היפ הופ\ראפ

Runt

New member
בוקר טוב,

היתה להיפ הופ תקופה ששידרו מה שבאמת איכותי כמו שעכשיו בערך משדרים את מה שבאמת איכותי באינדי, בין היתר אבל הגל של ההיפ הופ עבר, ותור האלטרנטיב עכשיו. אולי הוא יחזור מתישהו, אני מקווה לפחות... כי כפי שזה נראה לאנשים יש תפיסה מוטעית לגבי ההיפ הופ והראפ בכללי, זה לא באמת רק נקבות עירומות כמו שמטאל, לדוגמא, זה לא רק שטן והאדבנגינג. ואני לא טוענת שמה שהולך עכשיו עם PATD או FOB זה חלק מהאיכות. זה גם זבל תעשייתי בגלגול חדש, הרי הבאקסטריט בויז כבר לא מגניבים מספיק.

Djerry

New member
../images/Emo45.gif

את ג'יימי טי התחלתי לשמוע רק בזכות הערוץ, ווואלה יש לו שירים די נחמדים אז אני די בעד למרות שאני לא מסוגלת לשמוע את הסטריט

chronophobia

New member
אני אוהבת ../images/Emo101.gif

חבל שאנשים חושבים שמה שמראים בMTV זה כל ההיפהופ והראפ שיש בעולם. יש הרבה אומנים ולהקות טובות שלא מראים שם. אני דיי אוהבת את בלאק אייד פיז, EVE, גורילאז..וגם כמה שירים של Jay-Z , OutKast ו- Kanye West...

Luna Sphere

New member
ג'יימי טי הוא אחד האומנים האהובים עליי ......

אני שומעת גם גורילאז, פורט מיינור, לופה פיאסקו [תודה לאולי
], הסטריטס, ביסטי בויז, לינקין פארק אם זה נחשב בחלקו.., ג'סט ג'ק, הדוקן כי תכלס זה משלב גם היפ הופ איפשהוא, דיזיייי ואממ בטח שכחתי משהו.

Sweet Calamity

New member
../images/Emo31.gifיאק. ../images/Emo115.gif

האיכס בהתגלמותו. ואני לא אתחיל לחפור למה, חוץ מחוסר הקצב והליריקה הגרועה. וזה מאודמעצבן שתוקעים איזה קליפ ראפ טיפשי בM|2, אפילו אם זה בווישליט של פוב.

Sweet Calamity

New member
המ.אוקיי.. ../images/Emo115.gif

בנוסף למה שאמרתי, האנשים האלה פשוט לא יודעים לעשות מוזיקה. זה שהם עשו קצת כסף במכירת סמים ועסקים מפוקפקים אחרים לא גורם למה שהם עושים עם הכסף הזה להקרא מוזיקה. ולאדעת..זה פשוט הקטע הזה שכל אחד יכול לשים פלסטר על הלחי, לקרוא לעצמו בשם קצר, קליט ו"מאגניב" בהתהוות, ללכת לאולפן פרטי של איזה מישהו שעשה את זה לפניו, להקליט שיר, לצלם קליפ שאין בו יותר מכמה בחורות בביקיני בנמרחות עליו ועל כל עץ/כיסא/חתול שנמצא ברדיוס שלהן. וזה לא נקרא תעשיית המוזיקה. זה נקרא תעשיית העשיית כסף מכלום.וכלום שלילי ביותר.

milkofamnesia

New member
אה כן?

ומה אנשים יכולים להגיד על מוזיקת הרוק ההו כה טהורה, שכולם שם שטניסטים שלובשים שחור, דיכאוניים רוב הזמן, לוקחים סמים ואז מתאבדים. זה הכול עניין של ידע בז'אנר, מה שאת רואה בערוצי המוזיקה הם כלום לעומת מה שיש במוזיקה שלא פורצת, אם תקשיבי לאמנים כמו אטמוספיר, סוולן ממברס, הסטריטס, לופה פיאסקו או טאבו פלוס, תביני שזה יותר מתעשייתכסף שמבוססת על סחר בנשים, סחר בסמים ו"הזין שלי יותר גדול משלך", העניין בראפ הוא שהוא ז'אנר שמעודד יצירתיות לירית וישם שם חלק מהכותבים הגדולים ביותר כיום

orw93

New member
../images/Emo205.gif

זאת אומרת תקחו את את BEP ותקחו את ג'יימי טי ותשוו. זה אפילו לא קרוב לדעתי. חוצמזה שגם לרד הוט יש קטעי ראפ ב90% מהשירים שלהם אם לא יותר, והם מופיעים הרבה בM2. בנוסף לזה, כמה שרשורים למטה יש שרשור עם הנושא של המטרה של M2, ג'יימי טי די קולע למטרה הזאת אני חושבת. הוא הריי לא מיינסטרים ולא משדרים אותו MTV הרגיל [פעם ב..בMTV MUSIC וזהו אני חושבת]. ובקשר לגים קלאס הירוס-אף פעם לא ראיתי אותם בM2

BabyShambles

New member
../images/Emo45.gif

זה מוסיף משהו חדש ונותן גיוון כזה. גיימי טי הוא המועדף עליי, ג'ים קלאס הירוס מעולים, הסטריטס והדוקן גם סבבה^^

Moldy Peach

New member
וול..

זה לא מהז'אנרים שהייתי מציינת באהובים עליי. אבל אני לא יכולה להתעלם מג'יימי טי שאני אוהבת מאוד ומהכמה שירים של הסטריטס שאני מכירה. ובכלל הראפ הבריטי בערוץ גרם לי להסתכל על הז'אנר בצורה שונה שזה כבר טוב. הו גם פעם היה בגונזו את פלאן בי והוא ביצע גירסה אקוסטית לאחד השירים שלו, אוי זה היה טוב. ואם כבר נזכרתי בזה, מישהו ראה במקרה ויודע את שם השיר שהוא ביצע?

למעלה