הימורי הפרק השבועי-חסינות ומועצת שבט

באראס

New member
אה אוקי סליחה - הנה הדירוג המלא של המודחים

שבט הדנות: דן-3 יעל-6 מרינה - 4 נעמה-1 ליה-2 ורה-5 שחר-7 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם-1 מושיק-2 משה-6 אלכס-7 מולי-5 גיא-4 עידן-3

באראס

New member
צדקתי בהפתעה שהייתה במועצת השבט לפחות

לפחות משהו אחד אמרתי נכון...

Bob banai

New member
ההימור שלי

אז הנה: איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנות מי הולכת הביתה - סיון תלך מי יזכה באתגר החסינות האישית? מושיק . איזה חבר שבט יודח השבוע? | | | מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנות? דן-7 יעל-5 מרינה-3 נעמה-2 ליה-1 ורה-4 שחר-6 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם-3 מושיק-1 משה-5 אלכס-7 מולי-4 גיא-2 עידן=6 . מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? לפי התוכנית האמריקאית תמיד בשלבים האלו היו 2 הדחות מ-2 שבטים ולכן השבט שיפסיד בחסינות ידיח אחד מכל שבט מקורי כלומר אחד משבט גיברו ואחד משבט סבאנה ואז אולי יש סיכוי לאיחוד השבטים המקורי גיברו וסאבנה או שימשיכו בנים בנות למרות שאין טעם לזה . *שים לב שבציונים שלי הניקוד לפי שבטים.

cover121

New member
../images/Emo26.gif

אז הנה מגיע לו ההימור השבועי השלישי. והפעם הרבה מאוד קטגוריות, וכל אחד יכול לזוז בטבלת המצב. כמו שאתם יודעים מאור כהן 1 נמצא במקום הראשון, מי יביס אותו? אז הנה ההימורים: איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות(4 נק')? הבנות. מי הולכת הביתה - ויקה או סיו(6 נק')ן? (הערה, רשמו לדוגמא "סיון/ויקה הולכת הביתה") ויקה הולכת. מי יזכה באתגר החסינות האישית(5 נק')? מושיק או נועם. נהמר על מושיק. איזה חבר שבט יודח השבוע? אז בואו נתחיל. מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנות? דן7 יעל5 מרינה3 נעמה4 ליה1 ורה2 שחר6 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם1 מושיק2 משה7 אלכס6 מולי5 גיא4 עידן3 ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט(4 נק')? הדחה של שני חברי שבט או לחלופין הדחה של חבר מכל שבט.

כמה דברים

קודם כל תודה לכל המהמרים, עוד נפתח קזינו. דבר שני, כל מי שלא הצביע לפי החוקים, צריך להצביע לפי החוקים או שההימורים שלו או שלה לא יקלטו.

LiRs Lullaby

New member
מה זאת אומרת לא לפי החוקים?

אם המשימה הולכת להיות פיזית - אני מצביעה שסיון תנצח. אם המשימה טקטית - ויקה מנצחת. זה נחשב? כרגע, לפי הפרומואים עם הכלוב ומשיכה של משהו זה נראה כמו משימה פיזית....... מה גם שהראו את סיון פותחת את המנעול ראשונה........
למרות שאולי הם סתם מנסים לבלבל וזה בעצם כי היא הולכת להפסיד אחר כך..... שיגעו אותי עם ה"בפרק הבא"ים שלהם

blondi rebelde

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה שבט יזכה בפרס החסינות - בנים או בנות? בנות [בוז להפקה] מי הולכת הביתה? ויקה מי יזכה באתגר החסינות האישית? נועם איזה חבר שבט יודח השבוע? אלכס מי הולך הביתה לפי דעתכם בשבט הבנוץ? דן 1 יעל 5 מרינה 6 נעמה 7 ליה 4 ורה 3 שחר 2 מי לדעתכם הולך הביתה משבט הבנים? נועם 2 מושיק 1 משה 3 אלכס 7 מולי 6 גיא 5 עידן 4 ושאלת בונוס לסיום - מה ההפתעה שתהיה במועצת השבט? 2 מודחים

למעלה