הינה מאמר על גידול ביתי של ארנבים לבשר

דידי שי

New member
הינה מאמר על גידול ביתי של ארנבים לבשר

המאמר באנגלית, הינה תמצות קצר שלו, וכמובן קישור למאמר באנגלית "ארנבוני חצר הם העוף העירוני החדש", מאמר באנגלית Backyard Bunnies Are the New Urban Chickens מתוך המגזין GOOD. המאמר בדבר על ארנב כבעל חיים נוח לגידול גם בעיר, יכול לגדול מעשביה ושאריות בית, ובכך להפוך לקומפוסט ולבשר טעים. תרגום הפיסקה הראשונה: כפי שכולנו יודעים, שאכילת הרבה בשר, במיוחד מחקלאות מתועשת, היא לא דבר טוב במיוחד לכדור הארץ. למרבה המזל, לאוכלי הבשר כמה סוגי בשר הם יותר בני קיימא מאחרים. מסתבר שארנבים הם אחד מסוגי הבשר הבריא ביותר, דל שומן, והכי ידידותי לסביבה שאתם יכולים לאכול. עוד נכתב, שארנבים אוכלים מזון שאינו מתחרה עם בני אדם, בשרם דל קלוריות, הם מתאימים לגידול גם על ידי חקלאים עירוניים, להישחט בשיטה של "עשה זאת בעצמך", מתאימים לגידול בחצר קטנה, ומתאימים לתפיסה של תנועת המזון המקומי - שנהיית נפוצה כיום. היות והם שקטים הם לא יעשו רעש לכם או לשכנים. יש להם תביעת רגל פחמנית נמוכה. הם יכולים ליצור 6 פאונד בשר באותה כמות של מזון ומיים שצריך כדי שיהיה אותה כמות בשר מפרה. הם שמחים להפוך את שאריות האוכל שלנו לקומפוסט. האם הם יכנסו לתפריט האמריקאי ? - אחת הבעיות לכך היא שבציבור יש התנגדות לראות בארנב אוכל. ומה לגבי השחיטה ? נכתב שם שקל יחסית לשחוט ארנבים, הטבע תכנן אותם למות: הם בתחתית שרשרת המזון, לא צריך לתלוש להם נוצות, וקל לפשוט להם את העור. יש בעוד פירוט איך כדי לשחוט, ומתכוון וקצת הדרכה על גידול. המאמר:

orli997

New member
לא מצליחה לראות עצמי שוחטת ארנבת

מה גם שהילדים שלי בטוח יחרימו אותי ואת האוכל

avi5199

New member
לא שאני מתכוון לשחוט אותם בעצמי, אבל

אם אגיע פעם לאי בודד, המידע הזה יכול להיות חשוב להשרדות... במאמר לא כתוב מאיפה מתחילים לשחוט, איפה חותכים לו בהתחלה, איך מפרידים את העור מהבשר ... תרנגולת ראיתי איך שוחטים, זה קלי קלות כי מורידים את הראש, העור נשאר ורק מורטים את הנוצות, פותחים את הבטן ומוציאים כל הקישקעס... ויש עוף מוכן לבישול... חוץ מזה, כשצולים ארנבת , בניגוד לתרנגולת הבשר בלי עור האם הוא לא מתיבש בתנור ?

LEATHER REBEL

New member
אתה הרי מת שיהיה מוצר כזה

וכל עוד אין בנמצא ילדים קפואים באריזה, אתם לא תנוחו ולא תשקטו. כשיהיו לך חיים משלך, יהיה על מה לדבר. עד אז תמשיך לחיות לך בארץ הכפור. אפילו אל תסיק את התנור שלך בעצים, כי חבל על העצים. נוצחת, הושפלת, אבל כל עוד אינך מודה בזה, תמשיך לחטוף. זה מה שקורה לצמחולנים ואתה הדוגמה.

לא ננוח עד שחפים מפשע לא יירצחו

יש לך בכלל מושג איזה חים יש לי? בכלל איך אתה יושן בלילה עם הדם על היידיים? יש מצפון אצלך בכלל? חחחח נוצחנו. כמה שלא תנסה לסובב אתה בעצמך יודע שהצדק איתנו,ככה שהפסדת מראש מועד כבר מזמן,אתה רק צריך להתקפל ולהודות בטעותך.... החולים היחידים הם אוכלי המוות שמרוב שהם חולים אין מקום בבתי החולים,אך מה לעשות שבלי חולה אין רופא ובלי חולה אין תעשיית תרופות שמוכרת אשליות פלא ועוד.... רואים מדיבורך רק בורות כאילו ואתה מכיר אותי ואת מצב בריאותי,היית רוצה להיות חזק כמוני מבחינה פיזית,אני בריא כמו פיל שניזון רק מהצומח.........

LEATHER REBEL

New member
או שתהיה צודק, או שתצליח

כמובן, עדיף להיות שניהם... אבל אם אני אישית צריך לבחור, אז אני בוחר להיות זה שמצליח. אז אתה בחרת להיות זה שצודק? תמשיך להיות צודק, תמשיך לחטוף מכל הכיוונים... תישאר בגבס כל החיים, העיקר שתדע שצדקת. לא עדיף לך ללבוש חגורת נפץ ולהיות מחבל מתאבד? הרי ככה על בטוח תצליח!

LEATHER REBEL

New member
אתה עושה עוול לכל הצמחונים באשר הם

את חגורת הנפץ עדיף לך שתפוצץ בבית שלך או בין החברים שלך. אה סליחה, הרי אין לך חברים. בגלל זה אתה כה עצוב ורוגז על העולם. אולי תעבור לכוכב אחר, שמח יותר, שבו הצמחים הם הטורפים את האנשים? שם יהיה לך טוב יותר. עכשיו קח את התרופות שלך.

אתה עושה עוול לאוכלי הגופות

אתה מראה את הבורות בשיאה ואני יודע שאוכלי גופות,רובם לא כאלה ואתה כן אוי אוי..... יש לך מושג בכלל על חיי כאילו ואתה מדבר על חי. זה מה שקורה שלא יודעים לענות לגופו של עניין ומתחילים לדבר לגופו של דובר מרוב תסכול שאין מה לענות. אני אדם שלא פוחד מכלום כן גם לא פוחד למות,אבל אני אדם שמבין מהו צדק ומהו אי צדק,אני אדם שיודע לזהות ממטר שחקן תיאטרון או אדם רציני...

LEATHER REBEL

New member
אם אינך פוחד למות אז למה לא התאבדת?

אתה אומר "גם זה יגיע"? לא מאמין לך. תוכיח!

TAINTED SAINT

New member
רוצה לאכול ילדים כחלק מהאג'נדה הצמחונית ?../images/Emo12.gif

תצטרך לטוס לסין בשביל זה צמחוני חובב הילדים יקר - יכינו לך שם מרק מעוברים אנושיים. הרי אחד העמיתים שלך כתב בפורום ש"צריך לגמור עם המין האנושי הפוגע בבעלי החיים ובכוכב הלכת ולכן צריך לחסלו"... תאמץ את זה כחלק מהאג'נדה שלכם - לאכול את הלא-צמחונים בעודם קטנים וחסרי ישע כך שלבסוף יהיו רק צמחונים בעולם,ואם בטעות תאכלו כמה תינוקות שבפוטנציאל יכלו להיות צמחונים בבגרותם אז תמצאו לבטח כבר צידוק מעוות כזה או אחר...

באמת השכל צר ורפה,אין שכל אין דאגות

הרי הילדים הייתה דוגמה ולהראות את המעשים המזעזעים שלכם...... הרי למה אתם לא אוכלים ילדים ממוצא מסוים למשל? מה ההבדל בין לאכול את זה או את זה.? אנחנו לא עושים כלום כי הכל זה רצח ומזעזע,כאשר מישהו רוצה לחיות זכות בסיסית ביותר יש לכבדו כשם שהיינו רוצים שייכבדו אותנו ולא ירצחו אותנו לשום מטרה שהיא....

למעלה