חוויות נחמדות.
לווייז יש בעיה קשה עיקרית. הוא לא אוהב לגרום לנהגים לפרסס במקום. נניח את יוצאת מחניה, הוא יתן לך לנסוע רק בכיוון הנסיעה שלך.

כמו כן, במידה והיעד שלך הוא רחוב חד סטרי, הוייז יכווין אותך אך ורק לרחוב הזה ולא לרחוב שמצטלב איתו שיכול להיות נגיש בהרבה.

לגבי עומס כבד מאד, השיטה היא להסתכל לפני היציאה על המפה כולה ולראות היכן הכבישים מסומנים בצבע אדום או כתום. אדום אומר פקק שלא ממש זזים בו וכתום מדובר בנסיעה סביב ה-30 קמ"ש וזה כבר לא נורא.

כך את יכול גם להסתכל במפה על רחובות אחרים שאת חושבת לנסוע דרכך ולראות אם הם מופיעים בצבעים שונים או שאין כל צבע ואז את יודעת שהכביש פנוי.

הכי חשוב זה לזכור שהכל רלוונטי לאותו הרגע ומצב הכבישים אחרי 10 דקות יכול להשתנות לטובה ולרעה.
חוויות נחמדות.חח. טוב, לא אגלה לאאאאאאף אחד.
הערב שוב היתה לי אותה בעיה. יש לי בינתיים טלפון נייד חדש, כולל וויז, וסוף סוף למדתי להשתמש בו בצורה חכמה יותר מאשר בהתחלה.
אבל היום לא היתה לי סבלנות. אז כמה פעמים עצרתי בדרך מפתח תקווה לרמת גן, כדי לשנות מסלול. בכל פעם כתבו על "עומס תנועה כבד". ואני כבר יודעת מה זה אומר. אז חשבתי לנסוע דרך 471 ואחר כך מנדס ותה"ש.
אבל ראיתי שהכל מבולגן, אז פשוט נסעתי לגני תקווה, לעשות הפסקה בבית של חבר. ואחרי שביקרתי אצלו, יצאתי בשעה די מאוחרת, ואז כבר היה קל להגיע הביתה.
בדרך עצר אותי שוטר שעמד ליד ניידת. פתחתי את החלון, וחיכיתי שיבקש רשיונות. במקום זה הוא שאל: "הכל בסדר?" עניתי בחיוך: "כן". אז גם הוא חייך ואמר לי: "ערב נעים". איחלתי גם לו "ערב נעים ותודה", ושמחתי שלא היה עלי ללכת להוציא מהבגז' את התיק, כדי להביא את הרשיונות. וגם שמחתי על הנוכחות המשטרתית (הנחמדה) באזור החשוך הזה.
לווייז יש בעיה קשה עיקרית. הוא לא אוהב לגרום לנהגים לפרסס במקום. נניח את יוצאת מחניה, הוא יתן לך לנסוע רק בכיוון הנסיעה שלך.

כמו כן, במידה והיעד שלך הוא רחוב חד סטרי, הוייז יכווין אותך אך ורק לרחוב הזה ולא לרחוב שמצטלב איתו שיכול להיות נגיש בהרבה.

לגבי עומס כבד מאד, השיטה היא להסתכל לפני היציאה על המפה כולה ולראות היכן הכבישים מסומנים בצבע אדום או כתום. אדום אומר פקק שלא ממש זזים בו וכתום מדובר בנסיעה סביב ה-30 קמ"ש וזה כבר לא נורא.

כך את יכול גם להסתכל במפה על רחובות אחרים שאת חושבת לנסוע דרכך ולראות אם הם מופיעים בצבעים שונים או שאין כל צבע ואז את יודעת שהכביש פנוי.

הכי חשוב זה לזכור שהכל רלוונטי לאותו הרגע ומצב הכבישים אחרי 10 דקות יכול להשתנות לטובה ולרעה.