היי..

ואו...נשמע שהיה ממש טוב

מחכה כבר לתמונות והסרטונים

handlessman

New member
קטלני...!

חחח התקשר לאביב לשאול מה האקורדים... יוו ברגע שקראתי התגלגלתי איזה חמש דקות על הרצפה... לא בקטע של זלזול פשוט לחשוב על הקטע חח... חתם על גיטרות!!!!! יווו למה אני כזה טמבללל שלא באתי... טוב בכל מקרה לא נראה לי שהייתי מביא את הגיטרה שלי. לא הבנתי בקשר לאייפוד - הוא לא אוהב את האייפוד וה-Mp3 או שהוא לא אוהב את זה שלאנשים אין?

יונהתן

New member
היה מדהים !!!

הוא שאל אם מישהו רוצה שהוא ינגן משהו מסוים , אז ביקשתי ממנו את Blackest Eyes ולא זכרתי איך קוראים לשיר .. אז אמרתי לו שאני מתכוון לשיר שיש שם את השורה הגאונית its so erotic when your mak up runs והוא ניגן אותו בצורה מדהימה , לפי השיר הוא אמר שזה שיר שהוא לא בדיוק בנוי לאקוסטית אבל הוא פשוט נתן ביצוע מדהים . הוא גם עשה את trains , hello 'cloudy now, שאלתי אותו גם שאלה שהוא ממש לא אהב קצת התפדחתי שאלתי מה השראה לשירים שלו , האמת שהיה לי שאלות יותר מעניינות אבל קצת התביישתי כמו על voyage 34d הוא אמר שהרבה עיתונאים שואלים את השאלה הזאת וזה די טרויאלי שהוא שואב את ההשראה מכל דבר בעצם , בכל אופן הוא מבצע מדהים מאוד נהנתי חבל שהוא דיבר על כל הקטע של ה mp3 למרות שזה נושא חשוב יותר אניין אותי שהוא ידבר על עצמו ועל המוזיקה שלו יותר מאשר לאיזה כיוון המוזיקה הולכת מבחינה מסחרית , כנראה בער לו לדבר על הנושא הזה , ביקשתי ממנו בסוף את השיר jupiter island שאלתי אותו מתי הוא ביצע אותו פעם אחרונה והוא אמר שמעולם הוא לא ניגן אותו בהופעה ואז מישהו בקהל צעק שתמיד יש פעם ראשונה , אז הוא התחיל לנגן אותו ואחרי כמה שניות הוא הפסיק ואמר שהוא לא יכול לנגן את זה .. כנראה זה שיר משעשע מדי , לאחר מכן ביקשו ממנו לבצע את השיר עכשיו מעונן הוא מאוד הסתבך עם השיר ודיבר על זה שהרבה ישראלים לא אוהבים את הביצוע הזה והוא שאל את הקהל בעיקרון, אני לא כל כך אוהב את בלקפילד , מבחינתי חבל שהוא ביצע מהשירים שלהם , הוא המשיך לנסות לחפש את האקורדים , וניסיתי להגיד לו שזה סימן לא לבצע את השיר, אבל הוא התעקש ונעזר בחבר טלפוני (אביב גפן ) לאחר מכן הוא פנה לקהל והצעתי לו את השיר shes moving on אבל הוא אמר שהוא רוצה לעשות עוד בלקפילד , קיצר היה מעולה ממש התרגשתי והוא חתם לי על הגיטרה !! וגם רשם משהו שאמרתי לו "jupiter island "

handlessman

New member
S-H-I-E-T !!!!!!

עכשיו זהו בדוק אני עוד אתאבד בגלל שלא הלכתי... זין על ה-50 שקל!!! התכוונת ל-Shesmovedon?

מגניב!

ד"א, הוספתי גלריה באלבומים למפגש הזה, מי שהיה וצילם תמונות מוזמן להעלות לשם

היה מטורף - בקרוב בנענע

נגנבתי מהמקום הזה ה"ארטיק" הזה זה מתחם ענק עם חנות כלי נגינה ענקית ומלא אולפנים וחדרי חזרות ומסעדה פאב של המקום - מגניב ברמות - דיברתי עם אחד הבעלים והוא אמר לי שמי שלומד שם לא עלתה לו כניסה - והוא מקבל את את כל הסדנאות חינם כחלק מהלימוד - היו שם גם שלום חנוך, דודו טסה, איזה מתופף מניו יורק ועוד מלא... ויבואו עוד מלא הסדנה אתמול צולמה ובקרוב תעלה באתר שלהם - והוא הבטיח שהרבה מהסדנה יעלה לאתר - האתר יעלה עוד חודש והכתובת תהיה - www.artik-arts.com עד אז מחר או מחרתיים יהיו קטעים קטנים מהסדנה בנענע שהיו שם - צילמו וראיינו אותם

Apoca1ypse

New member
רגע רגע

הלו? Halo או hello? בנאדם אתה יודע שיש הבדל בין קודש לחול... ד"א, קשה לי להבין אותו...המצב בארץ טוב מאוד כרגע לדעתי (עד לקיץ שכבר יהיו יותר ספקות)

handlessman

New member
גם לי הייתה ההתלבטות הזאת...

אבל תקרא שוב מה שהיא כתבה... סטיבן התקשר לאביב לשאול מה האקורדים... אז איזה מהם זה כבר יכול להיות????

LightbuIb sun

New member
היי

גם בקיץ שעבר, לפני המלחמה, היה מפגש מעריצים עם סטיבן ווילסון, וגם שם שאלתי אותו "מתי אתה בא עם פורקיופיין?" והוא ענה שאם זה היה תלוי בו, הוא היה עושה פה מזמן הופעה של פורקיופיין. אבל המשפחות של שאר הנגנים קצת נגד זה.. (ותראה, גם אז לא חשבת שיש סיבה מוצדקת לפחד מלהיות בארץ...וכמה ימים אחרכך התחילה המלחמה..)

Musedol

New member
../images/Emo207.gif אוף!

מרמור: אתמול הייתי בטאוור רקורדס וכמעט קניתי את In Absentia אבל החלטתי בסוף שלא. מישהו מוכן להרביץ לי?! דאמט!!!!

LightbuIb sun

New member
הדיסק לא בורח לשום מקום

תקני מתי שבא לך:) (בכל מקרה לא שמעת את lightbulb sun עדיין, וקחיי בחשבון שבאפריל יהיה לך דיסק חדש של פורקיופיין לקנות
)

Musedol

New member
הדיסק היה שם לבד,

יכולתי לארח לו חברה
וכן הא.. עוד חודש יהיה אלבום חדש

LightbuIb sun

New member
רוב הזמן הדיסק הזה לבד בחנויות

אני לא ממש יודע למה, אבל נדיר למצוא בטאואר רקורדס דיסק אחר חוץ מ-Deadwing ו-In absentia.

LightbuIb sun

New member
אז יש איכות,

כי באמת לא ראיתי עדיין שום חנות עם יותר מ-3 אלבומים שלהם ביחד בארץ.

Musedol

New member
וכמה עולה אלבום אחד?

באוגוסט [כן כן, דווקא באוגוסט] כנראה אנחנו נוסעים כמה חבר'ה מהקבוצה שלי {בנוע"ל} לאילת לאיזה כמה ימים, לתפוס קצת צבע [אשכנטוזים לבנים!!!], אז אולי נקנה
[עד אוגוסט
]

באילת זה יותר זול, מן הסתם ללא מע"מ

כל אלבום שלהם עולה 60-70 שקל. ודווקא זה מילה בלועזית, אפשר גם ככה וגם ככה
חח סתם נו, קורה.

למעלה