הימורי הפרק השבועי-חסינות ומועצת שבט

הימורי הפרק השבועי-חסינות ומועצת שבט../images/Emo103.gif

אז הנה מגיע לו ההימור השבועי השלישי. והפעם הרבה מאוד קטגוריות, וכל אחד יכול לזוז בטבלת המצב. כמו שאתם יודעים מאור כהן 1 נמצא במקום הראשון, מי יביס אותו? אז הנה ההימורים:
איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? 4 נקודות.
מי הולכת הביתה - ויקה או סיון? (הערה, רשמו לדוגמא "סיון/ויקה הולכת הביתה") 6 נקודות
מי יזכה באתגר החסינות האישית? 5נקודות
איזה חבר שבט יודח השבוע? ואתם יודעים איך זה הולך. למי שלא יודע מוזמן להבין: אז הנה החוקים, בגלל שיש 7 אנשים בכל שבט אתם יכולים לדרג את ההימור מ1-7, מה זאת אומרת. אם לדוגמא את בטוחים שדן הולך הביתה, אתם כותבים ליד השם שלו את הספרה 7. אם אתם חושבים שהסיכוי שנעם הולך הביתה אתם כותבים ליד שמו את הספרה 1. וככה גם לכל השאר. אתם יכולים לכתוב ליד שם אחד כל פעם רק ספרה אחת, אין לחזור על אותה ספרה יותר מפעם אחת. הערה- בגלל שהפעם אנו בכלל לא יודעים איזה שבט זוכה באתגר החסינות, אנו מהמרים לשני השבטים. אז בואו נתחיל. מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנוץ? דן יעל מרינה נעמה ליה ורה שחר מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם מושיק משה אלכס מולי גיא עידן . ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? 4 נקודות.

מהמר לדוגמא

אז הנה ההימורים: איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנות מי הולכת הביתה - סיון מי יזכה באתגר החסינות האישית? מושיק איזה חבר שבט יודח השבוע? | | | מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנות? דן-1 יעל-4 מרינה-5 נעמה-6 ליה-2 ורה-3 שחר-7 כלומר לפי דעתי, אם שבט הבנות יפסיד באתגר החסינות ,שחר הולכת קפוט. מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם-4 מושיק-1 משה-6 אלכס-7 מולי-3 גיא-5 עידן=2 . ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? לפי דעתי חבר המושבעים מתחיל במועצה הזו.

Volldemort

New member
עונה

איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנות (הימור פרוע....
|ציניות|) מי הולכת הביתה - ויקה או סיון? (הערה, רשמו לדוגמא "סיון/ויקה הולכת הביתה") סיוון הולכת הביתה מי יזכה באתגר החסינות האישית? מושיק איזה חבר שבט יודח השבוע? אלכס ואתם יודעים איך זה הולך. למי שלא יודע מוזמן להבין: אז הנה החוקים, בגלל שיש 7 אנשים בכל שבט אתם יכולים לדרג את ההימור מ1-7, מה זאת אומרת. אם לדוגמא את בטוחים שדן הולך הביתה, אתם כותבים ליד השם שלו את הספרה 7. אם אתם חושבים שהסיכוי שנעם הולך הביתה אתם כותבים ליד שמו את הספרה 1. וככה גם לכל השאר. אתם יכולים לכתוב ליד שם אחד כל פעם רק ספרה אחת, אין לחזור על אותה ספרה יותר מפעם אחת. הערה- בגלל שהפעם אנו בכלל לא יודעים איזה שבט זוכה באתגר החסינות, אנו מהמרים לשני השבטים. אז בואו נתחיל. מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנוץ? דן 1 יעל 6 מרינה 3 נעמה 7 ליה 4 ורה 5 שחר 2 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם 5 מושיק 1 משה 4 אלכס 7 מולי 6 גיא 3 עידן 2 . ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? השבטים יחזרו שוב ל"ג'יבארו" ו"סבאנה" המקוריים

הימור

איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנים מי הולכת הביתה - ויקה או סיון? סיון מי יזכה באתגר החסינות האישית? דן איזה חבר שבט יודח השבוע? מרינה

LiRs Lullaby

New member
פשש כמה קטיגוריות ../images/Emo2.gif

שבט שיזכה בפרס החסינות (זה לא אמור להיות ברור כבר שהבנים מפסידים? עפ"י הפרומו זת'ומרת): הבנות. מי שתלך הביתה במשימה פיזית זו ויקה. משימה לא פיזית - סיון. מי יזכה בפרס חסינות אישית - נועם. מי ילך הביתה משבט הבנות (לא שנראה לי שהן יפסידו...): דן - 7 שחר - 6 יעל - 5 מרינה - 4 נעמה - 3 ורה - 2 ליה - 1 מי ילך הביתה משבט הבנים: משה - 7 - חלש, לא מחובר לאף אחד אלכס - 6 - מחובר רק למושיק מושיק - 5 - מחובר לאלכס אבל סוחב את הגב של שבט סבאנה עידן - 4 - עוד יכול לתחמן אנשים נועם - 3 - יכול לעוף בכל רגע בגלל שמרגישים מאוימים ממנו. מולי - 2 - עושה דברו של גיא. גיא - 1 - לא נרדם בשמירה, כך אני מקווה.

LiRs Lullaby

New member
אה, וההפתעה במועצת השבט

יכולה להיות שמדיחים שניים משבט אחד.......

עונה

איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנות מי הולכת הביתה - ויקה או סיון? ויקה הולכת הביתה מי יזכה באתגר החסינות האישית? מושיק איזה חבר שבט יודח השבוע? אלכס מי הולך הביתה בשבט הבנות: דן 4 יעל 6 מרינה 5 נעמה 3 ליה 2 ורה 7 שחר 1 (7 הולכת הבייתה... 1 לא) הולך הבייתה משבט הבנים: נועם 2 מושיק 1 משה 6 אלכס 7 מולי 5 גיא 3 עידן 4 . ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? השבטים חוזרים

XקוקיX

New member
מהמרת.

בנות יזכו. ויקה או סיון הולכות הביתה.
חסינות- מושיק. איזה חבר יודח- אלכס. מי שיילך מהבנות [למרות שהן ינצחו לדעתי] 7- דן. 6 - שחר. 5 - נעמה. 4 - מרינה. 3 -ליה. 2 - ורה. 1.- יעל. הולך מהבנים: 7 - אלכס. 6 - מולי. 5- משה. 4 - גיא. 3- עידן. 2- נעם. 1 - מושיק. מועצת השבט נראלי שיודחו שניים... אחד מכל שבט (הניחושים שלי תמיד גרועים דרך אגב
)

אוהד 49

New member
שלי../images/Emo9.gif

השבט שייזכה (לצערי
) בחסינות
-בנות הולכת הבייתה- ויקה הזוכה בחסינות אישית- עידן מי מהבנים הולך הבייתה: אלכס-7 משה-6 מולי-5 עידן-4 נועם-3 גיא-2 מושיק-1 מי מבהנות תלך הבייתה: שחר-7 דן-6 יעל-5 מרינה-4 נעמה-3 ורה-2 ליה-1 שאלת הבונוס- 2 הולכים (מקורי
חח סתם פשוט לא עולה לי משהו אחר)

idanoosh17

New member
אני

איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנים מי הולכת הביתה - ויקה או סיון? ויקה הולכת הביתה מי יזכה באתגר החסינות האישית? נועם איזה חבר שבט יודח השבוע? מרינה מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנוץ? דן2 יעל5 מרינה7 נעמה6 ליה4 ורה3 שחר1 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם1 מושיק2 משה6 אלכס7 מולי3 גיא4 עידן5 . ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? כניסה לחבר מושבעים

omrimayo

New member
נראה לי קל הפעם בצער כבד... :(

בנות מנצחות. ויקה הולכת הבייתה. חסינות אישית? אממ... נעם. חבר שבט? בנות: שחר-6 דן-7 יעל-5 מרינה-4 נעמה-3 ורה-2 ליה-1 בנים: 1 - עידן. 2 - מושיק. 3 - גיא. 4 מולי. 5 - נעם. 6 - משה. 7 - אלכס. מה ההפתעה? פשוט... אלכס מודח אבל שניה לפני שהוא מודח הוא צריך לבחור חבר שבט מהשבט המתחרה (סבאנה לצורך העניין) שיילך איתו. - מולי הבייתה. וזהו, אנוכי מפסיק לראות את התוכנית...

יוובלל

New member
תורי =]

אז הנה ההימורים: איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנות מי הולכת הביתה - נעמה מי יזכה באתגר החסינות האישית? נעם איזה חבר שבט יודח השבוע? אלכס מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנות?נעמה דן-5 יעל-4 מרינה-2 נעמה-1 ליה-3 ורה-5 שחר-433 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם-4 מושיק-1 משה-6 אלכס-7 מולי-3 גיא-5 עידן=2 . ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? מושיקו הולך הביתה !

LiRs Lullaby

New member
אני חושבת שיש לך כמה טעויות...

מי מבין ויקה או סיון ילכו הביתה? - ענית נעמה.... ומנגד, כתבת ששבט הבנות יזכו בחסינות - אז איך נעמה תלך? וגם כתבת ששחר תלך.....

AndreyS

New member
מממ..

אין לי כוח לענות על כל השאלות האלה, אבל יש לי השערה לגבי ההפתעה במועצת השבט שעוד לא היתה פה... השבט שזכה בחסינות מצביע את מי להדיח מהשבט שהפסיד..

Fall Out Shir

New member
מהמרת. ../images/Emo40.gif

הבנות מנצחות.
ויקה הולכת הביתה, אלא אם כן סיון תעבור על החוקים כהרגלה.
מושיק.
הבנות: דן - 7 יעל - 5 מרינה - 3 נעמה - 4 ליה - 1 ורה - 2 שחר - 6 הבנים: נועם - 5
מושיק - 2 משה - 6 אלכס - 7 מולי - 3 גיא - 1 עידן - 4
מועצת השבט - שניים הולכים.

באראס

New member
מנסה את מזלי

איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנות (או אולי צריך לומר דנות?) מי הולכת הביתה - ויקה מי יזכה באתגר החסינות האישית? נועם איזה חבר שבט יודח השבוע? אלכס (בחירה ראשונה), אם אכן שניים יעופו אז גם משה שאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? יעופו שני אנשים (ואז דן יחזור ויהיה 6:6 במספר האנשים). אגב כמה נקודות יש למוביל? (זו פעם ראשונה שאני משתתף)

למעלה