היסטוריה או תנ"ך?

edlessme

New member
פורים... למרות שאין לי מושג למה

להיתחפש... ויכוח שעלה היום בשיעור תנ"ך (במשחק ארץ עיר כמובן...) דיקטטור, מקצוע או לא?

אמממ לא נראה לי....

אני מתחפשת לקולג' גירל... מקורי להפליא! מסעדה או אוכל של אמאבא?

edlessme

New member
את בכלל יודעת מי זה לו ריד?

או שאת סתם קובעת בגלל שקורט קוביין כל כך יפה? ...אה... כן... וחכם.. כל כךךךך חכם... ויש לו יכולת לכתוב... אחחח... כן.. איזה יכולת... אני חושב שאם נלמד קוף לכתוב ונעביר לו שיעור ספרות הוא יכתוב טוב יותר... ואם אני אתן לפעוט גיטרה הוא גם ינגן יותר טוב... אבל זה רק טעמי... ואני נכנס פה לויכוח שאני לא אצא ממנו...

Martha

New member
אתה באמת לא תצא ממנו ../images/Emo12.gif

אבל כתבת די שטויות..

AndreaCorr ©

New member
אויש, כמה שאתה אוהב להתלהם.

אז אנשים חושבים אחרת ממך, ביג פאקינג דיל.. זה לא אומר שאתה צריך לקטול כל דבר שזז. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, ודרך אגב גם אני חושבת שקורט לוקח, וכן, אני יודעת טוב מאוד מי זה לו ריד. וזה באמת נורא בוגר להגיד שאם נלמד קוף לכתוב ונעביר לו שיעור ספרות הוא יכתוב יותר טוב. זה הכי טוב שהיה לך?

אוףףף!!!

למה אתה כל כך בטוח שכל הבנות תמיד מסתכלות על היופי של הסולן או של שאר הנגנים?! למה אנחנו לא יכולות לשפוט להקה לפי המוזיקה שלה?! אז מה אם הוא נראה טוב? זה אומר שעל זה מתבססת הביקורת שלי על נירוונה? מה הקשר? ותאמין לי יש קופים שהם יותר אינטיליגנטים מבני אדם....

edlessme

New member
לכל המגיבות...

כן, זה נורא לא בוגר.. ונורא מטופש... ואני לא מיהרתי לקטול... כל מה שאני אומר... בצורה די מטומטמת אני מוכרח להודות... זה שאני לא סובל את המוזיקה הזאת שמתיימרת להיות בעלת עומק או משמעות... ובעצם היא שיטחית בצורה שלא תיאמן... ושוב,... אני משתמש במילים שמשקפות טעם מוזיקלי... ולכן שוב אני יוצא אדיוט... כי כמו שאמרתי עוד בהתחלה... אני לא יכול לנצח... ובטון יותר מכוון אנרדאה קור: אני באמת אוהב להתלהם.. ואבל את יודעת מה אני אוהב יותר? אנשים שאוהבים להגיד לאנשים שהם אוהבים להיתלהם... טוב, אני מוצא את עצמי כותב פה דברים שבאמת נמוכים מכבודי להוסיף ולהגיד לך.... אז.. פשוט... אררר.. שוב... אוף.. פשוט.. דיי! דיתוש: אני לא יכול... אני זקן מידיי... כאילו... היום אני אשכרה הקשבתי לארבע העונות ואהבתי את זה... עוד רגע אני כבר צריך קטטר... hopeless: אני לא חושב שכל הבנות מסתכלות על הסולן.. יש בנות שגם יותר אוהבות את קורטני לאב... אבל ברצינות... אני לא באמת חושב שזה כזה עניין גדול...מבחינת איכות מוזיקלית... רק שאני מכיר ילדה אחת שכשהיא דיברה איתי על נירוואנה (כשעוד הייתי צעיר.... ואהבתי אותם...) אז היא תמיד הייתה צריכה להזכיר את המשפט "וואו, הקורט הזה כל כך יפההההההה"... (אגב, היום היא פשוט אומרת את זה על הסולן של הדורס...)

נכון אבל....

אולי החברה שלך היא נורא שטחית (לא בקטע של ביקורת אלא ממה שאמרת ככה הבנתי...) אבל אם בחורה אומרת שהסולן בלהקה מסויימת הוא יפה זה לא אומר שדווקא בגלל זה היא אוהבת את הלהקה.... ואם כן אז היא מאוד שטחית.... ו... לי זה השם שלי!

דיתוּש

New member
אל תשווה אותי ל whoever...

אני זו מי שאני, ואני לא אמרתי אף-פעם ש"וואו הוא כ"כ יפהההה", ואל תרד בכלל על מוזיקה שאתה לא אוהב, מי נותן לך זכות? יום אחד אם אתה תכתוב שיר, אני אגיד לך שמה שהרגשת כשכתבת את השיר זה שטחי. רוצה? לא, אני בטוחה שלא. תפסיק להיות כזה חכם, תתרכז במה שאתה אוהב ואל תרד על העדפות של אחרים. חוצמזה ש-לו ריד הוא אחלה, אבל אני מעדיפה את נירוונה. מה תעשה עם זה?

edlessme

New member
המממ.. ניחוחות פלספניים באוויר....

(מהכיוון שלי... כאילו... פשוט חשבתי לי כרגע.. שאם אתה לא משווה לאף אחד אז אתה לא ממש יודע מה אתה... אבל בואי לא ניכנס לזה...) נכון, לא אמרת את זה.. ולא אמרתי שאמרת את זה... אני לא אכתוב שיר... בעיקר מהסיבה הפשוטה שניסיתי פעם וזה באמת י-צ-א שיטחי ומטופש.. אני מכיר בעובדה שלא נולדתי עם כישרון לכתוב... בעיקר בגלל שרוב הרגשות שלי הם באמת שיטחיים... כמו כל בנאדם אחר... וכל האלה שהם מורכבים לא מקיפים אותי 24 שעות ביממה... אני לא אלטרואיסט ולא אנרכיסט ולא פציפיסט ואפילו לא ספציאליסט... עם כל הרגשות שכרוכים אליהם... אני לא מנסה להיות חכם... אני גם לא אנסה להפסיק... בעיקר כי אף פעם לא ממש הייתי... אני אחשוב על המון דברים מזלזים להגיד לך על זה... רובם דיי ציניים אפילו... אבל אני לא אגיד אותם... בעיקר בגלל שאני שונא להתווכח על שטויות מטופשות שכאלה... ובגלל זה ברגע שהתחלתי את השירשור המטופש הזה התחרטתי... ולכן אני פשוט.. אפסיק.. כאן.

למעלה