הילה הפילה לקבלה.. הילה הפילה לקבלה

כפרה, בלי להתרברב עכשיו

אבל אני בספק אם היית מתקבלת למקום עבודה שלי אז תנוחי

את יודעת מה

צודקת הזדיינתי עם כל העולם ואשתו
אבל לפחות לא רוצים להקיא עליי ועל השומנים שלי

לא מספיקים נשמה!

בשניה שגומרים- בועטים בך! די נו..אני לא באמת רוצה לחשוף דברים חחחחחחחח ולא זכורה לי בעיה עם גברים.. לא איתי ולא עם השומנים שלי חחח

טוב זה ברור

את מגיעה למקום הנכון - רק צריכה לפתוח את הפה
או שבעצם את צריכה לעלות על סולם

אני בניגוד אליך

לא מחפשת רק לעקוץ
אם את נהנית מזה זבש"ך - ההוא שם למעלה לא מת על אנשים כמוך

y e t i

New member
אני אסביר לך למה .

זה התחיל ב 1993 , רבין ועראפת שלום נפגשו באוסלו וחתמו על הסכמים ,רבין ז"ל היה די טיפש וחלמאי ולא הבין ששלום עושים קודם בין עמים ורק אחרי זה בין מנהיגים . לאחר מכן נכנסנו כולנו למערבולת של שינאה וטרור ( חוץ מהגברת שבאה לנו מאיזו אגדת אימה שחיה בתקופה הזאת על חשבון המדינה ודם חיילנו ) , הרגנו אחרים והם הרגו אותנו ,אותי אפילו גם ניסו. ומאז עד היום אנחנו חיים בתוך מדינה שמנסה רק לומר את המילה "שלום" בלי להבין עדיין שבכל ההיסטוריה עד היום שלום אמיתי הגיע אחרי מלחמה אמיתית . עד כאן בעניין השלום .

ס22ית

New member
מה יהיה, אה??

לא חראם על כל השקעת הזמן שלכם בלשנוא ולכעוס ולעקוץ?? אין דברים טובים ובריאים יותר לעשות? נכנסה שבת... קצת חום ואהבה פיפול! שבת שלום

נו את רואה מה זה אנשים

בשביל מה לפתוח הודעה כזו יופי ראית אותי בקניון - מה את רוצה? שקל? שנים ? שלוש? לא יספיק לך בשביל לעשות ניתוח אישיות

TzutZ

New member
2 צדיקות...../images/Emo6.gif

אני חייבת להגיב רק בגלל מה שרשמת עכשיו. ההודעה הראשונה שלך מפוצצת בעקיצות... "לא יפה לא להגיד שלום" "מקווה שהפן לא נהרס לך..." מה זה? ברכות? אהבה?
מילא הייתן מתווכחות/מתדיינות על משהו קונקרטי אבל זה אחד הויכוחים הכי רדודים שהיו פה... אפילו לא משעשע

gilad269

New member
בדיוק

אבל למה לריב כאן? תריבו במלחמת בוץ,זה יותר משעשע.......

למעלה