אוי, מגניב!
אתה מנהל פורום "פרדייז הוטל"! נכון שזו סדרה הרבה יותר טובה מ"עדן לנצח"? אמנם כבר ראיתי אותה ב-yes (פעמיים או שלוש), אבל אני שמח לראות אותה שוב. זה גם משמח לראות שעוד אנשים נהנים ממנה. היא שווקה באופן די רע, כאילו כל מה שקורה שם הוא אוסף של צעירים וצעירות שעוברים חדרים, שוכבים עם כולם ומשתוללים בבגדי-ים בבריכה. אמנם זה חלק מן הסדרה, אבל זה החלק הפחות מעניין. טוב, אני מניח שאני לא צריך לשכנע אותך. הסוף חזק. יש טוויסטים טובים שאי-אפשר לתאר (וגם אסור, נו-נו-נו). האם תמו הימים בשוודיה או שאיכשהו אפשר לקלוט את ערוץ 10 גם שם? לא ספוילר ==> בסוף הסדרה אומרים שתהיה עונה נוספת. אולי אתה יודע למה הם מתכוונים. אני מאוד מקווה ש"עדן לנצח" היא לא העונה הנוספת של "פרדייז הוטל", כי זה נראה לי פחות מעניין. מצד שני, זה נראה לי מאוד בעייתי לחשוב על טוויסטים חדשים ויצירתיים. בגלל זה אני גם לא מבין איך הולכים לעשות את הגרסה הישראלית (בניצוחו של רן תלם, כך קראתי). אה, משהו שחשוב לדעת - לא ללכת ל-IMDb בכדי לברר פרטים על הסדרה (שמות משתתפים וכו'). כתוב שם בעמוד הראשי של הסדרה בערך מה קורה בסוף ומי מופיע באילו פרקים. אני לא ציפיתי שזה יופיע שם וזה הרס לי לא מעט.