הינה וידוי חושפני ומטריד:

ד נ י ת3

New member
הינה וידוי חושפני ומטריד:

אני נמשכת לילדים רעים ולילדות רעות. (אל תדאגו, אני סטרייטית) למה הכוונה? אם תשאלו אותי מי מעניינת יותר - נינט טייב או מיכל אמדורסקי - התשובה תהיה ברור: ברור שמיכל. אתמול הייתי בסרט הארי פוטר - נחשו מי הכי מצא חן בעיני? (אחרי סדריק.. זה ברור) - הלורד ולדרמורט. כאילו.. תסדרו לו את האף, תראו איזה פוטנציאל.. וזה לא נגמר שם, בסרט המומיה... כאילו דההה... בכיתי כשהמומיה מתה. מה יהיה איתי???????

mika tal

New member
אני חושבת שאת נפלאה...../images/Emo13.gif

ואיך אני אומרת? כל עוד את לא פוגעת באחרים? עשי חיים.. אז זה מגניב שאת נמשכת ל"ילדים" רעים.. ומה רע? אולי את הרבה יותר כנה מעוד רבים אחרים?? ביי מותק שבוע מקסים לא להסתבך עם שטויות בראש..

זה רק מוכיח

שהעקבות הביצ'יות עדיין מפעמות בך, טוב זה למקרה שדאגת,שלגמרי נגמלת

magenta73

New member
WE LOVE YOU DANIT

מה יש לך? הם הכי כייפים!!!!!! הם עושים בדיוק את מה שאולי תמיד רצית לעשות אבל הפולניות לא נותנת לך... הם עושים בדיוק מה שהם רוצים לעשות... הם לא שמים זיין... מיו כיף! וזאת ההנאה שלנו, של הילד הרע שבנו, שמוחבא שם בין כל ה"אסור ומותר", מה נשאר לו? הוא נהנה לו שם בחושך כשהרע עושה משהו רע על המסך , ואוכל פופקורן...

ד נ י ת3

New member
הילד הרע שבנו...

הפסיכולוג שלי אומר שפה מתחילות כל הבעיות שלי. הוא מנסה לשכנע אותי לוותר על הילדה הרעה.

ד נ י ת3

New member
את חושבת?

את יודעת לאיזה מקומות הילדה הרעה הזאת לוקחת אותי? אללה איסטר... בדיקת גבולות. פאק, אני כמו הבן שלי. דווקא בנתיים הוא עושה עבודה טובה - הפסיכולוג.

magenta73

New member
אם הוא עושה לך טוב,

מי אני, את שלי זרקתי אחרי חצי שנה... כנראה שאני באמת לא בנויה למערכת יחסים רצינית...
(עכשיו אני גם מגלה שיש לך בן? מה עוד?)

ד נ י ת3

New member
נו.. עכשיו הגזמת!!!

מה זה לא ידעת שיש לי ילד? גם בשרשור שמה של הגרמנים אמרתי שאני פחדתי לרשום אותו לגן, וגם זה ALL OVER הבלוג שלי. קדימה, לכי לקרוא!

ד נ י ת3

New member
ומה דעתך

על לוציוס מאלפוי? נכון שהוא שווה בטירוף? תראו, יש את כל אלה שאוהבות את בראד פיט ודומיו. כאילו.. סבבה, באמת.. בראד באמת נראה טוב. לי לעומת זאת עושה את זה וין דיזל. כן.. האהבל ההוא עם הקרחת והר השרירים. במיוחד בסרט ההוא עם המכוניות. (איזה יאמי הוא היה שם).

magenta73

New member
לא לא לא!!!!!!!!!!!................

דניתתתתתתתתת למה? למה? וין דיזל? עם מבט העגל שלו? זה מה שעושה לך את זה? אם כבר רע אז כבר... איזה גרי אולדמן... סקסססססייייי, רע, אינטילגנטי, סופר מוכשר, חולה נפש ואלכוהליסט, כמו שצריך.

ד נ י ת3

New member
סורי...

הוא עושה לי את זה. מה לגבי ניקולס קייג'? ניק נולטי? אבל אין! לא יעזור.. וין דיזל בהחלט עושה לי את זה (גם ההוא האירי - לא זוכרת איך קוראים לו...)

מאלפוי שווה?

לאאאאאאאאאאאאאא אם כבר הארי פוטר ומדברים על דמויות רעות, פרופסור סנייפ הרבה יותר שווה לא?

ד נ י ת3

New member
סנייפ

לא עושה לי את זה. הוא לא רע אמיתי. סתם מתחזה. אין כמו לוציוס מאלפוי עם השיער הבלונדיני המדהים שלו.

אני כנראה מעדיפה את...

הדמות הסמכותית יותר. למה מתחזה? קראתי רק את ה-2 הראשונים , הוא הופך אח"כ לטוב??

למעלה