היכנסו עוד היום להיכל התהילה!

../images/Emo23.gif../images/Emo75.gifמכ-א-ן הניק שלך היה מוכר!

הייתי קוראת מדי פעם אצלך בבלוג

GloryToTheBrave

New member
למען האמת

כבר התחילה ונגמרה העונה החדשה של "פארדייז הוטל" בארה"ב...אבל נכון לעכשיו אין כוונה להביאה לארץ.

inkydinky

New member
מוזר.

אין לזה אזכור ב-IMDb (מי שלא ראה את העונה הראשונה במלואה, שלא ילך לבדוק על הסדרה באתר הזה). מדובר ברשת FOX, אז זה לא סתם משהו שמתפספס ב-IMDb, אני מניח. יש שרשור על המשך ל"פרדייז הוטל", ושם דווקא אומרים שלא תהיה עונה שניה אפילו שכך תוכנן... אבל זה לא גורמים רשמיים. השרשור (שוב, מי שלא רוצה להרוס לעצמו, שלא יכנס:
http://www.imdb.com/title/tt0374440/board/nest/9089861

GloryToTheBrave

New member
אוקיי

זה העניין- ידידה שלי ונסה, אמרה לי שהיא כבר צפתה ב"פארייז הוטל 2", ושאפילו יש תמונות ברשת של העונה השנייה. בנוסף, לפני מספר חודשים ב"יס" הודיעו שהם לא מתכוונים לרכוש את העונה החדשה. אני אשלח לה אימייל כדי לברר...

GloryToTheBrave

New member
.........../images/Emo7.gif

היא אומרת שאת "עדן לנצח" קידמו בפרומואים הראשוניים בארה"ב (אלו בהם רואים רק את הנחש מסתובב סביב התפוח, בלי שום פרטים) כעונה החדשה של "פארדייז", ולזה התכוונה. אני לא יודע מה איתכם, אני לא מוותר !!! אני עדיין מחכה ל"פארדייז 2" שהובטח לנו ! (ואל תבינו לא נכון, גם "עדן לנצח" היה ע-נ-ק, נהניתי מכל שניה).

Hallucinate

New member
אמממממ...לפי הפרומואים...

אם יצא לכם לראות, תראו תמונות של האורחים...הקטע הוא, שהם מעולם לא הגיעו למלון!! כאילו, הו דה פאק אר יו?? כנראה שתוכננה עונה שנייה, אך היא ירדה מהרעיון, לאחר שהממשיכה, עדן לנצח, שרדה רק שמונה פרקים בסך הכל...

היכנסו עוד היום להיכל התהילה!

למה לחכות יותר מדי? קטגוריית המאמרים של הפורום מחכה לכם. איך מצרפים אליה? פשוט כותבים מאמרים ומעלים אותם לפורום. המאמר יכול לספר על ההתמכרות שלכם לפרדייז, יכול לנתח את אחד המשתתפים (לא לשכוח להתחשב בספוילרים), יכול להיות מרמור על הטוויסטים השונים. בקיצור - קדימה, לכתוב

למעלה