הינה מאמר על גידול ביתי של ארנבים לבשר
המאמר באנגלית, הינה תמצות קצר שלו, וכמובן קישור למאמר באנגלית "ארנבוני חצר הם העוף העירוני החדש", מאמר באנגלית Backyard Bunnies Are the New Urban Chickens מתוך המגזין GOOD. המאמר בדבר על ארנב כבעל חיים נוח לגידול גם בעיר, יכול לגדול מעשביה ושאריות בית, ובכך להפוך לקומפוסט ולבשר טעים. תרגום הפיסקה הראשונה: כפי שכולנו יודעים, שאכילת הרבה בשר, במיוחד מחקלאות מתועשת, היא לא דבר טוב במיוחד לכדור הארץ. למרבה המזל, לאוכלי הבשר כמה סוגי בשר הם יותר בני קיימא מאחרים. מסתבר שארנבים הם אחד מסוגי הבשר הבריא ביותר, דל שומן, והכי ידידותי לסביבה שאתם יכולים לאכול. עוד נכתב, שארנבים אוכלים מזון שאינו מתחרה עם בני אדם, בשרם דל קלוריות, הם מתאימים לגידול גם על ידי חקלאים עירוניים, להישחט בשיטה של "עשה זאת בעצמך", מתאימים לגידול בחצר קטנה, ומתאימים לתפיסה של תנועת המזון המקומי - שנהיית נפוצה כיום. היות והם שקטים הם לא יעשו רעש לכם או לשכנים. יש להם תביעת רגל פחמנית נמוכה. הם יכולים ליצור 6 פאונד בשר באותה כמות של מזון ומיים שצריך כדי שיהיה אותה כמות בשר מפרה. הם שמחים להפוך את שאריות האוכל שלנו לקומפוסט. האם הם יכנסו לתפריט האמריקאי ? - אחת הבעיות לכך היא שבציבור יש התנגדות לראות בארנב אוכל. ומה לגבי השחיטה ? נכתב שם שקל יחסית לשחוט ארנבים, הטבע תכנן אותם למות: הם בתחתית שרשרת המזון, לא צריך לתלוש להם נוצות, וקל לפשוט להם את העור. יש בעוד פירוט איך כדי לשחוט, ומתכוון וקצת הדרכה על גידול. המאמר:
המאמר באנגלית, הינה תמצות קצר שלו, וכמובן קישור למאמר באנגלית "ארנבוני חצר הם העוף העירוני החדש", מאמר באנגלית Backyard Bunnies Are the New Urban Chickens מתוך המגזין GOOD. המאמר בדבר על ארנב כבעל חיים נוח לגידול גם בעיר, יכול לגדול מעשביה ושאריות בית, ובכך להפוך לקומפוסט ולבשר טעים. תרגום הפיסקה הראשונה: כפי שכולנו יודעים, שאכילת הרבה בשר, במיוחד מחקלאות מתועשת, היא לא דבר טוב במיוחד לכדור הארץ. למרבה המזל, לאוכלי הבשר כמה סוגי בשר הם יותר בני קיימא מאחרים. מסתבר שארנבים הם אחד מסוגי הבשר הבריא ביותר, דל שומן, והכי ידידותי לסביבה שאתם יכולים לאכול. עוד נכתב, שארנבים אוכלים מזון שאינו מתחרה עם בני אדם, בשרם דל קלוריות, הם מתאימים לגידול גם על ידי חקלאים עירוניים, להישחט בשיטה של "עשה זאת בעצמך", מתאימים לגידול בחצר קטנה, ומתאימים לתפיסה של תנועת המזון המקומי - שנהיית נפוצה כיום. היות והם שקטים הם לא יעשו רעש לכם או לשכנים. יש להם תביעת רגל פחמנית נמוכה. הם יכולים ליצור 6 פאונד בשר באותה כמות של מזון ומיים שצריך כדי שיהיה אותה כמות בשר מפרה. הם שמחים להפוך את שאריות האוכל שלנו לקומפוסט. האם הם יכנסו לתפריט האמריקאי ? - אחת הבעיות לכך היא שבציבור יש התנגדות לראות בארנב אוכל. ומה לגבי השחיטה ? נכתב שם שקל יחסית לשחוט ארנבים, הטבע תכנן אותם למות: הם בתחתית שרשרת המזון, לא צריך לתלוש להם נוצות, וקל לפשוט להם את העור. יש בעוד פירוט איך כדי לשחוט, ומתכוון וקצת הדרכה על גידול. המאמר: