הימורים להדחה הערב

ולגבי אי המתים

כאן קשה להמר, כי זוהי לא משימה פיזית, שבה לויקה לא היה שום סיכוי ועומר היה לוקח בלי שום ספק (ואולי זוהי הסיבה שלא נבחרה לפרק הזה משימה פיזית). אבל - המשימה של הפעם, לאכול חרקים מגעילים, זוהי משימה של כוח רצון. עומר הוכיח כוח רצון רב מאוד במשימה הקודמת, שהייתה בעיקר חשיבתית, ושהיה יכול להיות בה יתרון לטינה - אבל הוא ניצח באופן מאוד מאוד גבולי. ויקה הוכיחה כוח רצון באתגר הכוח הכפול בפרק הקודם, כשהצליחה לאסוף חרקים הרבה יותר מכל בת אחרת בשבט. כך ש... קשה לדעת.

סיון..

לגבי עומר וויקה זה באמת שאלה קשה, רק הבטן תגיד... נראה לי שעומר ינצח..

סיוון

הם צריכם את אלכס ושאלת בונוס- מי יודח מי אי המתים? עומר או ויקה? ברור שויקה

LiRs Lullaby

New member
להלהלהלהלהלהלהלה

דן 5 אלכס 7 יעל 4 מרינה 1 נעמה 2 סיוון 8 משה 6 נועם 3 שאלת בונוס 1: עומר יזכה. שאלת בונוס 2: יש מצב שדן יזכה.

Fairywitch

New member
מהמרת../images/Emo103.gif

דן - 6 אלכס - 7 יעל - 2 מרינה - 3 נעמה - 4 סיוון - 8 משה - 5 נועם - 1 ויקה תודח מאי המתים.

Fairywitch

New member
אה, אופס...../images/Emo9.gif אז... נעמה. סתם בא לי...

אולי היא תפתיע.

girli girl2

New member
אופסס לא ראיתי שמישהו פתח שירשור לפני מקווה

שהמנהלת תסדר את זה ושוב סליחה

אדווה345

New member
ההימור שלי:

אתגר הכח הכפול: דן (כרגיל...). הדחות: 8- סיון 7-משה 6- אלכס 5- יעל 3- דן 2-מרינה 1- נעמה הכל לפי הקירבה לנעמה... עומר או ויקה- עומר, למרות שויקה תנסה לתת פייט.

XקוקיX

New member
מגניב, ההימורים שלי :)

סיון- 8. אלכס- 7. דן- 6. משה- 5. נעמה- 4. מרינה- 3. יעל- 2. נעם- 1. בקיצר, נראלי שסיון תעוף, למרות שיש סיכוי שגם אלכס. ויקה תודח מאי המתים. ודן יזכה בכוח הכפול... זאת דעתי

משהו לגבי המשחק

נותרו שעות ספורות עד הפרק היומי, כך שכל מי שלא הצביע יכול עוד להצביע ולנצח השבוע בהימורים. המנצח השבוע יקבל יתרון בשבוע הבא. למזלכם אין במשחק הזה הדחות. דרך אגב המשתמשים פריק גירל,מאור כהן1,רחוב האגס1,פסטיגליסט,AntilopA2,אנטיבס300 ודרדרן השתתפו במשחק באופן חלקי. כל אחד מכם (אם אתם רוצים כמובן) אמור להשלים את ההימורים לפי החוקים. שוב תודה על ההשתתפות. תהמרו ואולי תקבלו את הבית שהיה אמור להיות של המנצח, אבל בגלל כלבודק כבר לא.

אממ, ומה יוצא מזה שאתה מדרג? :)

כי נגיד אתה כותב 5..לך תדע אך זה אצלהם? אולי כל הפרק ידברו על המודח? ולא על המי בטוח לא? D:

אין הבנה

בוא נגיד שדירגת את אלכס 7, ואת סיוון 8. לפי דעתכם סיוון הולכת ביי ביי. אבל הערב מודח אלכס. אז אתה מקבל 7 נקודות. אם נגיד נעמה מודחת ואתה כתבת ליד השם שלה 5, אז אתה מקבל רק 5 נקודות. כל הכוונה זה להמר ולזכות, מי שיקבל יותר נקודות אחרי ההימור השבועי הזה יזכה השבוע. בכל שבוע אתה מקבל עוד ועוד נקודות ובסופו של דבר זה שיש לו יותר נקודות זוכה.

ממ, ובכן-

עשיתי רשימה ממוספרת: 1. נועם 2. יעל 3. מרינה 4. נעמה 5. דן 6. משה 7. אלכס 8. סיוון אני לא סגורה על 6-8, אבל שיהיה. באי המתים- וויקה נותנת פייט, אבל עומר מנצח. אתגר הכוח הכפול- דן/נועם.

למעלה