אני משתמש בשבבי עץ הכי נוח. במקום לנקות כל הזמן בסה"כ מוציאים את האיזור שבו יש חרא
O o r i 6 6 6 New member 2/2/04 #22 אני משתמש בשבבי עץ הכי נוח. במקום לנקות כל הזמן בסה"כ מוציאים את האיזור שבו יש חרא
N naja New member 3/2/04 #23 ניסיתי וזה לא כ"כ מוצלח. אצל הפיתוני דם של זה נתקע בחניכיים וגרם לגירוי. אצל הפיתונים המנוקדים-זה נמצא רק בקופסת מסתור שלהם וזה לא ממש סופג הפרשות כך שכל הזמן צריך להחליף ולנקות.
ניסיתי וזה לא כ"כ מוצלח. אצל הפיתוני דם של זה נתקע בחניכיים וגרם לגירוי. אצל הפיתונים המנוקדים-זה נמצא רק בקופסת מסתור שלהם וזה לא ממש סופג הפרשות כך שכל הזמן צריך להחליף ולנקות.
O o r i 6 6 6 New member 3/2/04 #24 אתה צודק אבל זה רק אם יש הרבה נחשים לי יש רק טרריום אחד עם 2 נחשים ככה שאין לי בעיה להקדיש את כל הטיפול שצריך. אני מניח שכשמגדלים הרבה זה לא ממש נוח באמת
אתה צודק אבל זה רק אם יש הרבה נחשים לי יש רק טרריום אחד עם 2 נחשים ככה שאין לי בעיה להקדיש את כל הטיפול שצריך. אני מניח שכשמגדלים הרבה זה לא ממש נוח באמת
י יונתן ורונסקי New member 1/2/04 #5 ברוכה הבאה לפורום. גם אני מצטרף לNAJA בשאלת המצע שבו את משתמשת ומסכים עם זה שהאקווריום נראה מסודר טוב ונקי.
ברוכה הבאה לפורום. גם אני מצטרף לNAJA בשאלת המצע שבו את משתמשת ומסכים עם זה שהאקווריום נראה מסודר טוב ונקי.