הינה וידוי חושפני ומטריד:

magenta73

New member
ממש לא נכון...

אבל ממש ממש ממש לא נכון... אין לי כוח להסביר למה, אבל רק המשפטים הנצחיים של "איך בחור/ה כזה טוב/ה נפל/ה על מרושע/מרשעת כזאת", מראים את זה...

ד נ י ת3

New member
ואתה הרי נשמה

טובה שכמותך.... צדיק בסדום. אור לגויים. וכו' וכו' וכו' (והינה עוד שרשור של התכסחויות הדדיות - יודעת שקשה לך לקבל שעונים לך... הרי רק לך מותר לעקוץ.. לא?!)

נשמה טובה, בכלל לא עקצתי..

זה באמת מה שאני חושב, אני למשל נמשך לאנשים רעים, לא רעים מבחינת פשע וכאלה, אלא רוע משופר יותר
אל תדאגי, אנחנו יכולים להמשיך לעקוץ זו את זה וזה את זו, בסופו של דבר- אנחנו לא חושבים באותה הדרך. וזה בסדר, אפילו בסדר גמור. אז בוקר טוב לכם, אני יוצא בזה הרגע לצפון.... ביי.

ד נ י ת3

New member
כלומר....

אם אתה נמשך לרוע - לפי התאוריה שלך - אתה איש רע? עכשיו בכלל אין מצב שאני אתחתן איתך. גם אם תתחנן
לא יודעת כלכך איך לנחם אותך בקשר לאימך. תהיה איתה, תגיד לה כמה אתה אוהב אותה. ותנצל כל רגע. דנית. <נשמה טובה בהתהוות>

ד נ י ת3

New member
יקירתי,

כל אחד בתגובות שלו מביא את הפתלוגיה האישית שלו. מדבר מ:המקום שלו".

בוקר טוב אנשים

הכל שפיר? נעדרתי לקצת... מקריאתי את השרשור האחרון,חוככת בדעתי אם "פניסטיל ג'ל" יהיה מצרך חיוני בארון התרופות
פה. ללבוש את גלימת הבוררת,או??

חושבת

שאצטרך שמישהו ישפוך אור,על כמה נקודות לא בהירות
ועל סדר היום?? מי יוכתר לצדיק הל"ז בין זמנינו?

ד נ י ת3

New member
נו.. קדימה...

תתחילי לסובב את הסביבונים ותכתירי את הצדיק. אני פורשת כבר עכשיו. יש משפט שאומר: "צדיקים מלאכתם נעשת בידי אחרים". לצערי הרב, מלאכתי נעשת בידי בלבד.

נחכה

שיאיישו את המליאה,זה מחייב טקס ראוי. לא יודעת אם זו נחמה,אבל גם אני מאותו מועדון, מלאכתי ומלחמותיי שלי,בידיי בלבד נעשות. ועד שכולם ישובו מהצפון והדרום,אמלא קצת מחובותיי היומיומיות, שגם הן נעשות בידיי בלבד

ד נ י ת3

New member
אני חוששת שלא כדאי לחכות

למליאה להתמלאות. פשוט.. החיים יפים.. חבל לבזבז אותם בציפייה... וכן.. גם מלאכותי ומלחמותי.

את צודקת../images/Emo70.gif

הגלימה כבר כאן,וגם ה
המאמה? נראה לי שה"מוכתר" התפ <מ>וגג. ואיך את משאירה אותי לבד בשעה גורלית ומרטיטה שכזו?

למעלה