הימורים להדחה הערב

הימורים להדחה הערב../images/Emo103.gif

אז הנה מתחיל ההימור השבועי. אז ככה, כרגע בג'יבארו יש 8 אנשים, אחד מהם הולך הביתה הערב ואתם הולכים להמר מי. כל שבוע ההימור יפתח, ומי שיצליח לנחש נכון בכל שבוע יזכה בתחרות. אז הנה החוקים, בגלל שיש 8 אנשים אתם יכולים לדרג את ההימור מ1-8, מה זאת אומרת. אם לדוגמא את בטוחים שסיוון הולכת הערב אתם כותבים ליד השם שלה את הספרה 8. אם אתם חושבים שהסיכוי שנעם הולך הביתה אתם כותבים ליד שמו את הספרה 1. וככה גם לכל השאר. אתם יכולים לכתוב ליד שם אחד כל פעם רק ספרה אחת, אין לחזור על אותה ספרה יותר מפעם אחת. אז בואו נתחיל. מי הולך הביתה ערב לפי דעתכם? דן אלכס יעל מרינה נעמה סיוון משה נועם ושאלת בונוס- מי יודח מי אי המתים? עומר או ויקה? (פה אתם לא חייב לדרג, רק להגיד מי לדעתכם יזכה, אם תנחשו נכונה תקבלו 3 נקודות בונוס. אז תהנו ותשחקו.

מוסיף עוד שאלת בונוס

מי לפי דעתכם יזכה באתגר הכוח הכפול. מי שיענה נכונה יזכה ב-4 נקודות בונוס.

מהמר לדוגמא

ההימור שלי לא נחשב, אבל אני מהמר רק כדי לחדד את החוקים. אז מי הולך הערב? דן-3 אלכס-7 יעל-6 מרינה-4 נעמה-2 סיוון-8 משה-5 נועם-1 כלומר לפי דעתי סיוון תלך הביתה. ושאלת בונוס- מי יודח מי אי המתים? ויקה. מי יזכה באתגר הכוח הכפול? דן.

dacou194

New member
אני אלך לפי החוקים ../images/Emo9.gif

אז מי הולך הערב: דן - 2 אלכס- 4 יעל- 5 מרינה -1 נעמה -3 סיון- 7 משה - 2 נועם -1 גם אני אומרת סיון.. מי יודח מאי המתים? ויקה מי יזכה באתגר הכפול - נועם \ דן.. (יותר דן כי נועם לא כל כך רוצה את זה הוא לא יתאמץ...)

תודה אבל

ואני לא רוצה לחפור או משהו, אבל יש לכם שני אנשים עם 1. גם מרינה וגם נועם, וחסר לך 8.

ההימורים שלי

ההימור הריאליסטי: סיוון ויקה ההימור הדימיוני: דן |אייקון של מתפלל| ועדיין הייתי רוצה שעומר ינצח, בגלל שלדעתי מגיע לו יותר.

תודה על ההשתתפות, אבל

קצת שמת פס על החוקים. אתם אמורים לדרג וכל זה, כמו שאני עשיתי. אלא אם כן כולם יסכימו זה לא נחוץ.

AntilopA2

New member
או משה

כי אולי מישהו סוף סוף ישים לב שזה לא עוזר להם שהוא שמה. אם דן חכם הו לא ילך נגד נעמה מרינה או יעל, ואם נעמה חכמה היא לא תלך נגד דן או נועם. לדעתי סיוון.

AntilopA2

New member
פה ניסיתי לענות לפי הדירוג

לא הלך לי..
אני יודעת מי יש לו סיכוי גוה ומי אין סיכוי (אין חדש תחת השמש) אבל חוץ זה לא

AntilopA2

New member
לא תלך נגד דן,נקודה.*

לא יודעת מה קפץ לי נעם, חשבתי עליו בהקשר אחר..

דרדן

New member
לא נראה לי משה לא מפריע להם

הוא גם ככה לא מנסה לעשות משהו הם יזרקו אותו יותר מאוחר.

cover121

New member
מנסה.

דן - 5 אלכס- 8(שעיר לעזאזל לאחר הטעות האחרונה) יעל- 4 מרינה - 2 נעמה - 3 סיון- 6 משה - 7 נועם -1 עומר/ויקה - ויקה. אתגר הכוח הכפול: נהמר על יעל.

cover121

New member
פירוט

1 - נועם - הראה את החיוניות שלו בתפקוד השבט ובמשימות כשעזב, תחם לו שטח משלו, לא בלט לרעה באף סוגיה פנימית בשבט ולא התגרה באף אחד. 2 - מרינה - מתובננת היטב בדינמיקה של השבט ויודעת טוב מאוד את מקומה בו, אך בדומה לנועם נמצאת מאחורי הקלעים. מאז עקיצות היתושים היא ונעמה התקרבו כחברות לשעת צרה ואפשר להגיד שהיא מסתתרת מאחוריה ומאחורי החלטותיה עד שיהיה לה אינטרס שונה ממנה לשנות זאת . 3 - נעמה - הצלחת המהלך שהובילה להדיח את ויקה על סף הדחתה וניצחון מול דן נתנו לה שליטה והערכה סמויה בשבט ג'יבארו וכרגע ההשפעה הזו תמשיך כנראה לפחות ל-2 הדחות במועצת השבט. 4 - יעל - היא מעוררת סמפטיה ומאוד נייטרלית מכל הבחינות(לא חזקה ולא חלשה פיזית, לא מתבלטת אבל נותנת את דעתה), אך נקודה לרעתה כרגע היא הקושי שלה להשתלב במשחק מבחינה אסטרטגית ממניעים אתיים(דבר שהודגש לאחר הדחתו של עומר, כשלא מצאה את עצמה בין חברי השבט). 5 - דן - לדן יש מזל שהחוליות החלשות בשבט עדיין לא הודחו, אחרת כל האש הייתה מופנית אליו, והוא מנצל את בצורה הכי חכמה. הוא בהחלט הולך על קרח דק כרגע. 6 - סיון - היא אומנם יוצרת אנטיגוניזם, אבל לדעתי הכוח הפיזי יצדיק את ההשארותה מבחינת רוב חברי השבט. 7 - משה - אוטסיידר בשבט מכל הבחינות, על תקן קול בלבד במועצת השבט. 8 - אלכס - המבוגר היחיד מבין כל חברי השבט, בגד באחת מהבריתות במועצת השבט הקודמת לאחר התחייבות, עשה טעות שיפוטית קרטית בין כלל המתמודדים והחליש את עצמו בתפיסת האנושיות והוויתור שהפגין במשחק כמו הישרדות. קראו את התגובות של יועצת ארגונית לפרק האחרון באתר נענע, מצאתי אותן מאוד מעניינות.

LiRs Lullaby

New member
אהבתי את ההערות וההסברים ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ולא ידעתי שיש פינה של יועצת ארגונית באתר

cover121

New member
ואו..ממש בפוקס../images/Emo2.gif

גם צדקתי עם ויקה וגם עם יעל! חסר לי רק לראות אם אלכס יצא..

cover121

New member
טוב, הייתי קרוב.

אם היו משלבים את רוב התגובות הינו מקבלים טריו

בלי לקרוא מה שאחרים כתבו

קודם כל נלך על דרך השלילה - אני לא מאמין שזה יהיה אלכס, וזה דווקא משום שהפרומו של סוף הפרק הקודם מתמקד בו. גם כשעומר הודח, הפרומואים והפרק עצמו התמקדו יותר בסיוון, ובפרק הראשון, כשמאיה הודחה ב'סבאנה', עריכת הפרק יצרה אצלנו את הרושם שיואב הולך להודח. אני מהמר על סיון כמודחת, גם כי היא מעוררת הרבה התנגדות, וגם כי יחסי הכוחות מאפשרים ליצור נגדה רוב. גם דן כבר הוכיח בהדחה הקודמת שהוא לא לגמרי איתה, כשהוא השתמש בה כדי לגבש רוב נגד נעמה, אבל לא היסס להצביע נגדה כשהיה לו קול כפול.

למעלה