אממ..טוב..אני אקח סיכון..חחח
האמת היא שיש לי השערה...אבל אני העדפתי לא לרשום אותה כי חשבתי שהיא טיפשית...כי חשבתי שזו שאלה שיש עליה תשובה די ברורה. (לכאלה שמתעסקים בכל הנושא הזה). אז אני ארשום ,לפחות שיהיה כיוון........ואני מקווה שיהיו פה כאלה שיתקנו אותי או יוסיפו. אז ככה: אני חושב שהמוח שלנו, הוא בעצם מקום שבו מעובדים כל המחשבות שלנו בחיי היום יום. ז"א,כל המחשבות שלנו בסופו של דבר "מעובדות"...במקום הזה שנקרא "מוח"......ומה שאנחנו אומרים או מתנהגים...זה כתוצאה מתהליך "העיבוד" שהמוח שלנו עשה. כמובן,שזה תהליך אינדיבדואלי לכל בן אדם ואדם. הרי אתם בטוח מכירים בעובדה שאם אני אקח שני אנשים, ואשים אותם באותה סיטואציה....אחד יתנהג בצורה אחת...והשני יתנהג בצורה שניה. וזה מדוע??? משום שתהליך "עיבוד הנתונים" במוח אצל כל אחד ואחד מהם.....יהיה תהליך שונה. "תהליך העיבוד הזה"....השפיע כמובן על המחשבות. והמחשבות הן אלה שגורמות לנו אח"כ לעשות..... המוח זה כאילו "שנאי" שקיים בגוף שלנו.......ושם הכל מעובד. עכשיו..מהי בדיוק מחשבה?? מחשבה היא אנרגיה. היא חומר....נכון?? (זו דעתי...תקנו אותי אם אני טועה). ולכן,כאשר הנשמה נפרדת מהגוף (במוות) .....היא בעצם "כאילו" נפרדת "מהמוח הפיזי"..........אבל,האנרגיה.....האנרגיה (זוכרים שאמרתי שכל מחשבה בעצם עשויה מחומר!! מאנרגיה.....) האנרגיה עדיין מתפקדת וממשיכה להתקיים. אז נכון כשבן אדם "מת" ועובר לעולם שמעבר.....אין אצלו דבר כזה שנקרא "מוח פיזי"....אבל מה זה משנה בעצם?? האנרגיה.....האנרגיה שבאמצעותה הנשמה מתקיימת......חיה ונושמת. ולכן,הנשמה ממשיכה להתפתח. בעזרת האנרגיה הנשמתית.....הנשמה יכולה להמשיך ולקבל את אותן החלטות שעליהן אני דיברתי. וגם כמובן,נתקלתם בהמון מתקשרים שיוצרים קשר עם "מתים".....ואותם "מתים"...מדברים על יקירהם ויכולים לזכור כל מיני סיטואציות שקרו להם כאשר היו בגוף פיזי וכו'....(ואי אפשר להגיד שיש להם "מוח"..חחחחח. ) ובכל זאת,הם כן זוכרים וכו'. בקיצור--הכל מבוסס על אנרגיות. וגם המחשבות שלנו הן בעצם חומר. חומר שנוצר בעזרת אנרגיות..... אני צודק? או שאני בכלל לא בכיוון?? ואל תצחקו אם מה שאמרתי פה הוא ממש לא בכיוון. (סתם זה משהו שעלה לי)