הימורי הפרק השבועי-פרסים וחסינות

הימורי הפרק השבועי-פרסים וחסינות../images/Emo103.gif

אז הנה מגיע לו ההימור השני, ההימורים של היום באים לפרק שיהיה ביום רביעי. אז ככה: שאלה ראשונה, איזה שבט יזכה באתגר הפרס: מי שיענה נכונה יזכה ב-3 נקודות איזה שבט יזכה באתר החסינות: מי שיענה נכונה יזכה ב-4 נקודות. ושאלות בונוס. אם יהיה אתגר בין סיון וויקה, מי תלך הביתה? מי שיענה נכונה יזכה ב-4 נקודות. ושאלת בונוס נוספת? מה-נמצא-בקופסא? מי שיצליח לנחש נכונה יזכה בלא פחות מ7 נקודות. תהנו, וזכרו להמר לפי חוקי המשחק.

AntilopA2

New member
אהה

-הבנים -הבנות -סיוון -משהו מהחפצים האישיים של המתמודדים

LiRs Lullaby

New member
אני תוהה אם אפשר באמת להצליח בניחושים כאן...

הרי אי אפשר לדעת מה באמת הולך לקרות השבוע..... יכול להיות שהחלוקה תהיה אחרי אתגר הפרס, ממש כמו עם נועם.... או שלא יהיה אתגר חסינות...... אניווי, שבט שיזכה במשימת הפרס - שבט הבנים. שבט שיזכה במשימת החסינות - הבנות. לפי דעתי האתגר בין סיון לויקה הולך להיות ביום שבת (בכל זאת, שבת זה פרק ההדחות ותחרויות על אי המתים), אז בינתיים אני חושבת שויקה הולכת לנצח. אני חושבת שיתנו להם משהו עם חשיבה והיא תפתיע שוב. מה יש בקופסה - הפתעה. אמ, אולי ציוד לבניית משהו לצורך המשימה הבאה?

אוהד 49

New member
"הרי אי אפשר לדעת מה באמת הולך לקרות השבוע"

זה למה קוראים לזה "הימור"
מה רצית, שתיראי את התכנית (מי עף, מי מנצח, מי ומי ומי) ואז תנחשי את הכל
.... כל הקטע פה זה לראות מי יהיה הכי קרוב לתשובה האמיתית.

LiRs Lullaby

New member
לא לזה התכוונתי...

אני יודעת שיש כאן הימור, אבל ההימור בד"כ מתבצע כשאתה יודע מראש מה הולך לקרות..... זה כמו שבשבוע שעבר היה צריך להמר מי הולך לזכות בכח הכפול כשבסוף זה התגלה כחסינות אישית....... אבל פה זה קצת יותר בעייתי כי גם הולכים לערבב את השבטים ואז אתה גם לא יודע איזה סוג משימה הולכת להיות כאן או על איזה שבט אתה בכלל מהמר.. הנה, אתה למשל רשמת שסבאנה הולכים לזכות במשימת הפרס. אבל מה אם הם כבר יחולקו לשבטים מגדריים? אנחנו גם צריכים להמר על מתי הם הולכים להתחלק?

אוהד 49

New member
אין פה מיליארד מצבים/אופציות/אפשרויות

זה מאוד פשוט, בדיוק כמו שרשמתי בתגובה שלי.. אם רשמתי סבאנה אבל עוד לפני המשימה הם יחולקו ל2 שבטים, ויהיה את ה"בנים נגד הבנות" - אז אני מהמר על הבנים. כנ"ל משימת החסינות. אם זה נישאר המצב ככה כמו שהוא, אז סבאנה. אם הם יחולקו ל-2 שבטים, שוב, של הבנים נגד הבנות - אני אומר הבנים. אין פה יותר מדיי אפשרויות, זה לא שיש מלא קומבינציות
זה בעצם משהו כזה: משימת פרס- מי את חושבת שייקחו? (סבאנה או גיבארו? ואם הם יחולקו לבנים נגד בנות, אז מי ינצחו? הבנים או הבנות?) הבנת?...כאילו לתת לכל שאלה את 2 האופציות: גם מבחינת השבטים (גיבארו או סבאנה) וגם מבחינת החלוקה (הבנים נגד הבנות).

LiRs Lullaby

New member
טוב, אז אני אוסיף לאפשרויות.

(שאגב, אם יש יותר מאחת אז גם צריך לנחש יותר ול*זה* התכוונתי. מה גם שאתה לא יודע אילו סוגי טוויסטים הם עוד יפילו ועד כמה אפשר יהיה לנחש אותם): במשימת הפרס - שבט הבנים/שבט סבאנה. במשימת החסינות - שבט הבנות. במשימת אי המתים - אם יהיה דו קרב טקטי/פסיכולוגי/כל דבר שהוא לא פיזי (כמו יואב-מיה, עומר-טינה, עומר-ויקה) אז אני מהמרת על ויקה. אם יהיה דו קרב פיזי (כמו עומר-יואב) אז אני מהמרת על סיון. מה יש בקופסה - ציוד לבניית משהו למשימה הבאה. המ......כללתי, לפי דעתך, את כל האפשרויות או שזה בכלל לא נראה לך כמו יותר מדי אופציות לנחש מה יכול להיות בפרק אחד? לא, כי אפשר לנחש גם את זמן החלוקה החדשה, לכמה זמן זה הולך להיות, למי יתנו את קוריצה, האם הבנות באמת קיבלו אי חדש וכו'........

אוהד 49

New member
עונה../images/Emo13.gif

משימת הפרס - סבאנה. משימת החסינות - אם זה כמו שעכשיו-סבאנה. אם זה הבנים נגד הבנות- הבנים. מי תעוף, סיון או ויקה? - סיון. מה נימצא בקופסא - כלי הישרדות נחוצים (כמו שביום הראשון היה ארגז אם דברים שחשובים למי שרוצה לשרוד 52 יום)

Princess110

New member
כל אחד יכול?! אז אני../images/Emo9.gif

1.הבנים 2.הבנים 3.ויקה 4. בארגז, קלי קלות.. ברורר שהאמאות של המתמודדים אבללל החלקק החשובב הוא.. שהם הביאו אוכל מהבית!!!

Princess110

New member
אתה רציני?!

למה ניראה לך שתכוונתי ברצינות שאמרתי שהאמאותשלהם בארגז נשמע לך הגיוני

Volldemort

New member
הגיע הזמן להוציא את הצד המיסטי שבי

שאלה ראשונה, איזה שבט יזכה באתגר הפרס: הבנות איזה שבט יזכה באתר החסינות: הבנים ושאלות בונוס. אם יהיה אתגר בין סיון וויקה, מי תלך הביתה? סיוון ושאלת בונוס נוספת? מה-נמצא-בקופסא? מן הסתם אורז...

cover121

New member
../images/Emo26.gif

משימת הפרס - שבט הבנים מנצח. משימת חסינות - שבט הבנות מנצח. מה נמצא בקופסא? ההימור הראשוני הוא מזון, אך נלך על ההימור המקורי - קשור למשימת החסינות("חלקים של מפעל.."?)

><

שאלה ראשונה, איזה שבט יזכה באתגר הפרס:שבט הבנות. איזה שבט יזכה באתגר החסינות: שבט הבנים אם יהיה אתגר בין סיון וויקה, מי תלך הביתה? ויקה. מה-נמצא-בקופסא? עוד חפצים של המתמודדים לדעתי.

Fairywitch

New member
מהמרת:

שאלה ראשונה, איזה שבט יזכה באתגר הפרס: הבנים איזה שבט יזכה באתר החסינות: הבנות ושאלות בונוס. אם יהיה אתגר בין סיון וויקה, מי תלך הביתה? ויקה, אמן. ושאלת בונוס נוספת? מה-נמצא-בקופסא? מכתבים מהבית.

שאלה לכולם

הרהרתי בנושא, והגעתי למסקנה שאם אני אחשב את הניקוד של ההימורים לשרשור הנוכחי ולהימורים של השרשור הקודם שפתחתי זה לא יהיה פייר לחלק מהאנשים פה. כי לא הרבה אנשים בשרשור הזה לא הימרו בפעם שעברה, וכעת הם עומדים על אפס נקודות. אז הנה השאלה, האם אתם רוצים שבכל הימור יתבספו נקודות לכל אחד או שכל פעם כל אחד מתחיל באפס נקודות?

למעלה