*מילים
S Super Alonit New member 23/5/07 #21 היו צריכים את Our Solemn Hour../images/Emo3.gif כיאה לשיר הכי טוב באלבום!
C Cry For The Moon New member 23/5/07 #24 לא לא לא....HOS אם כברררררר אבל עדיף שלא כי השיר ימאס עליי כי יחרשו אותו או מה שלא יהיה....בעעע יופי עדיף שאשתוק XD
לא לא לא....HOS אם כברררררר אבל עדיף שלא כי השיר ימאס עליי כי יחרשו אותו או מה שלא יהיה....בעעע יופי עדיף שאשתוק XD
T The Phantom Agony New member 23/5/07 #31 אפשר לעשות כמו שאפיקה עשו עם TPA. עשו לו גרסאת סינגל קצרה וTPA המקורי היה 9 ומשהו דקותP:
C Cry For The Moon New member 23/5/07 #32 לא אמרתי שאני רוצה שזה יהיה סינגל P: רק ציינתי שהשיר הזה יותר טוב P:
S smady by New member 23/5/07 #37 אוף יש להם את אותם אותיות בראשי תיבות! >< ואני חושבת שOSH יותר טוב, אבל אחריו HOS ואחריו TTBTR
S Super Alonit New member 23/5/07 #39 גם אני חשבתי על עניין האותיות../images/Emo6.gif ובקשר לשאר מסכימה, שירים מעולים. :]
L Lily SonataArctica New member 22/5/07 #13 ../images/Emo207.gif אתמול ראיתי את הקליפ של פרוזן בvh1 rocks... מוזר לי שהם שם אבל זה באמת קליפ טוב... לא כמו WHYD...
../images/Emo207.gif אתמול ראיתי את הקליפ של פרוזן בvh1 rocks... מוזר לי שהם שם אבל זה באמת קליפ טוב... לא כמו WHYD...
B Britney Style New member 23/5/07 #28 אני מקווה שהוא יתנגן בMTV אם אני לא טועה WHYD התנגן רק בMTV MUSIC ולא בתחנה עצמה...
ר רועי123456 New member 22/5/07 #15 לא ממש אוהב את השיר בחירה גרוע לסינגל, נקווה שהקליפ ישפר את השיר נ.ב. שמתם לב שהם מוציאים סינגלים לפי הסדר באלבום 0: בהתחלה את זה (הזה של המשחק מחשב,לא ממש סינגל) שזה שיר מספר 1 אחרי זה את מה עשית? שזה שיר מספר 2 ופרוזן שזה 3 מסקנה : our solemn hour הבא בתור 0:
לא ממש אוהב את השיר בחירה גרוע לסינגל, נקווה שהקליפ ישפר את השיר נ.ב. שמתם לב שהם מוציאים סינגלים לפי הסדר באלבום 0: בהתחלה את זה (הזה של המשחק מחשב,לא ממש סינגל) שזה שיר מספר 1 אחרי זה את מה עשית? שזה שיר מספר 2 ופרוזן שזה 3 מסקנה : our solemn hour הבא בתור 0: