אופפסי הוא שלח לי בטעות... התכוונתי לכתוב שאני באמת לא יודעת... חחח...
O orelushg New member 2/3/10 #18 אופפסי הוא שלח לי בטעות... התכוונתי לכתוב שאני באמת לא יודעת... חחח...
נ נטע104 New member 2/3/10 #26 אני לא יודעת אם זה אמיתי אבל... כי משהו פעם אמר בטעות שפגט בנים במקום שפגט פנים וזה "נדבק" ומכאן הגיעו לכך ששפגט פסיעה הוא שפגק בנות ... הגיון בריא! חח.. אני לא יודעת אם זה אמיתי אבל אם כן זה הזוי...
אני לא יודעת אם זה אמיתי אבל... כי משהו פעם אמר בטעות שפגט בנים במקום שפגט פנים וזה "נדבק" ומכאן הגיעו לכך ששפגט פסיעה הוא שפגק בנות ... הגיון בריא! חח.. אני לא יודעת אם זה אמיתי אבל אם כן זה הזוי...
T Tammie New member 3/3/10 #35 יודעת בזכותכן במשחק אלמנטים הזכרתן את האלמנט הזה, הכרתי אותו גם לפני אבל לא בשמו. מי שלא יכולה להתאפק יכולה לנבור בארכיון הפורום
יודעת בזכותכן במשחק אלמנטים הזכרתן את האלמנט הזה, הכרתי אותו גם לפני אבל לא בשמו. מי שלא יכולה להתאפק יכולה לנבור בארכיון הפורום
T Tammie New member 4/3/10 #37 אני אגלה אונודי הוא פליק פלאק כאשר באמצא המתעמלת מבצעת חצי פנייה וקמה למעשה בקימה הדומה לגשר רגל רגל קדימה.
אני אגלה אונודי הוא פליק פלאק כאשר באמצא המתעמלת מבצעת חצי פנייה וקמה למעשה בקימה הדומה לגשר רגל רגל קדימה.
O orelushg New member 4/3/10 #39 הי אני יודעת מה מקור השם אונודי... ../images/Emo13.gif הוא נקרא ע"ש מתעמלת הונגריה הנרייטה אונודי שבצעה אותו לראשונה. ואני לא זוכרת מתי זה היה... סורי...
הי אני יודעת מה מקור השם אונודי... ../images/Emo13.gif הוא נקרא ע"ש מתעמלת הונגריה הנרייטה אונודי שבצעה אותו לראשונה. ואני לא זוכרת מתי זה היה... סורי...