הינה מאמר על גידול ביתי של ארנבים לבשר

LEATHER REBEL

New member
ואתה הדוגמה הראשית לכך, צימחולוני.

אין שכל, אין דאגות. אין משהו שיתאר אותך יותר טוב מהמשפט שזה עתה הבאת.

אתה יודע שאין תשובה עדיף להכניס ראש

באסלה ולהוריד תמים. כולם חולים ואתם בריאים אה? אתה יודע שכל הקשישים בגיל מופלג רצים ואילו אילו שאוכלים גופות מחוברים לצנתור כבר בשנות החמישים והשישים לחייהם. אי אפשר לברוח מהעובדה שמוות מוביל למוות על זה נאמר ההורג את עצמו הורג והאוכל את בשרם של בהמות אוכל את גופו של המוות,מותם שלהם יהיה מותו שלו,זו הייתה ברכת האיסאיים לשלום והם צדקו אין ספק בכך. עכשיו בראד פיט צמחוני גם הוא חולה? טיבן סיגל גם חולה(דן 8 באייקידו)? סילביה סילברסטון מעל 11 שנים טבעונית גם היא חולה? ציפי ליבני גם חולה? חבר כנסת ריבלין גם חולה? בלי קשר גם אם לא היו מפורסמים כאלה זה לא אומר שרק בגללם יש להיות כזה,אלא בגלל הסביבה,בעח והבריאות העצמית וכמובן העוני שמתים להם מרעב ילדים ואנשים בעולם בגלל שיש כאלה שאוכלים גופות,אדם שאוכל מהחי שותף לכל הנל. אני יכול להביא סרטונים בלי בעיה ולהראות איך אלה שאוכלים בשר אחראים לעוני של ילדים ותמותה מרעב ולסבר את האוזן כל 4 שניות אדם מת מרעב וזה יכל להימנע אם היו מגדלים ממחר רק צומח הבריא והמזין והדורש פחות משאבים לגידולו. אבל יש גם מלא מפורסמים שהם צמחוניים וזה יפה והם מעודדים לדרך הנכונה,חואקין פיניקס(גלדיאטור,דרך אגב כל הגלדיטורים היו צמחוניים לא פלא שהיו בריאים כשור שגם הוא אוכל רק מן הצומח) טבעוני מלידה הודות לחינוך ודוגמה אישית מהוריו הנפלאים. מעניין יש מיליארדים(חצי מהודו לבד צמחונים) צמחונים וכנראה החצי השני אוכל גופות(כאשר הרוב לא אוכלים בתדירות חולנית) אתה יודע מילא היו עשר צמחוניים מילא,היה אפשר לטעון אולי דפוקים,אבל מה שאינך מבין רוב או מיעוט לא קובעים מהו צדק ואמת,ייטענו מיליונים מול אחד למשל ודווקא האחד יכול להיות שצודק. למזלינו אנשים מזמן מודעים והתעוררו למחלות מהחי והשינוי קורה,יש עלייה,מתאמנים,שחקני הוקי גדולים טבעוניים,אנשים שמשקלם מאוד גבוה,אני בעצמי שוקל מעל 85 קג ובנוי היטב כי אוכל בריא מאוד. אתה יודע אפילו אוכלי גופות בעלי מנת משכל לא יעשו דמגוגיה כשלך..... התירוצים שלך מראים על עצבנות שמולידים דמגוגיה זולה.

LEATHER REBEL

New member
אני מבין שאתה גם קורא עתונים...

אבל אתה לא בדיוק קורא. אתה נכנס לאתרים, עושה קופי/פייסט ויאללה להדביק פה. בינתיים, ככה, הספקתי לאכול עוד כריך פסטרמה. תנסה, זה טעים רצח! יש לי תחמושת לעוד הרבה זמן. מתאים לך? גם לי מתאים. העניין הוא כמובן בכך שתצטרך כמות כפולה של תרופות בכדי שלא תמות לי מכעס.

אתה לא קולט אבל אתה מקבל תרופות

דרך מה שהחדירו לבעח,אם נסתכל על זה אז אוכלי הגופות לוקחים תוספים כאילו הם בני 70,זה פשוט מתוסף אצל בעח כולל אנטיביוטיקה וכימיקלים שהגוף שלך לא מסוגל לעכל וזה נרקב במערכת האנושית משם למעיים ומשם למחזור הדם ומשם לכל תא בגוף..... מה שנקרא הרעלה עצמית... ברוך השם אני בריא אוכל בריא כמו שצריך,נותן לגוף את הכמויות הנכונות בהתאם לאינדבדואל שלי,מרגיש עשר,מרגיש נקי גם פיזית וגם נפשית.... גם לי יש זמן..... אתה יודע אדם שעושה מעשים מן הראוי שיראה את מעשיו,מעניין אם תראה את מעשיך..... או שמא תתחבא מאחורי פרגוד??

LEATHER REBEL

New member
סרטי פורנו בשיתוף חיות זה לא בשבילי

אני מבין שאתה גם זואופיל (שאוהב סקס עם חיות) בזמנך החופשי (שיש לך למכביר).... אבל הסרטונים בכיכובך לא עושים לי את זה. אנא הימנע מלטנף את המרחב הוירטואלי בסטיותיך. לך לפורום חובבי פורנו במקום זה.

TAINTED SAINT

New member
DON'T FEED THE TROLL ../images/Emo191.gif../images/Emo18.gif

ואם אתה כבר מאכיל אותו אז לא בבשר משובח כמו זה שבתמונה.

כמו שחשבתי

אם השטנים שרוצחים במחנות ההשמדה את בעח לא היו עושים זאת כמה כבר היו מסוגלים לעשות זאת בעצמם? כאשר בעח מתחנן ומיילל לחיים ונושם בידיהם? אתה מבין מה זה צביעות.... בהתגלמותה. נכון פחדת לראות את האמת שמא תאבד את הלב והוא יתמוטט...... כדאי לך ללכת לבתי המטבחים ולשמוע את זעקות הנרצחים ממש כמו בני אדם שבוכים על חייהם והכי חשוב תסתכל להם בעיניים..... הנה כדאי שתסתכל גם על זה ולא רק על החלקים שלאחר מכן......

אוי כמה אתה מסכן

אתה חושב שאני מאלה שמתרגשים מתמונות וסרטונים?? אני ראיתי כבר כל סרטון אפשרי,זה רק מחזק אותי יותר ומראה לשם מה אני פועל..... אני רוצה שתראה את כל הסרט מההתחלה ועד סופו,אל תדאג אדע אם ראית כי אשאל אותך מה ראית ובאיזה סדר,ראיתי את הסרט הזה במלואו ככה שאני זוכר..... אבל כרגיל פחדנים לא יכולים לראות את מעשיהם,הם צריכים להסתתר מאחורי פרגוד....

LEATHER REBEL

New member
אתה ממשיך לשים תמונות פורנו

שמוכיחות, מעל לכל, שאין לך חיים. תביא כבר איזו שווארמה בריאה. עם טחינה שמטפטפת.

TAINTED SAINT

New member
נראה לך שהוא צמחולני מבחירה ? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שווארמה עולה כסף... הוא צמחולני בגלל שהוא חי מקצבת נכות נפשית שלא מאפשרת לו לקנות בשר... תראה איזה יופי של לבבות הודו... הוא אוכל עכשיו לעצמו את הלב תוך הגרת ריר מול המסך...

udical

New member
יש לי אחד טוב טוב

חותכים את הלבבות לחצאים או רבעים. (לבבות עוף לא צריך לחתוך) מטגנים עם בצל קצוץ דק. מוסיפים אורז (לא עגול). מתבלים ב: כמון (הרבה), פלפל שחור ורוטב סויה(מעט). מבשלים עד שהאורז מוכן (15 דקות+-). יוצא מעולה ! מתכון שלמדתי מחמותי.

יוליקה

Member
מנהל
תודה רבה

יש לי בעיה עם כמון...אפשר עם פפריקה הונגרית במקום? זה המזכיר מתכון שאנחנו ההונגרים עושים קורקבנים.

udical

New member
אני מאמין שכן.

אם כבר פפריקה, אז שווה אולי להוסיף פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות ומטוגנים/צרובים. אני לא בטוח לגבי גמה רוקב סויה הולך אבל טוב עם הפפריקה... אולי להעיף אותו

LEATHER REBEL

New member
אבל אתה הוא שמתחבא מאחורי פרגוד

אפילו תמונה אין לך. נו, טרוריסט חסר פנים.

TAINTED SAINT

New member
LEATHER REBEL לא חבל על האנרגיה ?

הפוץ הצימחולני חסר החיים הזה סתם מחפש תשומת לב כדי לפצות על כך שבעולם האמיתי הוא נמושה חסרת חיים. תתעלם ממנו ותתרכז בדברים הטובים שיש לעולם להציע,כמו אלו שבתמונה המצורפת.

למעלה