינגן משהו מסוים , אז ביקשתי ממנו את Blackest Eyes ולא זכרתי איך קוראים לשיר .. אז אמרתי לו שאני מתכוון לשיר שיש שם את השורה הגאונית its so erotic when your mak up runs והוא ניגן אותו בצורה מדהימה , לפי השיר הוא אמר שזה שיר שהוא לא בדיוק בנוי לאקוסטית אבל הוא פשוט נתן ביצוע מדהים . הוא גם עשה את trains , hello 'cloudy now, שאלתי אותו גם שאלה שהוא ממש לא אהב קצת התפדחתי שאלתי מה השראה לשירים שלו , האמת שהיה לי שאלות יותר מעניינות אבל קצת התביישתי כמו על voyage 34d הוא אמר שהרבה עיתונאים שואלים את השאלה הזאת וזה די טרויאלי שהוא שואב את ההשראה מכל דבר בעצם , בכל אופן הוא מבצע מדהים מאוד נהנתי חבל שהוא דיבר על כל הקטע של ה mp3 למרות שזה נושא חשוב יותר אניין אותי שהוא ידבר על עצמו ועל המוזיקה שלו יותר מאשר לאיזה כיוון המוזיקה הולכת מבחינה מסחרית , כנראה בער לו לדבר על הנושא הזה , ביקשתי ממנו בסוף את השיר jupiter island שאלתי אותו מתי הוא ביצע אותו פעם אחרונה והוא אמר שמעולם הוא לא ניגן אותו בהופעה ואז מישהו בקהל צעק שתמיד יש פעם ראשונה , אז הוא התחיל לנגן אותו ואחרי כמה שניות הוא הפסיק ואמר שהוא לא יכול לנגן את זה .. כנראה זה שיר משעשע מדי , לאחר מכן ביקשו ממנו לבצע את השיר עכשיו מעונן הוא מאוד הסתבך עם השיר ודיבר על זה שהרבה ישראלים לא אוהבים את הביצוע הזה והוא שאל את הקהל בעיקרון, אני לא כל כך אוהב את בלקפילד , מבחינתי חבל שהוא ביצע מהשירים שלהם , הוא המשיך לנסות לחפש את האקורדים , וניסיתי להגיד לו שזה סימן לא לבצע את השיר, אבל הוא התעקש ונעזר בחבר טלפוני (אביב גפן ) לאחר מכן הוא פנה לקהל והצעתי לו את השיר shes moving on אבל הוא אמר שהוא רוצה לעשות עוד בלקפילד , קיצר היה מעולה ממש התרגשתי והוא חתם לי על הגיטרה !! וגם רשם משהו שאמרתי לו "jupiter island "