הימורי הפרק השבועי-פרסים וחסינות

עונה:

השבט המנצח:
. השבט המפסיד:
. מי עף באי המתים:
מה שיש בתיבה: חפצים אישים מהבית,מה שהיה במזוודה.

Bob banai

New member
אני מהמר

שבט שזוכה בפרס : הבנות שבט שזכה בחסינות : בנות אי המתים : ויקה מפסידה בקופסא : יש מוצרי היגניה כמו שמפו סבון ועוד ...

hell yeah22

New member
כל הכבוד לך, צדקת גם בשאלה על הפרס וגם מה

שבתיבה. אתה ממש גאון. מקווה שאתה לא שתול חחח

Bob banai

New member
הימור חכם

פשוט המשימה היתה כמו בתוכנית האמריקאית ושם גם צוות של בנות זכה ומה שיש בתיבה פשוט ניחשתי, כבר היה אוכל,מכתבים,אביזרים למחנה מה נשאר לחלק להם בתוך תיבה ?

LiRs Lullaby

New member
אבל אתה לא ידעת מה המשימה הולכת להיות,

ורשמת את זה רבע שעה לפני....... אגב, אם כבר, אז מה באמת נשאר להם לתת להם במשימות הבאות? עוד לא הגענו לאיחוד ואני מנסה להבין איזה פרסים עוד אפשר להביא להם חוץ מפגישה עם בנאדם שהם מכירים אולי......

Bob banai

New member
המשימה היתה בדיוק כמו באמיקאי

המשימה באמריקראית היתה גם כן עם מסוק שזרקו ממנו תיבה ופרומו היה אותו דבר . ויש עוד הרבה פרסים שהם יכולים לתת (לא בתוך תיבה) - -חבר שבא לבקר -טיול באיים -שייט ביאכטה עם צופרים -ביקור אצל שבט של תושבי האי -צלילה בקיצור יש המון דברים שהיו בעונות האמריקאיות.

LiRs Lullaby

New member
אה, אוקיי....

אבל אתה יודע, זה היה מצחיק אם היו זורקים תיבה עם בנאדם קרוב למישהו מהשבט

תוצאות ההימור השבועי../images/Emo106.gif../images/Emo103.gif

הערה קטנה: כל מי ההימורים לאתגר החסינות לא נחשבים, בשרשור ההימורים של הפרק של יום שבת יהיה הימור אתגר חסינות חדש. אז קודם התוצאות של ההימור הנוכחי: במקום הראשון: Bob banai עם 10 נקודות (אין לי מושג איך הוא ידע, אלא אם כן הוא בדק באיזה אתר עם ספוילרים או פשוט הצליח לחזור בזמן או לראות את העתיד) במקום השני: Volldemort וחיידק הסלמונלה עם שלוש נקודות כל אחד במקום האחרון ללא שום הצלחה - AntilopA2,LiRs Lullaby , אהוד 49 , Princess110 , Fairywitch , cover121 ,מאור כהן1 (חבל ששינת את דעתך ברגע האחרון) כולם פה עם אפס נקודות. ---ועכשיו אם מחברים את התוצאות של הפעם לתוצאות של ההימור הקודם, אנו מקבלים משהו שונה---: מאור כהן1 לוקח את הניצחון עם 11 נקודות. מיד אחריו: cover121 וBob banai - עם 10 נקודות במקום השלישי יש לנו הרבה: LiRs Lullaby ,FairywitcH ,אדווה345 ,שקד דגן999, XקוקיX, ירדן הגיטריסטית - עם שמונה נקודות אחריהם: dacou194 - עם שבע נקודות Volldemort וחיידק הסלמונלה עם שלוש נקודות כל אחד ובמקום האחרון: AntilopA2, אהוד 49 , Princess110 כולם פה עם אפס נקודות. בהודעה הבאה הימורים חדשים לפרק של יום שבת.

למעלה