היכרות

אני...

שם: נטלי גיל: 15 להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): ,Linkin Park ואת Green Day ,ואת Evanescence ואת Fall out boy, My Chemicel romance, 30 Second to Mars. איך הכרתי את קולדפליי: השמיעו את השירים שלהם ברדיו וכו' ובהתחלה לא היכרתי אותם אז בדקתי מי הגאונים שעושים את השירים האלה והתגלו לי קולדפליי.

ברררר

New member
../images/Emo195.gif

שם: בר גיל: 18.8 מיקום: משגב, פעם בשבועיים. להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): R.E.M, אינקובוס, מארון 5 וכו' איך הכרתי את קולדפליי: דרך חבר לשעבר של אחותי תמונה:(בטח חצי לא ישרשרוXD) תמונה שאחותי צילמה. זאת אני אגב.

omer1789

New member
חדש כאן...

קוראים לי עמר, בן 15 מעין הוד. אני ממש אוהב את קולדפליי, ולהקות אהובות נוספות:, Muse,porcupine tree ,REM,Arctic Monkeys,Dream Theater,maroon 5,Radiohead, dave Matthews band, ועוד ועוד... איך הכרתי את קולדפליי? אני לא זוכר.. אני רק יודע שבהתחלה לא ידעתי על קיומם של אלבומים נוספים מחוץ לX&Y אבל ברגע שגיליתי אותם, פשוט התאהבתי בהם... אלבומים מושלמים.. במיוחד הראשון,Parachutes. דרך אגב, אני מנגן על תופים אם זה מעניין פה מישהו..

omer1789

New member
אה ויש לי שאלה קטנה..

אמור לצאת בקרוב דיסק חדש של קולדפליי? אם כן אז מתי? תודה.

ליאני2

New member
ברוך הבא! = )

אני ליאן מהמרכז... ותופים זה מגניב
ישלי ידיד מתופף,

טל 888

New member
אניייייי =]

שם: טל גיל: 18 וחצי מיקום: שוהם להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): טרוויס, קין, U2 ... איך הכרתי את קולדפליי: אממ דרך כמה חברות... יום טוףף לכולם

ליאני2

New member
את משוהם??

=) וואלה גמאני *חזרתי מהנטישה שלי=] הייתי בכינרת היה ממש ממש כייף תודה על התעניינות*

coldplaying

New member
חרטא.. פיספסתי את השרשור הכי חשוב..

אפילו שלא כזה נורא.. אפילו ההודעות שלי באמצע העמוד.. (בושות..).. הייתי באיטליה..
שם: נועם גיל: 13 מיקום: שוהם להקות אהובות:סימפל פלאן, טרי דייס גרייס, אבריל לוין (לא מהחדש), אפרת גוש (יו. החדש מדהים- אפילו שהביקורות גרועות..), דה וויקרסס, רדיוהד, אני יודעת.. איך הכרתי את קולדפליי: המצעד השנתי הרשמי של גלגלצ 2006 (דה הרדסט פרט+טוק) תמונה: אין לי כוח..
אוףף ליאן.. איזה באסה איתך לא הייתי פה שבועיים וכבר הספקת למצוא איזה שמונים להקות חדשות לחרוש עליהן..

ליאני2

New member
בארור...

ואוף נועם איזה באסה איתך לא היית פה שבועיים וכבר הספקתי למצוא איזה שמונים דברים שפספסת

Roy1232

New member
חח הגיל שלך בפרופיל זה 15../images/Emo3.gif

מחר זה יהיה 11? סתם

Snorka01

New member
בדילאי קל..:p

(כן קצת נטשתץי אני יודעת, אבל הייתי בצרפת שבועיים וחצי וזה מה שקורהP:) שם: אלה גיל: מחר 14
מיקום: ת"א להקות אהובות (חוץ מקולדפליי, כמובן): אממ יש המון! אואזיס, ראדיוהד, בלר, רד הוט צ'ילי פפרס, סנואו פטרול, פרנץ פרדידנד..(ועוד ועוד:p) איך הכרתי את קולדפליי: אממ שעמתי את IN MY PLACE ברדיו בכיתה ו' בערך ואהבתי אז הורדתי וכשיצא X&Y אמא שלי קנתה לי את הדיסק :) (זה די עניין משפחתי כזה - אנחנו מקשייבם להם בנסיעות באוטו
) תמונה:(בטח חצי לא ישרשרוXD) טוב אני אשרשר למען הידע הכלל שלכם.P: חחח תמונה מפריז בכל מקרה:

למעלה