היכנסו עוד היום להיכל התהילה!

jonjon

New member
הודעה לכל המעצבנים ../images/Emo58.gif

יש אנשים שיש להם מנוי להוט כמו 66% מהמדינה. הם גם רוצים להנות מהסדרה הזו שהיתה ביס. מי שראה את הסדרה ומי שיודע את הסוף ולא רוצה לשתף פעולה, שיעשה טובה ויעלם מהפורום הזה. יש לכם את פורום סדרות ריאליטי, לכו תראו שם יידע

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifתזכורת תזכורת../images/Emo58.gif

אני רוצה להזכיר לכם שספוילרים מחייבים סימון מתאים ->
|הגדש|בנושא ההודעה! ולא בתוכנה. דבר שני- ספוילרים יכולים להיות גם תמונות של אורחים חדשים- נא להמנע מפירסום תמונות מבלי סימון מתאים, בכדי לא להרוס את המשך הצפייה לגולשים שלא ראו את התוכנית בלווין. הודעות מספיילרות ימחקו ללא אזהרה מוקדמת. צפייה מהנה וחג שמח
.

inkydinky

New member
אוי, מגניב!

אתה מנהל פורום "פרדייז הוטל"! נכון שזו סדרה הרבה יותר טובה מ"עדן לנצח"? אמנם כבר ראיתי אותה ב-yes (פעמיים או שלוש), אבל אני שמח לראות אותה שוב. זה גם משמח לראות שעוד אנשים נהנים ממנה. היא שווקה באופן די רע, כאילו כל מה שקורה שם הוא אוסף של צעירים וצעירות שעוברים חדרים, שוכבים עם כולם ומשתוללים בבגדי-ים בבריכה. אמנם זה חלק מן הסדרה, אבל זה החלק הפחות מעניין. טוב, אני מניח שאני לא צריך לשכנע אותך. הסוף חזק. יש טוויסטים טובים שאי-אפשר לתאר (וגם אסור, נו-נו-נו). האם תמו הימים בשוודיה או שאיכשהו אפשר לקלוט את ערוץ 10 גם שם? לא ספוילר ==> בסוף הסדרה אומרים שתהיה עונה נוספת. אולי אתה יודע למה הם מתכוונים. אני מאוד מקווה ש"עדן לנצח" היא לא העונה הנוספת של "פרדייז הוטל", כי זה נראה לי פחות מעניין. מצד שני, זה נראה לי מאוד בעייתי לחשוב על טוויסטים חדשים ויצירתיים. בגלל זה אני גם לא מבין איך הולכים לעשות את הגרסה הישראלית (בניצוחו של רן תלם, כך קראתי). אה, משהו שחשוב לדעת - לא ללכת ל-IMDb בכדי לברר פרטים על הסדרה (שמות משתתפים וכו'). כתוב שם בעמוד הראשי של הסדרה בערך מה קורה בסוף ומי מופיע באילו פרקים. אני לא ציפיתי שזה יופיע שם וזה הרס לי לא מעט.

inkydinky

New member
תן לזה קצת זמן

זה רק משתפר ונהיה ברור יותר. גם צריך זמן להקשר לדמויות. או שאולי זה תלוי איזו סדרה אתה רואה ראשונה.

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

עדן לנצח - כי איכות זו לא מילה גסה
נ.ב יש לאמנדה (המנחה) קטע המילה Forever, לא?
אז בפרדייז,בהמשך בעדן... יש לה כישורים מיוחדים לעצבן אנשים. או שמא רק אותי?

era2

New member
../images/Emo58.gif

לא רק אותך
בכל מקרה מה נסגר עם הטרנד של המבטא הבריטי בתוכניות ראליטי אמריקאיות?!

GloryToTheBrave

New member
שימי לב

לצורה בה היא מבטאת את ה- R, משהו שם לא מסתדר לי. צריך לשמוע אותה עוד כמה פעמים כדי לעלות על זה.

GloryToTheBrave

New member
כן, אבל...

מה שלא מסתדר לי זה המבטא הבריטי עם ה- R האמריקאי...די מוזר, לא?

GloryToTheBrave

New member
המממ...

קחי לדוגמא, את המילים Burger, או Murder. בריטים מבטאים את ה- R במילים אלו בצורה שונה לחלוטין מאמריקאים, וזו הנקודה שלי- אמנדה (אם זהו שמה..) ללא ספק עושה שימוש במבטא בריטי, אך עם R שנשמע אמריקני-משהו, לכן התעורר אצלי החשש שאולי השתחל לה לדיבור גם קצת מבטא אירי...לא יודע, צריך להקשיב עוד כמה פעמים.

inkydinky

New member
ב"הברבור" היא לא אמרה את זה

והיא גם לא הנחתה את "עדן לנצח", אז לא הבנתי. לא הבנתי למה שמת סימן של ספוילר, אבל אני גם צריך כזה.
עוד מעט...
כשהיא אומרת "forever" ב"פרדייז הוטל", זה לא בדיוק נכון.

אתה צודק! אני מאבדת את שפיותי../images/Emo7.gif

המבטא הבריטי עושה לי רע הכל נשמע אותו דבר , לכן התבלבלתי הולם אותי
הכובע,הא?

inkydinky

New member
אה, עוד משהו.

בחתימה שלך כתבת שכתובת הבלוג שלך מסתיימת ב-30 ולא ב-300 כמו שזה. אלא אם יש לך עוד אחד באותו נושא עם כתובת דומה.

למעלה