היסטוריה או תנ"ך? ענו על השאלה והמשיכו אותי
R Raz male New member 5/1/04 #6 ביאליק רוני 'סופרסטאר' דואני או בנות 'השיר הזה' פיק? חחח...סתם מעניין אותי
S shnitza New member 6/1/04 #7 הפיקיות!! א ראש אוב בלאד טו דה הד או פרשוטס? סליחה על האנגלית בעברית..
E edlessme New member 7/1/04 #14 10 החדשות שמה מצחיקות יותר... וגם אין דודו טופז... ניו יורק או סיאטל? (במקור היה קורט קוביין או לו ריד... אבל אין מקום להשוואה... ומן הסתם לו ריד לוקח...)
10 החדשות שמה מצחיקות יותר... וגם אין דודו טופז... ניו יורק או סיאטל? (במקור היה קורט קוביין או לו ריד... אבל אין מקום להשוואה... ומן הסתם לו ריד לוקח...)
ד דיתוּש New member 8/1/04 #17 סנדרה רינגלר אניטה, זאת אני, תמותי!!! *תוקפת את אניטה עם סכין קצבים, מוהאהאהא* הממ... Dream Theater או Alice in Chains
סנדרה רינגלר אניטה, זאת אני, תמותי!!! *תוקפת את אניטה עם סכין קצבים, מוהאהאהא* הממ... Dream Theater או Alice in Chains
E edlessme New member 9/1/04 #19 רוטב צ'ילי... אבל נו טוב... קטשופ.. דילמה שהייתה לי לפני שעתיים.... לשטוף את הגריל+כל שאר הכלים או לשטוף את הסניף+ רצפה במטבח? אגב.. אני עשיתי את הראשון...
רוטב צ'ילי... אבל נו טוב... קטשופ.. דילמה שהייתה לי לפני שעתיים.... לשטוף את הגריל+כל שאר הכלים או לשטוף את הסניף+ רצפה במטבח? אגב.. אני עשיתי את הראשון...
H Hopeless addiction New member 9/1/04 #23 לשטוף סניף+ ררצפה במטבח... מה שאני הכי הכי הכי שונאת בעולם זה לשטוף כלים! תנובה או שטראוס?