היכרות

en li shem 7

New member
היכרות../images/Emo12.gif

טוב, יש כאן הרבה חדשים, ואני לא מכירה-זוכרת את השמות שלך כולם... אתם מוזמנים לשרשר לפה את: שם: גיל: מיקום: להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): איך הכרתי את קולדפליי: תמונה:(בטח חצי לא ישרשרוXD)

en li shem 7

New member
העתק

הדבק שם:הדר גיל:15.5 מיקום:ירושלים להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן):היהודים, גארבג', UNEARTH, מטאליקה, דמיאן רייס, טריון, ברייקינג בנג'מין איך הכרתי את קולדפליי:הכרתי אותם במשך הרבה זמן כלהקה 'טובה' שלא ידעתי את השם המדויק שלה, לפני היציאה של האלבום X&Y ראיתי את ההופעה שלהם משודרת בMTV ושמעתי את FIX YOU, לא ידעתי איך קוראים לשיר אבל לגמרי אהבתי אותם, והתחלתי לשמוע P: תמונה:

ליאני2

New member
אניאניאני = ]

שם: ליאן גיל: 13 וחצי מיקום: מרכז להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): טראוויס, סמייל אמטי סואל, טרי דאיס גרייס, טרי דורס דאון, 30 שניות למאדים, אונסנס ועוד מלא שעכשיו כמובן אני לא זוכרת XD איך הכרתי את קולדפליי: אמ.. הכרתי מלא זמן את השירים החרושים, אבל לא כ-קולדפליי אלא סתם כלהיטים.. אחרי זה היה פרומו ביס עם פיקס יו והורדתי אותו ומשם סתם לקטע הורדתי עוד שלהם, וזהו- נדלקתי עליהם.. (ועל גיא השקסי)
תמונה:(בטח חצי לא ישרשרוXD) אוי נוו שיט עשו פירמוט למחשב של המשפחה אז אין לי פה תמונות דאמט......

דנה612345

New member
אנייייD:

שם:דנה גיל:17 מיקום:מרכז.. להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): רד הוט צ'ילי פפרז... אואזיס...3 דורז דאון.. משינה בריסחרוף.. ממ דיי בערך הכל חוץ מראפ ומזרחי.. איך הכרתי את קולדפליי: ממזמן אני אפילו לא זוכרת:S אבל התאהבתי בהם שחברה שלחה לי שירים והתחלתי לקרוא את המילים.. אז ראיתי הופעה שלהם VOD והתאהבתי בגיא וכריס:) 3>

kona b rider

New member
..

שם: בריאן גיל: 16.5 עוד חמישה ימים => אפשר להתחיל ללמוד לרישיון!! מיקום: far north להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): מלא רוק ישראלי.. רם אוריון, אסף ארליך, פורטיסחרוף, אלג'יר ויוציאה, אביתר בנאי ואני יכול להמשיך עד מחר.. באנגלית- רדיוהד, פיקפלויד, דייויד בואי, קין, ומלא להקות רוק בריטי כזה או אחר שלא הרבה מכירים.. איך הכרתי את קולדפליי: מאז a rush of blood to the head וגם אמא שלי עזרה לי לגלות אותם אז זה גם משפחתי קצת.. התמונה היחידהה עלה המחשב הזה כי שלי הלך פייפן... וזאת התמונה ששמתי במסנ..

BaTeL37

New member
אני=]

שם:בת אל גיל:17.5 מיקום:מרכז להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן):פו פייטרס,נירוונה,לד זפלין,פינק פלויד,ארקטיק מאנקיז,ועוד הרבהה איך הכרתי את קולדפליי:אני אפילו לא זוכרת..לפני כמה שנים טובות. תמונה---->

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוואוו לא הייתי פה..

המונים של זמן!! מישו זוכר אותי?? אם יש פה מישו מהתקופה שאני הייתי פה בכלל..חח בכל אופן... שם:
מירי..מרישה. גיל:
18..עוד פחות מחודש=) מיקום:
ת"א להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן):
מארון 5,ארקטיק מאנקיז,דייר סטרייאטס,פוליס..אין לי כח יותר. איך הכרתי את קולדפליי:
אבא השמי לי שיר שלהם וישר התאהבתי! תמונה:(בטח חצי לא ישרשרוXD)
....

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifיענו אני יצאתי הנעל היחידה ששמה

באמת תמונה של עצמה.. ד"א הייתי עכשיו 3 שבועות באוקראינה..התמונה משם.. משם גם מראה השיכרות הטבעי של כולם ;P

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifנתחיל במה לא עשיתי??

לא אכלתי בארומה!---כי אין! לא אכלתי כמעט בשר--כי זה רוסיה ולכי תדעי איזה בשר יהיה שם.. חוץ מזה בילינו טיילנו..ארץ יפיהפיה.. אהה והייתי אצל חברה שלי..חח

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifיאיי בר את עוד פה!!!

בוא'נה מלא אנשים נעלמו מפה..

Roy1232

New member
חח זוכרים אותך, אל תדאגי

בעצם... רק אני ובר (וגם אנחנו לא יותר מדי כאן...)

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח כן אה..

אחח מתי כבר קולד יבואו לארץ מתי?!@!$!@#$

למעלה