הינה תמונה של שיין המתוק בהופעה

ShiriFilan

New member
ראית את התמונה שלי עם מארק?

אמרו לי שאנחנו נראים כמו אחים

ShiriFilan

New member
עיוורים יותר נכון...

היו כמה שאמרו לי את זה לא יודעת אם את זוכרת מי זה Frankie ואני לא הולכת להגיד מי זה בדיוק לפני כולם אבל אפילו הוא אמר

eli_a

New member
איך אני יכולה לשכוח...

אני frankie_girly אפטר אול...חהחהחהחחה

ShiriFilan

New member
חהחהחה

את עדיין משתמשת בזה?
אני כבר לא כל כך משתמשת ב yahoo בזמן האחרון...

ShiriFilan

New member
אווווווופס!!!!!

רק עכשיו שמתי לב!! התכוונתי עם, לא על מארקי! LMAO סורי!!

eli_a

New member
נננהה

כבר יש לי איי.די חדש ואין אף אחד ברשימה חוץ מאותה חברה שיש לה 5 שמות שם....אה אה

eli_a

New member
לא

ייתי בחוץ כל הזמן נכנסנו דרך המטבח ו...אוי גוד,היה כזה מצחיק והייתי בחזרות להופעה, לא היה לי עם מי לכשכיר...

ShiriFilan

New member
אה חשבתי ששכרת חדר ?

אני שכרתי חדר ליומיים וביום השלישי כל המאבטחים חשבו שעדיין יש לי חדר אז סתם נשארתי בלובי והלכתי לראות את קיאן בבריכה. הוא היה שם בלי חולצה *drooling*

ShiriFilan

New member
אה...

ראית את התמונות שצילמתי של קיאן ובריאן בבריכה ושל ניקי במכונית? יש לי איזה 70 תמונות מהמלון אבל לא הספקתי לסרוק את כולם כשהייתי אצל חברה שלי...

eli_a

New member
כן,ראיתי...הנה עוד אחת שלי

חהחהחה את רואה את הביג גיא בתמונה? עשינו לו מזה צרות חי חי ובהופעה הרי הייתי שורה 1 הוא בא עלי ואל חברה שלי ואמר "תיזהרו ממני אתן,אני זוכר אותכן מהמלון" חחהחהחהחהחהחחהחהחהחה אוי גוד...

ShiriFilan

New member
למה התמונה חתוכה?

לא ראיתי את השומר הזה בארץ... מוזר... היה איזה שומר אחד במלון שכל הזמן עזר לי ואמר לי איפה הם בדיוק אז מתי שהעיפו את כולם מחוץ למלון (לפני שהם עזבו לשדה תעופה) אז היה אסור לעמוד על המדרגות והייתי שם עם אבא שלי אז הוא אמר לי ללכת אחורה אז אמרתי לו.. "נראה לך שבאתי לכאך לראות את ווסטלייף?? למי אכפת מווסטלייף? אני כאן בשביל אבא שלי!" וחיבקתי את היד שלו. אז הוא עזב אותי

eli_a

New member
ארמממ..

צילמתי 15 ו@$%@^#$^$*%^&#$^ על השומר בגללו נפלה לי המצלמה והיא נפתחה אז הרוב נשרף *סוב סוב* איך לא ראית?!!?!? החלק המפחיד הוא שהיה 5 כמוהו!!!!איך יפשר לפספס כזה דבר?!?!?!?!?!?!? חי חי וזו גם שלי:+)

eli_a

New member
יש לי יפות מההופעה...

לא הספקתי לצלם אותו במלון...איפה היית בהופעה?

ShiriFilan

New member
בהופעה...... חהחה

ממש, אבל ממש רחוק! אבל זה לא נורא.... העיקר המלון!

למעלה