היכן נעלם השכל היהודי

adminexcited

New member
היכן נעלם השכל היהודי

היכן נעלם השכל היהודי כל מה שאתם עשיתם עושים וחושפים בתקשורת כך מרחיקים את גילעד ממשפחתו ובכלל מעם ישראל ומגדילים את המחיר. השכל היהודי מת . כל המציל נפש כאילו הציל עולם - זהוא משפט שלעולם לא קשור לגילעד שלנו . לצערי במקרה הזה ,הצלנו נפש אחת כדי לחרב את מדינתנו . כל התמיכה במשפחת שליט הייתה צריכה וצריכה להיות בשקט . הרעש והפרסומות במשך השנתיים וחצי רק הרחיקו את גילעד ,ונתנו לחמס להבין באופן חד משמעי שזה הנשק החזק ביותר שהם החזיקו . אין לכם שמץ של מושג שבחדרי חדרים עושים מאמצים מאוד גדולים ,אתם רק הפרעתם ומפריעים. ומעלים את מחירו של גילעד. "נתתם להם להבין טוב טוב שזו הדרך הקטלנית ביותר עבורנו ! עשיתם עבודה יפה" לתקן את מה שעשיתם יהיה מאוד קשה אם בכלל. ערוצי טלוויזיה וכל המדיות למינהם משתפות פעולה ,בגלל הכיס והאינטרסים . אז אם יש לכם עוד מנגינה עצובה תשמרו אותה לנרצחים והחטופים הבאים , כי המון רוצחים מחייכים בדרך הבייתה. רציתי לרשום עוד המון ,אך בטח מכתב זה יהיה סתם עוד מכתב שיפריע לפרסומות באתר ובכלל בתקשורת . זו האמת הכואבת .....וטעויות של חשיפה תקשורתית . אם אזרח פשוט כמוני כותב כך ,מה יכתבו אלה שבחדרי חדרים שפועלים לטובת שליט 24 שעות . רמי שרביט

נגיעוT

New member
יש עובדות במציאות

והעובדה היחידה האמיתית היא שהמחיר שהם מבקשים על גלעד לא השתנה מהיום הראשון המחאה רק מזכירה להנהגה שלנו לא לשכוח אותו כפי שאולי היה נח יותר מאשר להתמודד עם המחיר.

adminexcited

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן .

המשפט הנ"ל מתאים ביותר לכוונתי , אזרחים פשוטים (כמוני וכמוך)לא רואים ברור וגם לא יכולים לראות תמונה אמיתית. שאמרתי השכל היהודי ,התכוונתי שצריך להפעיל הגיון והמון מחשבה כאזרחים פשוטים.מה טוב למדינה .כל אחד במשמעת עצמית. נעשים מאמצים גדולים להחזירו הביתה, שיסתיים עניין גילעד ,עלול להיות עוד חייל חלילה...אנחנו מייצרים את החמאס, במו ידינו חכמים וקטלניים יותר.ומגלים להם נקודות תורפה ,זה מה שאסור לנו ,וההפך לשחק אותה ולא להתייחס לגילעד ,הם היו מבינים שזה לא כלף מיכוח חזק ,אבל זה לא יקרה בגלל התנהגותנו כעם חלש.וממש כואב לי שזו דעתי ואני לא טועה . אבל כבר הם יודעים לשחק בנו במילים אחרות הם למדו אותנו בגדול , אנחנו לא מנצחים בשום מערכה ,,, גם עופרת יצוקה -מה נתן? השכל היהודי הישר והישן היה חייב לכנס בחמאס עד הסוף . ברור לכולם שסיבת חטיפת שליט בגלל שחרור אסירים ,ולא בגלל שהוא יפה . אך השאלה מה המחיר שנשלם ועד כמה הם ישחקו לנו בלב וברגש. כמה שאנחנו מנסים להיות יפה נפש ,לא אוהבים אותנו בעולם ,עם כל היסטוריית הטרור הפלסטיני במשך השנים ,והם עדיין מקובלים באו"ם ,ורואים בהם נאבקים על מדינה ,,,,.אבל הם נאבקים להשמיד אותנו . בכללי אנחנו מפסידים ,כי אין לנו מטרות יותר , הציונות כאילו זה משהוא היסטורי שהיה פעם. אם אני משווה את עם ישראל לילד קטן ,אז הילד בעייתי וצריך סטירה חזקה מצלצלת שיתעורר ממעשיו ,ולמצוא לו אבא טוב שידריך אותו לחיים טובים. שיהיה טוב בע"ה שבת שלום

אתה טועה גם בהנחת-המוצא וגם במסקנות

הנחת-היסוד השגוייה (שלך, כמו של רבים מאד !): שחטיפות ישראלים (חיילים ואזרחים), כמו גם פיגועי-רצח ופציעה, באים כדי לשחרר את יותר מ-11 אלפי הפלשתינים הכלואים בישראל, וביחוד את 'כלואי-הצמרת' שלהם. מסקנתך השגוייה (כמו של רבים מאד הסוברים כמוך): ששחרור 230 הפלשתינים שהם אסירים 'כבדים' אותם נכון לעכשיו ישראל ממאנת לשחרר, אפילו תמורת גלעד שליט ("עם כל הצער על אבדנו"... כדבריו מצמרריםשל בוגי יעלון), נוסף לשחרורם של עוד 220 אסירים שישראל כבר הסכימה לשחרר, ועוד כ-1000 אחרים כ'מחווה' (אחרי 1250 שכבר שוחררו בשנתיים האחרונות והתפזרו לבתיהם !) - שהשחרור הזה ילבה את להבות המלחמה של הפלשתינים, ויגביר את סכנת-פיגועי הרצח בפרט ופיגועים בכלל. הגיע הזמן ש'יפול לכולנו האסימון', שחטיפות, כמו גם פיגועים, רציחות ושיגור טילים או הנחת מטעני-נפץ - הם כולם כלים במלחמת-הגרילה של הפלשתינים בנו. בלי שאכנס כאן לדיון אם "יפה מצדם" או "לא יפה"; אם "הוגן" או "לא הוגן"; אם "אנושי" או "לא אנושי" וכו' וכו' הגדרות מתחום העולם הערכי, המוסרי והפילוסופי - לא משדה הקרב הפרקטי וה'ארצי' - את הנחת-המוצא הנ"ל ואת המסקנה הנ"ל כדאי שנשים תחת 'סימן שאלה' של בדיקה אמיתית, ללא שנהיה 'תקועים' עם ה'דיסקט' המקובל עלינו מימים-ימימה ומקדמת-דנא. אבל את הדיון הזה אני מציע לדחות, בלי להתחמק ממנו אלא רק לדחות, עד אחרי פתרון בעיית העלמו של גלעד שליט ועד לאחר שיחזור לישראל ! זה יעזור לנו לדעתי בעצם המאבק שלנו בפלשתינים.

יונה1

New member
תודה על ההמלצה

לצערי את שיטת ה"חדרי חדרים" ו"התמיכה השקטה במשפחה" ניסינו כבר בעבר על חשבון חייו של רון ארד.

adminexcited

New member
רון ארד זה סיפור אחר

גם אם הייתה תמיכה רועשת זה לא משנה ,גורלו נחרץ בלי משא ומתן ,ונשאר נעלם עד היום .

יונה1

New member
יש לך טעות עובדתית

היה משא ומתן על השבתו. רבין חשש מדעת קהל עויינת (של אנשים כמוך) והשתפן. מנגד עמדה משפחה שמילאה בהצטיינות יתרה את ההמלצות שלך. ההמשך ידוע. אגב, כמה אסירים היית מוכן לשחרר היום אם היה מסתבר לנו שהוא בחיים?

adminexcited

New member
פרסומות על חשבון גילעד

כמוך כל הערוצים וכל המדיות מחפשות רייטינג ופרסום על חשבון גילעד גם אני בהמון עסקים ולא העזתי לכתוב בגלל עסקיי . אז תתביישו

יונה1

New member
הגיון "יהודי" מעניין ביותר יש לך

למעלה מאלף מחבלים כלואים למען רון ארד, כי אחרי 22 שנים הוא פרע כבר את "חובו לחברה ולמצפונה"? על פי הגיונך היהודי אני מתמלאת אופטימיות, כי עוד 19 שנה תסכים גם לשחרורו של גלעד. מלאת אותי תקווה ואופטימיות! תודה!

adminexcited

New member
ההבדל הגדול שהרוצחים שנשחרר הם השכנים שלנו

ויהיו עם גדר תפוזים לרצח הבה . את נשמעת כועסת כאילו שאני לא באותה סירה ...תעשי טובה תקראי את דבריי בהבנה ולא מתוך כעס . האוייב שלנו מבין רק בכוח ....נקודה .

יונה1

New member
אז ככה....

במהלך שלוש השנים האחרונות הקדשתי שנה וחצי לויכוחים עם אנשים כמוך, ולאחר מכן עברתי להתווכח עם אנשים "מהסירה שלי", שפועלים לשחרור שליט, אך עושים שגיאות ושטויות. צר, לי מאד, אך איחרת את הרכבת של דיונים והתפלפלויות איתי. זו ממש לא אשמתי שנזכרת בגלעד רק היום. מציאה לך שתחזור לנוח, ותשכח אותו שוב. אנשים מסוגך רק מפריעים לנו בימים קריטיים אלה. שבת שלום!

adminexcited

New member
תגידי ...כמה אזרחים את מוכנה שימותו

כמה אזרחים היית מוכנה שימותו במקום גילעד ?????????

יונה1

New member
תראה ...

אם אתה לא מבין טקסט פשוט מאד שהסביר לך שסגרתי את בסטת הויכוחים האלה, מדוע אתה מצפה מעצמך להבין תכנים יותר עמוקים ומורכבים?

adminexcited

New member
זו תשובה בשבילי שכל מה שרמתי צודק .

תסגרו את הפורום הזה ואל תעשו עסקים ופרסומות ע"ח גילעד שליט . אתם הורסים אזרחים תמימים שחושבים שאתם פועלים נכון . יש לנו מדינה אחת ואנשי מקצוע פועלים בעניינים רגישים מהסוג הזה . אתם לא תורמים כלום . תתעצבנו אבל זו האמת לגבי כל התעמולות ופרסומות נסתרות

למעלה