יש כ"כ יש לך תמונות של ג'ניפר?
N niranat New member 24/6/05 #6 אני הכי רוצה ש../images/Emo27.gif קלי תעוף, היא חמודה והכל אבל היא הכי גרועה, היא מצטלמת פשוט לא טוב... היא הכי פחות טובה מבין כל הבנות.
אני הכי רוצה ש../images/Emo27.gif קלי תעוף, היא חמודה והכל אבל היא הכי גרועה, היא מצטלמת פשוט לא טוב... היא הכי פחות טובה מבין כל הבנות.
P purple rain2 New member 24/6/05 #7 לקלי יש סיכוי טוב לעוף. אבל מה שכן, זה נורא תלוי בביצועים של המשימה, אז נחכה ונראה
B bמיקה New member 26/6/05 #33 ../images/Emo58.gifמישהו שמע את הבקשה שלך היא תעוף בפרק שישודר ביום שישי הקרוב
P purple rain2 New member 24/6/05 #10 כפי שאמרתי, יש לה סיכוי טוב להפתיע היום בביצועים, זה נורא תלוי.
ק קרן המלאכית New member 24/6/05 #12 מי תלך הביתה היום? מי הולכת ??? ואם אפשר שימו תמונות ומהפרק של היום
ע עדידי15 New member 24/6/05 #17 וסמנו ../images/Emo58.gif אני אשים תמונות מהפרק של היום לאחר הפרק אחרת זה ספוילר
1 1Foxy Lady1 New member 24/6/05 #13 אני ממש רוצה שקלי תעוף כי היא יוצאת נורא בתמונות, היא הייתה צריכה לעוף מהתחלה, אבל בטח היא לא תעוף, בטח ג'ניפר תעוף, שזה גם לא מפריע לי...
אני ממש רוצה שקלי תעוף כי היא יוצאת נורא בתמונות, היא הייתה צריכה לעוף מהתחלה, אבל בטח היא לא תעוף, בטח ג'ניפר תעוף, שזה גם לא מפריע לי...
O OhBaby New member 24/6/05 #16 אני רוצה שאן תלך.+../images/Emo58.gif אני יודעת שהיא לא תלך, היא תישאר לפחות עד השבע אחרונות...אז אל דאגה לכם, ובאסה לי ( ).
אני רוצה שאן תלך.+../images/Emo58.gif אני יודעת שהיא לא תלך, היא תישאר לפחות עד השבע אחרונות...אז אל דאגה לכם, ובאסה לי ( ).