היכרויות במקום העבודה

HyPeR SoNiC

New member
היכרויות במקום העבודה

נכנסה אתמול בחורה לחנות. היא נראיתה ממש טוב. היא באה עם חברות שלה, כדי לחפש ג'ינס. אז עזרתי לה, ובין לבין הכרתי אותה טיפה ופלירטטי איתה קצת... והיא ממש מצאה חן בעיניי.... עכשיו, בזמן שעזרתי לה היא שאלה את אנחנו צריכים עובדים... אמרתי לה שעד כמה שאני יודע, לא כרגע (מה שאני אומר לכל לקוח), אבל שיש עובדת אחת שמתגייסת עכשיו ומתפנה מקום אז יש סיכוי שכן (מה שאני לא אומר לאף לקוח), ושהיא יכולה להשאיר את הפרטים שלה ויחזרו אליה אם כן. בדרך החוצה הסתכלתי על הפתק שהיא רשמה, וראיתי שהיא שכחה לרשום מספר טלפון. אז יצאתי החוצה, קראתי לה ואמרתי לה... אז היא חזרה ורשמה אותו... ואחרי שהיא רשמה אותו, היא הרימה את הראש, הסתכלה עליי, דפקה חיוך מהמם, קרצה, והלכה... עכשיו, אני, כמובן, מתכוון להתקשר אליה... אבל מה איתכם? אם היה קורה לכם דבר כזה, הייתם מתקשרים? ובאופן כללי... מה אתם חושבים על היכרויות במקום העבודה שלכם? האם זה בסדר? האם זה מוסרי? מה אתם חושבים?

s h i r k u s h

New member
../images/Emo88.gifהיכרויות במקום העבודה ../images/Emo88.gif

מצד אחד, זה יכול להיות אחלה דבר,שתהיו יחדיו מרבית הזמן וכו' אם ילך בינכם אבל מצד שני... אם לא יילך, זה יהיה מביך ויהיה מתח באוויר וכו'. אני והחבר שלי הכרנו בבסיס, הוא היה קצין ואני חיילת רגילה (לא שלו, אל דאגה!) ובהתחלה כשהוא מצא חן בעיני לא העזתי לעשות עם זה דבר בגלל שהיינו באותו בסיס ואז בסוף הוא אזר אומץ והציע לי לצאת איתו, עם הזמן התחילו ריכולים עלינו ובסוף האמת התגלתה לכולם וקיבלו מכולם פרגון. ועד עכשיו הקשר ממשיך, גם לאחר שחרורי
- חודשיים בול עוד יומיים

HyPeR SoNiC

New member
אז קודם כל.....

מזל טוב
דבר שני, הסיכוי שהיא תעבוד איתי הוא לא גדול, כי הם לא מחפשים שם עובדים וגם אם כן, אני מתגייס עור 4 חודשים..... אז יהיה טוב
השאלה היא.... אם הקטע הזה שלקחתי את הטלפון שלה, שהיא בעיקרון רשמה לבוס שלי, שיצור איתה קשר לגבי עבודה, והתקשרתי למטרות אישיות שלי, זה מוסרי וזה בסדר...... מה את חושבת?

בשלולית

New member
אני מזה חושבת שזה אחלה!

נעזוב לרגע את הקטע שאולי תעבדו באמת באותו מקום וזה יכול להיות קצת בעיה לזוג..... בקשר למוסרי או לא מוסרי....לפי איך שזה נשמע מהצד... אני חושבת... שהיא בכוונה לא כתבה את מס' הטלפון שלה... כי תסלח לי, אבל כמה בנאדם יכול להיות מטומטם ולא להשאיר את מס' הטלפון שלו בפרטים שהוא משאיר כדי להתקבל לעבודה?!
אז מה שאני אומרת... זה נראה כאילו היא חיכתה שתבוא ותגיד לה שמספר הטלפון שלה חסר ותוך כדי.... תבקש אותו ממנה... ואז היא גם דפקה לך קריצה..... כך שלדעתי היא שמחה שעשית את זה ואמרה לך בקריצה הזאת "תתקשר אליי"..
אני הייתי הולכת על זה.... כי לפי מה שאמרתי... בכלל לא נראה שהיא מעוניינת להתקבל לעבודה...(אבל אולי אני טועה..
) בהצלחה!

HyPeR SoNiC

New member
ובכן התקשרתי....

והיא אמרה לי שהיא יוצאת כבר עם מישהו.... אבל זה לא רציני ואם יהיה מצב, היא תתקשר אלי... מה שאומר שכנראה לא יהיה כלום
אבל חפיף... העיקר לנסות....
סתם חשבתי לשתף... רק מוזר לי..... שהיא קרצה ופלירטטה והכל.... ויש לה מישהו... בדוי משהו...
נו טוף...

seeyou

New member
היכרויות במקום העבודה -כן...אבל

המקרה שלך קצת שונה... יוצא שכאילו אתה מסדר לה עבודה...תמורת שוחד מיני עתידי...תזהר! "היכרויות",בינו לבינה,ישנם בכול מקום וזמן...החל מגן הילדים ועד בית "גיל הזהב "...

seeyou

New member
../images/Emo8.gif תוספת קטנה-

.... "תגידי",אומר הבוס לאחת המזכירות,"מאיפה לקחת את הרעיון שאת יכולה לשבת במשרד ולא לעבוד כלום רק בגלל שפעם שכבתי איתך?" "מעורך-הדין שלי",עונה המזכירה.

Been There...

איכשהו זה נשמע לי מאוד מוכר... אני לא מדברת על הכרויות בעבודה, אלא בבסיס שלי... שזה למעשה מקום עבודה (אני משרתת עם אזרחים)... זה לא כל כך מומלץ, מניסיון כי יכולים להיגרם הרבה אי נעימויות אם יש פאק בקשר, או אם חס וחלילה, הקשר ינותק. ): חוץ מזה, בלי קשר למה שעלול לקרות, אני חושבת שזה לא בריא להיות כל יום, כמעט כל היום עם החבר או החברה.. זה מוריד את הצורך ואת הרצון להתראות מעבר לשעות העבודה (השעות הפחות לחוצות), וגם... צריך להתגעגע לפעמים...

king kazabubu

New member
ברור שזה בסדר

למה שלא יהיה מוסרי... זה מאוד לגיטימי מבחינתי להכיר דרך מקום בו אתה עובד. זה כמו להכיר מישהי בצבא... זה לגיטימי מאוד.

misty19

New member
../images/Emo13.gifבסדר כן..מוסרי ...אולי..

אני אישית לא הייתי עושה את זה(כמובן לגבי המין השני..כן?!)כי סתם חוסר ביטחון מעצבן..כל הכבוד על הביטחון קודם כל.. עכשיו לגבי היכרות בעבודה...טוב זה תמיד קורה...לא תמיד עושים משהו אבל זה קורה...כמו שאמרתי זה בסדר בהחלט כי אחרי הכל זה כולה עבודה שלך..ואני מאמינה שהיא זמנית.מוסרי זה אולי לא מבחינת המעסיק וכאלה..אבל נו ..תעשה מה שבא לך....אתה יוצא נשכר מזה בסוף :)

HyPeR SoNiC

New member
ולעוד שאלה בנושא....

(איך שאני אוהב לחלוב דיונים חיחי) אוקיי, אז התקשרתי, והיא "תפוסה אבל זה לא רציני". לנסות להפוך ל"ידיד" שלה? להתחיל לדבר איתה בקטע אפלוטוני ולחכות שהיא "תתפנה"? מה אתם אומרים?

misty19

New member
תלוי בך...

אני אומרת זה הכל תלוי בך... אם אתה רוצה קשר ידידות איתה אז אחלה..למרות שהרבה אומרים שאין דבר כזה ידידות בין גבר לאישה...(אישית לא מאמינה) אבל אני לא הייתי ממליצה להכנס ליחסים כלשהם איתה לא משנה מה הם... וחוץ מזה למה לך לחכות עד שהיא תתפנה...יש עוד מלא בחורות בחוץ שפנויות כבר עכשיו...

HyPeR SoNiC

New member
תגובה...

במקרה הזה, אני לא התכוונתי ממש להפוך לידיד שלה. אני רוצה פשוט לשמור איכשהו על קשר איתה ולדבר איתה מדי פעם, כדי שאני אוכל לעקוב אחריה ולדעת מתי היא פנויה.... למה את לא ממליצה לי להיכנס איתה ליחסים כלשהם? תפרטי קצת...
ו..... בקשר ללחכות, אני לא אחד שנוהג לחכות..... אבל העובדה שהיא גילתה לי שזה לא רציני ביניהם כבר אומר שהיא איפשהו כן מעוניינת.... אז שווה לבדוק את העניין, את לא חושבת?

misty19

New member
תגובה חוזרת...

אמרתי לא להכנס לחסים כלשהם כי יש לה חבר וזה לא מומלץ אף פעם...וכבר אמרתי לך את הסברה של אין דבר כזה ידידים זה נדיר... מה היא עד כדי כך שווה את המאמץ שאתה מוכן להשקיע? עכשיו בקשר לקטע שהיא התוודתה שזה לא רציני..טוב אם ככה העניין זה באמת משהו אחר..אבל אני בתור בת יכולה להגיד לך שהרבה פעמים בנות אומרות דברים בקאע של הרגע....בלהט הרגע כמו שאומרים.. עקרונית אם אין בניהם משהו רציני למה היא מלכתחילה אומרת לך שהיא בקשר...זה מראה על זה שהיא כן מוכנה לנסות אותו...בכל אופן אבל אם היא רומזת וכמו שאמרת שהיה בהתחלה עם הטלפון וכאלה...אז תנסה אני מאמינה שלך רק טוב יצא מזה(בהנחה שהחבר לא אלים
...) בהצלחה...

HyPeR SoNiC

New member
תגובה חוזרת חוזרת ../images/Emo13.gif

תראי, אני אגיד לך את האמת בקשר לזה שיש לה חבר... זה לא ממש מזיז לי, וזה גם לא אמור להזיז לי... או כמו שהמשפט נאמר והוכח מליוני פעמים... "חבר זה לא קיר"...
מה שכן היה מזיז לי, זה אם היא הייתה אומרת לי בפירוש או איכשהו רומזת לי שהיא לא מעוניינת.... אז הייתי יורד מהעניין... שווה את זה או לא... ואללה לא יודע, כי אני לא מכיר אותה, אבל אני לא רוצה לפסול אותה מראש..... אני רוצה קודם לגלות אם היא שווה את זה... ובקשר למה שאמרת על האקט של הרגע.... תאמיני לי, היא לא אמרה את זה באקט של הרגע.... וכל בן אדם היה יכול לקלוט את זה
אני חושב שהיא פשוט אומרת לי שהיא יוצאת עם מישהו כדי להיות כנה איתי כבר מההתחלה... והיא רוצה.. איך אומרים... לצאת בקלאסה ולא לרקוד על 2 חתונות
חוצמזה, עשיתי לה בחינה קטנה היום.... שלחתי לה הודעה של "היי מה נשמע" והיא ידעה מי שלח אותה! סימן שהיא אשכרה שמרה את המספר שלי אצלה בזיכרון! ואח"כ התקשרתי אליה, הכרתי אותה קצת (ואגב, היא ממש אחלה של בחורה), ו"איכשהו" הגענו לנושא הזה שאני רוצה לצאת איתה והכל... היא אמרה לי, ואני מצטט... "הקטע הוא שלא נעים לי ממנו..." מה את אומרת על זה?

"חבר זה לא קיר"

סליהח שאני קצת סוטה מהנושא, אבל מה יש לבנים עם המשפט הזה... אם בחורה אומרת לכם שהיא בקשר או שיש לה חבר, אתם ישר שולפים את המנטרה האהובה עליכם כאילו זה הביטוי היחיד שאתם מכירים... את האמת לא מזמן חתכתי קשר עם מישהו שלא היה מוכן לקבל סירוב וניסיתי לצאת מזה בכך שאמרתי לו שיש לי מישהו אחר.. הבחור החכם התעלה עלי, ואמר לי (ועדיין אומר) זה לא משנה, אני עדיין רוצה שנישאר ידידים, וניפגש כידידים ואם תרצי משהו מעבר לזה אז אין לי בעיה עם זה כל עוד אין לי מישהי אחרת.. למה להתעלל בעצמכם?? אם הבחורה בקשר ויודעת שאתם רוצים אותה, היא תדע לפנות אליכם אם היא תרצה... בקשר למקרה שלך - אני חושבת שהיא רוצה קשר איתך.. (בגלל כל הפלירטוטים וחוץ מזה, היא אמרה לך את זה ישירות), אבל יש לה יסורי מצפון... שיגמרו תוך פחות משבוע כשהיא תגיד לבחור השני שהיא רוצה להוריד קצת מהלחץ, או שתנתק איתו את הקשר לגמרי... מזל טוב בחורצ'יק! מצפה לך BIG DATE שבוע הבא

למעלה