היכרויות במקום העבודה

misty19

New member
חוזר לחוזרת....:)

בגלל בחורים כמוך שמשתמשים במשפט הזה הרבה בנות סובלות כי הוא תקף לשני הצדדים.. בכל מקרה סחטן על העזה....תראה מזה עוד לא ביחד וכבר עושה לה מבחנים
לא סתם.. עכשיו הדברים קצת השתנו מאז ההודעה הראשונה כאן....עכשיו היא כבר מדברת איתך,כבר הכרתם וחוץ מזה היא כבר אומרת לך דברים מעבר.. אז אני לא מבינהמשהו אם לא נעים לה ממנו..למה היא עדיין לוקחת אותו בתור אופציה?ולמה היא לא עושה משהו בנידון ופשוט מתחילה לצאת איתך... אולי היא כנה אבל בכל זאת בינתיים לי זה נראה שתי חתונות....
תחשוב על זה....

HyPeR SoNiC

New member
תגובה לשתיכן ../images/Emo13.gif

תשמעו....... אני יודע שזה נשמע מגעיל ונדוש שאני אומר את המשפט הזה... ותאכל'ס, ברגע שמישהי אומרת לי שהיא עם מישהו, והיא נשמעת לי כאילו זה רציני ביניהם, והיא רוצה להיות איתו - אני, רק מתוך הכבוד אליה, עוזב אותה בשקט... אני רק ניסיתי להגיד, שזה שיש לה חבר, לא אומר כלום. הקטע הרשמי לא אומר הרבה. השאלה היא מה עומד מאחורי זה... מה טיב היחסים ביניהם, כמה זמן הם יוצאים, כמה זה רציני, האם היא רוצה אותו וכמה.... אלה דברים שצריך לברר.... ובהתאם לזה לפעול... עכשיו, בקשר אליה, היא נשמעת לי כאילו היא לא ממש בעניין שלו, והיא רוצה לצאת איתי... אז....
לא נראה לי שהיא עדיין לוקחת אותו בתור אופציה... היא סיפרה לי שהבסיס שהוא משרת בו נמצא 3 שעות נסיעה ממנה, והוא יוצא איזה פעם בשבועיים... אז אולי היא פשוט מחכה שהיא תיפגש איתו כדי לסיי את זה יפה, לפני שהיא מתחילה משהו איתי? זאת גם אפשרות... אבל מה שכן, היא מתמודדת אם זה ממש באלגנטיות.... ואני ממש תופס ממנה על זה
בכל מקרה, נראה כבר מה יהיה. וכמובן שאני אעדכן

אין לי הרבה מה להגיד... ../images/Emo26.gif

פשוט
לך על זה
ושיהיה לך בהצלחה! נראה לי שבאמת יצא משהו

HyPeR SoNiC

New member
אוקיי... אז....

נגיד שהיא לא רוצה אותי..... שזה טיעון שבהחלט מתקבל על הדעת, והאמת היא שזה מה שחשבתי בהתחלה... למה לעזאזל היא מפלרטטת איתי בחנות, משאירה לי מספר טלפון וקורצת לי? ועוד כשאני מדבר איתה היא אומר לי שבינה לבינו אין משהו רציני, והיא לא יוצאת איתי כי "לא נעים לה ממנו"?!?!?!? או שאת לא מעודכנת במה שקורה עם זה? אם לא, אני מציע לך לקרוא את ההודעות האחרות ואז להגיב....

dd27

New member
../images/Emo20.gifשלום אני חדשה ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

HyPeR SoNiC

New member
אממממ......

כרגע אין ממש חדש. אנחנו מדברים בטלפון על בסיס כמעט יומי, וכל שיחה שלנו מעניינת וזורמת בצורה מדהימה! אחרי כל שיחה שלנו אני מרגיש רצון עז להתקשר אליה שוב ולהמשיך לדבר... בואי נגיד שאני מרגיש שיש בינינו כימיה..... אבל מצד שני.... היא עם ההוא..... והיא כבר דחתה הצעה אחת שלי להיפגש, בגלל שאם ניפגש, ואח"כ היא תיפגש עם הבחור, זה סתם יסבך אותה, והיא גם לא יודעת בכלל מה נסגר איתה ועם הבחור אז היא לא רוצה שיהיה מצב שהיא סתם גורמת לי לפתח תקוות שווא ואתאכזב בסוף.... הכל טוב ויפה, ואני בהחלט מבין אותה, אבל..... רבאק! אני תקוע פה

Shablula 88

New member
שאלה לי אלייך...

אתה זה שמתקשר כל הזמן? או שגם היא מתקשרת מדי פעם? תראה, אני מאוד הערצתי את התעוזה שלך לגבי כל העניין, אבל זה ככה כבר המון זמן והיא לא עושה שום דבר לגבי הבחור השני, אז אולי כדאי שתוריד הילוך... כמו שאתה אמרת- אתה תיפגע בסוף... וחבל.. כי לא חסרות בחורות מקסימות ויפות פה.... תחשוב על זה....

misty19

New member
אמרתי לך!!!בערך לא?!

הי מה אמרתי מההתחלה? שתי חתונות או לא?! בכל אופן חבל מותק שסתם תתאכזב כי באמת לא חסרות בחורות בחוץ.. אני מאמינה שיש הרבה כמוה ואפילו יותר... אז שתי אופציות: 1: מאוד פשוטה רד ממנה! 2: אל תתקשר אליה כל הזמן תן גם לה "להתגעגע קצת" שתרגיש שאם היא לא יוצרת קשר עכשיו היא מאבדת את זה.. ואז רק תדע אם באמת חשוב לה או בכלל אם בא לה העניין שלכם.... אז נסה את מזלך...אבל בכל אופן קח דברים לאט יותר חבל סתם להתבאס.. אתה נראה לי מתוסכל עולם!!!!חבל...היא באמת שווה את זה?!

shai172

New member
ברור שלהתקשר!

זה לא שאתה מתחיל עם מישהי שעובדת איתך וזה בסוף יחשב לך כהטרדה מינית... עובדה שהיא השאירה מספר וקרצה לך אז אתה ממש דפוק אם לא תתקשר...

למעלה