היסניקים ישמחו אולי לדעת

snier1991

New member
התחלת לקיים יחסי מין בגלל דמות

בטלויזיה? את בן אדם מוזר

snier1991

New member
ודרך אגב דונה שמרה את בתוליה

רק עד סיום האוניברסיטה (ראיתי בכיתה ה גיל 9 עדיין יש טראומה)

Tinty

New member
לא חבל לספוילר לאנשים שעדיין לא ראו

את הסדרה?

Tinty

New member
תודה...

(עוד לא צפיתי באברווד, ולכן אני חושב שכדאי להמנע ממידע על פרקים ששודרו בנוגע לסדרה).

JTיXל

New member
לא כולם מושפעים מטלוויזיה כמוך.....

אם קיימת יחסי מין בגיל 17 רק בגלל שדמות בטלוויזה עשתה כך...אז את ילדה מאוד מסכנה..! ומה לע/שות ילדים כבר יודעים את הדברים האלה....את הנעשה אין להשיב

JTיXל

New member
ועוד משהו...

סדרות מדרדרות יותר מסמים?!?!?!?!אז תגזימי!!! אני בטוח שיש אנשים שיודעים לעשות הפרדה בין סדרה למציאות...! ואני בטוח שאנשים שפויים לא יתחילו לגנוב ולרצוח רק בגלל שראו את זה בטלויזיה.....

חופית19

New member
דווקא יש להשיב

לפני שנה עשיתי ניתוח לאיחוי קרום הבתולין, כעט אני כמו חדשה. את צודקת, עד היום אני שונאת את קלי על מה שהיא עשתה לי, יש לי בחדר תמונה שלה על הדלת ותמיד שאני מתעצבנת אני זורקת עליה חצים.

"איחוי קרום הבתולין"?!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

ממש אליאס, כשהיא מחקה לעצמה את הזיכרון.
וואו, הרגת אותי עכשיו.XD

JTיXל

New member
דבר ראשון אני בן....

דבר שני זה טמטום מה שעשית כי מה בעצם השגת בזה כי גם עם תחזירי לעצמך את קרום הבתולין זה לא משנה את העובדה שעשית סקס ושאת לא בתולה!

בחורה, את לגמרי לא שפויה !!!

או שאת סתם מסתלבטת עלינו (לא יודעת מה יותר גרוע, כי את צריכה להיות ממש משועממת בשביל להמציא שטויות כאלה).

Tinty

New member
מדהים מה שילדים חסרי חיים יכולים

לעשות מול המחשב בחופש הגדול. (ואיכשהו אני מעדיף שהם יחזרו לאתרי הפורנו שלהם, כך שלא נצטרך לסבול את השטויות הללו בפורומים).

Tinty

New member
את מוזמנת לשמור מרחק ממנה,

אך אין סיבה שאנחנו נמשיך לצפות ממך לתגובות רלוונטיות. כרגע, החלטתי להתחיל לסנן את ההודעות שלך בפורום. בעוד שבוע תרגעי (אולי אפילו תראי את הסדרה, לשם שינוי), ואני מקווה שכשאקרא את ההודעות שלך הן יהיו קצת יותר רלוונטיות. כרגע הן פשוט טרוליות.

shulak14

New member
אגב, אתם פורום מדהים !

רק קפצתי לשאול שאלה קטנה (אפילו אין לי יס ולא נכנס לסיבות) ואני כבר שלושה ימים מבקרת קבוע. אנשים הזויים. לא רק חופית גם שון. ממש פורום ממכר.

shulak14

New member
מה המקבילה האינטרנטית

למצלמה נסתרת ? כל הזמן נראה לי שכל החומר של חופית זו בסך הכל מתיחה. אבל מה, לפי כמות הפידבק, מאד מוצלחת.

TheCharm

New member
מתיחה? ../images/Emo98.gif

אם כל פעם שאיזה דביל אחד שאומר ועושה דברים מוזרים היה מתיחה, אז ספק אם עוד נשאר כאן משהו אמיתי

למעלה