איך גילית שלא יהיה משעמם איתי ?
א אלונה אמא של גיא New member 24/3/04 #17 הלנה יקירתי אני שמחה שגיא עשה לך משהוא ואני מקווה שערן יצליח עם הביופידבק.
ה הלנה New member 24/3/04 #23 תודה אלונה ואת צודקת גם אני חושבת שלא יהיה משעמם עם גיל, אבל הוא יהיה עסוק עם החידונים שלו, ואורית תהיה לצידו - אז לא צריך לדאוג לו, מסתבר שהוא יודע להסתדר לבד....
תודה אלונה ואת צודקת גם אני חושבת שלא יהיה משעמם עם גיל, אבל הוא יהיה עסוק עם החידונים שלו, ואורית תהיה לצידו - אז לא צריך לדאוג לו, מסתבר שהוא יודע להסתדר לבד....
א איש החידות New member 24/3/04 #24 רגע רגע רגע .. החידונים יהיו מקסימום 45 דקות .. לא יותר .. וליד מי אשב בשאר הזמן
מ משה מלמן New member 24/3/04 #25 מה עם המיידעלע?../images/Emo153.gif לא מגיע לנו להכיר את אשתך? אני אולי מבין מדוע הילדודס לא יבואו אבל מה עם הוייבר? מקסימום תשב עם אגודת ה"רווקים" משה
מה עם המיידעלע?../images/Emo153.gif לא מגיע לנו להכיר את אשתך? אני אולי מבין מדוע הילדודס לא יבואו אבל מה עם הוייבר? מקסימום תשב עם אגודת ה"רווקים" משה
א אלונה אמא של גיא New member 24/3/04 #26 אני,אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
אני,אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
ה הלנה New member 24/3/04 #28 מבטיחה לך שלא תהיה לבד!../images/Emo23.gif אוהבים אותך גיל!!!! (אולי אם אשתך תראה את כל האהבה שמרעיפים עליך כאן, היא תחליט לבוא איתך....)
מבטיחה לך שלא תהיה לבד!../images/Emo23.gif אוהבים אותך גיל!!!! (אולי אם אשתך תראה את כל האהבה שמרעיפים עליך כאן, היא תחליט לבוא איתך....)