הינה גם אני...

omer wild

New member
שכחתי את התמונה השנייה עם חברתי שיר

"אתם מוזמנים למסיבת האופנה של מרי קייט ואשלי" "אתם מוזמנים למסיבת תחפושות של מרי קייט ואשלי" "אתם מוזמנים למסיבת יום ההולדת של מרי קייט ואשלי" וכו´... אם אני לא טועה הן מארחות כל פעם מישהו אחר... הבנת?

מריקייט

New member
לעומר...

איזה מהממת את יש לך עיניים מזה מהממות הלוואי עליי עיניים כמו שלך

tamarosh

New member
נה נה בננה!../images/Emo6.gif

זאת עומר החברה שלי ורק שלי! חחחחח...תקנאו ותקנאו! שיש לי חברה מתוקה כ"כ! ואם חשבתם... אז אני בת לא בן.. אנחנו פשוט חברות טובות! ביי עומרק´ה שלי אני חולה עליייך

טוב לא צריך להתלהב

היא חמודה ויש לה עיניים יפות אבל אנחנו לה מקנאות בה חוץ מיזה אני גם אוהבת מאוד את העיניים שלי שהן בצבע דבש

omer wild

New member
לתמרוש !

תמרוש צודקת בכל מילה..אחנו חברות טובות !!!! תודה לך מתוקה...

omer wild

New member
לכולם ! יש לי אי סי קיו...

זה הניקניים שלי...אז כל מי שרוצה שיחפש... :):::eek:mer::::) תהנו.....

לעומר

את יודעת שזה ממש לא יפה? לכולם את אומרת תודה שהם אומרים לך שאת מהממת לי את בכלל לא מגיבה רק דברים רעים יש לך להגיד טוב אז תודה רבה באמת...

omer wild

New member
למישל החמודה... ../images/Emo141.gif

אני אומרת במיוחד לך תודה !!! ולמה את לא שמה תמונה שלך ? בטוח שגם את חמודה...את גם נשמעת ככה...

לעומר

תודה נשמה אז אנחנו בסדר אחת עם השנייה נכון? אין צורך לריב שתינו מעריצות את התאומות אז זה טוב מאוד אין לי תמונה שלי במחשב כי אין לי סורק וחוץ מיזה אני מתביישת לשים כי אני מכוערת האופי שלי חמוד ככה לפחות אומרים אבל אני לא אוהבת אותו כי אני חסרת ביטחון טוב אז ביי בנתיים מצטערת על ההודעה הקודמת דיברתי בחריפות חח חמוץ מותק טוב יאללה ביי נשמה

omer wild

New member
למישל החמודה *באמת חמודה*

ברור שאנחנו בסדר אחת עם השנייה..ולא נורא שאין לך תמונה.. ואני בטוחה שאת לא מכוערת כמו שאת מתארת את עצמך.. ולא נורא אף אחד לא "חולה על עצמו" אז מתוקה את לא לבד !! וגם אני מצטערת על ההודעה ממקודם...
אוקיי נמשיך לדבר פה את התאומות שאנחנו שרופות עליהן !! ביי נ.ב - אם יש לך אי סי קיו תשלחי לי בבקשה את המס´ שלך !

מריקייט

New member
לעומר

היי האיי סי קיו שלי מקולקל יש לך אודיגו במקרה? איזה יפה היה הפרק היום נכון?

omer wild

New member
למריקייט

לא אין לי כי אני לא יודעת מה זה בכלל !! הפרק היום היה ממש יפה !!

ענבר 2002

New member
לעומר

היי אני חדשה פה , אז מה נשמע? ראית את הסדרה החדשה של התאומות ?? את /ה בת או בן? נשיקות ענבר!

omer wild

New member
שלום ענבר...מה השם משפחה שלך?

כן...בטח שראיתי את הסדרה !! ואני בת !

למעלה