היסטריה בפורום הליכוד

sigmund7

New member
גם אתה יצור מוזר. גם הכינוי שלך

קצת מצחיק, בלשון המעטה.

לפחות לי אין את הצורך

להתחבא מאחורי מספר שמות ולהשתלח כל הזמן באנשים בפורומים. בקיצור,

sigmund7

New member
אתה מתחבא מאחורי שם של מפלגה

שזה באמת מצחיק ומגוחך. זה כאילו מישהו היה קורא לעצמו 'היידה הליכוד'.

אני לא מתחבא

זה רק כינוי בפורום של תפוז. תאמין לי שכל מי שהתעניין טיפה מכיר אותי טוב מאוד ולפרטי פרטים, אני לעומתך לא נותן חשיבות גדולה לכינוי כזה או אחר כאן. זה כמו שאני אטען שאתה מתחבא מאחורי שם של פסיכולוג מת

sigmund7

New member
זה מה שמנהל פורום הליכוד ניסה לטעון

הוכחתי לו את בורותו, כי 'זיגמונד' זה לא רק פרויד.

אשרת

New member
יש לי שאלה..

מאיפה צצה שם השמועה המופרכת שהוא כותב בתשלום?

טלמ

New member
ולמי את רמזת בפורום הליכוד שכותב

בתשלום? אני מנחש מה את חושבת וזה מאוד מטופש. קדימה לא תשלם כסף למישהו כדי שיגיב.

אשרת

New member
אם הייתי רוצה, אז הייתי אומרת

בראש חוצות. אז גם לי וגם לך זה נראה מאוד מטופש, אבל כנראה שלמפלגה שלך בזמן הבחירות זה לא ממש נראה מטופש להעסיק מגיב בתשלום, אשר יקדם אותה על גבי הפורום.

trigotrigo

New member
מסתבר שהיא עשתה את זה

או שצריך להזכיר לכולם את "קדימה ישראל". העניין הוא, שאין לנו דרך לדעת. יכול להיות שאני כותב בשכר. מניין לכם? אולי אני סתם משחק אותה "התנדבתי למפלגה כי אני מאמין באידאולוגיה שלה", איך אתה יכול להיות בטוח שלא? אולי bhnadav הוא בכלל פלסנר, מזכיר המפלגה החדש, שכותב בעילום שם? אין דרך לדעת, וחבל, אתה פשוט צריך לסמוך על האינטואיציה

טלמ

New member
אני יוצא מהנחה שלא כולם מוכרים את

עצמם בשקל. וד"א למה שקדימה תצטרך מישהו שיכתוב בתשלום בפורום שלה, הרי זה המגרש הביתי, שמגיבים בו התומכים שלה. אם כבר צריך מגיבים בשכר אצל פורום העבודה או הליכוד, שבאמת מעטים של תומכי קדימה, שגם הם תומכים עם הסתגייגויות. ניחשתי שאשרת מדברת על נדב או על יאללה קדימה, שניהם ממש לא נראים לי כותבים שכירים, במיוחד נדב. הוא באמת מאמין בכל צעד של התנועה בגלל נקודת המבט האידיאולגית שלו. גמאני דרך אגב אבל לא כמוהו, אני לא רואה עין בעין עם קדימה בנושא דת ומדינה, השאר אני מאמין בדרך ה"קדימאית" ד"א

bhnadav

New member
אם אשרת מעוניינת,

נצא ממעגל הרשת והפורומים האנונימי והעלום ונעבור לאמצעים טכנולוגיים קצת יותר פשוטים.. שתשמע מי אני.

bhnadav

New member
ו..

במקומות שאני לא מאמין בכל צעד של התנועה, כמו במדיניות הכלכלית (כתבתי על כך הודעה נרחבת), גם כאן זה ע"פ העקרונות של המפלגה שהובאו במצעה הכלכלי-חברתי ושלא מייושמים.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

כותב יקר, לא התכוונתי לא לנדב ולא ליאלה קדימה. טריגו ידע בדיוק למי אני אני מתכוונת. :)

למעלה