היכן ניתן לתבוע את ביטוח לאומי?

מצב
הנושא נעול.

pomiky

New member

ביטוח לאומי דורש ממני מס על השכרת בית. הגשתי תביעה לבית משפט השלום ולבית דין לעבודה ושניהם טוענים שאין זה בסמכותם לדון בתביעה שלי נגד ביטוח לאומי ונגד הדרישה שלהם לתשלום? היכן אני יכול לתבוע את ביטוח לאומי? או מה עלי לעשות אחרת?

ביטוח לאומי עד כמה שידוע לי - לא

ביטוח לאומי דורש ממני מס על השכרת בית. הגשתי תביעה לבית משפט השלום ולבית דין לעבודה ושניהם טוענים שאין זה בסמכותם לדון בתביעה שלי נגד ביטוח לאומי ונגד הדרישה שלהם לתשלום? היכן אני יכול לתבוע את ביטוח לאומי? או מה עלי לעשות אחרת?
ביטוח לאומי עד כמה שידוע לי - לא
גובה מס על השכרת בית. במקרים מסוימים, על שכר דירה יש לשלם מס למס הכנסה. יכול להיות שביטוח לאומי, לוקח בחשבון את הכנסתך משכר דירה בחישוב הטבות שמגיעות לך עפ"י חוק ביטח לאומי. האם לכך התכוונת? תביעות נגד ביטוח לאומי מוגשות לבית הדין לעבודה. לשלום אין שום סמכות וחבל שהגשת תביעות במקביל..... מדוע בית הדין מסרב לקבל את תביעתך, לא ברור לי. לדעתי, אינך נותן לי את כל העובדות בכדי שאוכל לענות. האם ניצלת את כל מנגנוני הערר של ביטוח לאומי בטרם פנית בתביעה לביה"ד? בכל מקרה, מן הסתם בהחלטת הדחיה מבית הדין יש פירוט נוסף לגבי סיבת הדחיה. אנא מסור את כל העובדות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה